איזה מתח !!!

KerenWelling

New member
לאאאאאאאאאאאא

אני לא מאמינה שהגיע היום....הפרק האחרון.....מה אני יעשה בלי סמולוויל למשך כ"כ הרבה זמן?!?!, אני אשתגע!!!!!! עכשיו צריך לחכות עד לאוקטובר לשידורים בימי שבת....(כמעט בטוח שזה יהיה באוקטובר...)......בשידורים של ימי שבת אני אקליט את כל הפרקים....וואייי........טונות של קלטות אני אצטרך לקנות.... נ"ב: בתמונה בצד....עוד תמונה חביבה של טום.... נ"ב"ב: לעשות שרשור חדר של תמונות, או להמשיך את הישן?...

gilsh3

New member
איזה מתח !!!

היום פרק אחרון!!!! איזה מתח... אני יודעת שיש עוד עונות אז מישהו יודע עם יהיה משהו סופי.. כי זאת רק עונה ראשונה אז האים משהו ישתנה??? ולדעתי כשקלארק ינסה לחלץ אץ לנה מהטורנדו הוא ילמד לעוף...... נ.ב- מי מקליט????

memm

New member
קראתי ראיון עם המפיקים ו...

קלארק לא יעוף בסמולוויל וגם לא תהיה לו את החליפה סורי........
do lass live longer

voguemaster

New member
לא לשכוח

אתם שוכחים שלפי סופרמן 1, הבחור מקבל את היכולת לעוף הרבה אחרי שהוא עבר למטרופוליס. זוכרים ? עשה את מסע הכומתה לקוטב, ישב שם 11 שנים ושמע את כל הסיפור מהקריסטלים ?? רק אחרי זה הוא ידע למה הוא מסוגל...

voguemaster

New member
../images/Emo13.gif

ואני אח"כ גיליתי שבקומיקס המקורי זה בכלל משהו אחר, כלומר גם בסרט עיוותו את העניינים. טוב נו, לפחות הסרט מסתדר לי

KerenWelling

New member
נראה לי שאני כבר דיי עושה את זה....

נראה לי שאני אפסיק לשים פה תמונות ואתמקד בבניית האתר החדש שלי... הוא על גיבורי על........ שמה כמובן שתמצאו הכל בצורה מרוכזת יותר (כל התמונות הנ"ל ועוד ה-מ-ו-ן)!........

למעלה