איזה מתח...(המלצה).

Athaclena

New member
wee free men

הם הכי לא יודעים לדבר. היה לי ממש קשה להבין את מה שהם אומרים... ואם כבר קראתי פעם ספר שחלק ממנו נכתב לגמרי פונטית. מדובר במישהו דיסלקטי, וזה היומן שלו. זה דורש ריכוז רק כדי לקרוא כי כמעט כל מילה כתובה לא נכון. והנה מצאתי דוגמא קצרה: 'Woak up. Got dresd. Had brekfast. Spoke wif Ergates thi ant who sed itz juss been wurk wurk wurk 4 u lately master Bascule, Y dont u ½ a holiday? & I agreed & that woz how we decided we otter go 2 c Mr Zoliparia in thi I-ball ov thi gargoyle Rosbrith.'

ויימס

New member
גם את הסקוטים נורא קשה להבין. ../images/Emo3.gif

ובנוגע ליומן הזה- איכס! הייתי מעיפה אותו מהחלון אחרי שלוש שורות. כמה אפשר לדפוק ת'מוח?

igreenwald

New member
בתרגום שי יעל רנן לשדוני מרזבים באנשי המשמר

השדונים לא מבטאים אותיות בומף - שפתיים כי אין להם שפתיים כנראה וגם עוד כמה אותיות כגון ג שגורם לקרוא לגזר אזר מזמן לא קראתי את התרגום לראינוע ובוודאי לא את המקור להבחין בשיטתיות של שינוי צלילים אצלם. הטעם בדיון הוא שבמידה והשינוי הוא עיקבי קולטים יותר מהר את התוכן! זכור לי במעומעם שדיבלר או הארגה נוטים לחיבורי מילים (מילה שהיא בעצם משפט)

חכה שנייה, אני מנסה להבין...

אתה עונה פה לשאלה של עצמך? כי אם כן, dude, זה ממש מוזר... לפחות תטרח להחליף שם משתמש לפני שאתה עושה את זה...

igreenwald

New member
תשובה חלקית וזו בעצם תגובה לתגובות

1בעיקר לתגובה שהתנגדה לדיון 2 אני לא יודע איך טרי כתב את הדיבור של שדוני המרזבים באנגלית? 3 כפי שציינתי לא יצא לי להשוות זאת לשדונים בראינוע - וקיוויתי שמישהו שם לב לזה כשקראתי את התגובות אז חזרתי להזכר מה כתבתי והתעצלתי לחזור כדי להגיב לתגובה אז הגבתי לשאלה.!

ויימס

New member
אוקיי,

יש גרגולים (שדוני מרזבים) ויש את השדונים של המצלמות- אין שום קשר ביניהם! ממש אין! ככה שאין מה להשוות ביניהם! גרגולים סתם נוהמים, שדונים אשכרה מדברים, רק במין מבטא כזה. דוגמא לדיבור של גרגולים מ- jingo: "eshk" בתור "yes", "nkorr" אני משערת מההקשר שזה היה בתור "thank you" ואני לא חושבת שהייתי מבינה מה הם אומרים אם גזר לא היה מתרגם לפעמים.

מזכיר לי משהו...

יש לניל גיימן בסנדמן איזו דמות... מזיקין, הבת של לילית' (האנטיתזה של חווה מאדם וחווה). יש לה חצי פנים מגעילים נורא, עם שלד ותולעים וכל הדברים שגיימן כל כך אוהב... והיא מדברת כל כך מוזר, עד שבכלל לקח לי המון זמן להבין שהיא אומרת משהו כלשהו הגיוני... עד אז חשבתי שגיימן פשוט כותב אותיות רנדומליות. והנה, למי שרוצה לנסות לפענח את הדיבור: http://img111.imageshack.us/img111/2641/mazikeentz2.jpg (אל תדאגו, זה לא יעשה לכם ספויילרים לסנדמן, במילא צריך לדעת את ההקשר כדי להבין מה כוונת המילים, גם אם תצליחו לפרש את המילים עצמן...)

ויימס

New member
אבל... אבל... אם היא נורא מגעילה

אז אני לא יכולה להסתכל כי זה יהיה מפחיד!

כן...

אבל את הרי יודעת שהסקרנות ממילא תנצח אותך בסוף ותסתכלי על התמונה, אז למה לנסות למנוע את הבלתי נמנע?

ויימס

New member
לא, אני אפילו לא הלכתי לראות את "הצלצול"!

זה קטן עליי. אני לא חתול.

נו, באמת...

תסתכלי על התמונה, הרי במילא תצטרכי לקרוא סנדמן מתישהו, כי זה חובה. חוצמזה, מה כבר יקרה? מקסימום תחטפי התקף לב ו... או גאד, הערה צינית במיוחד, ראראראראראאאגג... זה מגיע... הנה זה בא... חלף, פשיייווו...

ויימס

New member
אני לא אקרא סנדמן!

אני אמצא מישהו שקרא והוא יספר לי הכל בפרטי פרטים, ואז אני לא אצטרך לקרוא.

ויימס

New member
../images/Emo45.gif סחתיין על העריקה הצפויה

משורות המצרים לשורות הבריטים. גם אני פעם חשבתי לחכות עד שכנרת יתרגמו עוד ספרים בשביל לקרוא. ואז הבנתי שעד שזה יקרה אני אהיה גרושה פלוס שבע. עכשיו, המלצתי היא להתחיל לקרוא ספרים מעולם הדיסק שכבר קראת בעברית, ואז אתה פחות או יותר זוכר מה הולך שם, ומתרגל לצורת הכתיבה.

Athaclena

New member
אני ראיתי את חלק 1 ביום חמישי

את השאר אני מקוה לראות השבוע. לי אין DVD, הורדתי את זה ועוד כל מיני דברים (כמו סדרת הטלויזיה של ננסי המשאית). אבל הורדתי בעבודה ואז צריך להעביר דברים לבית טיפין טיפין דרך הזיכרון USB. כן, זה טוב. שעת-תה (אין לי כח להעביר לאנגלית. תחיו עם זה) קריפי לחלוטין, הכל יותר מפחיד מאשר בספר וסוזאן פשוט שולטת ב-!!! הידיעה. קצת מוזר לי שבסו יש קטע של "מה הולך להיות בפרק הבא" שאולי מספיילר את הכל, אבל אני ממילא יודעת מה יקרה. זה פשוט יופי של דבר. כן יירבו ויישר כח למי שעשה את זה

ויימס

New member
אז ככה את מנצלת את מקום העבודה שלך, הממ?

ואני חשבתי שזה שאני מגיעה לשם רק כדי לכתוב הודעות בפורום זה ניצול...
יש לך את הננסים..? פשששי, אני צריכה לבקר אותך בקרוב...

למעלה