איזה משחק

xander55

New member
איזה משחק ../images/Emo129.gif

גוווו מכבייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה משחק מדהים!

xander55

New member
ניצחנוווווווווווווווווווווווווווווו

אחחחח איזה משחק!

buffgirl

New member
יו יו יו!!!!!!!!!!! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איזה משחק! איזה משחק!!!!!!!!!!
גאד, איזה משחק הם הביאו!!!!!!!!!!! וואו וואו וואו! אתם ראיתם, ברבע הראשון, כשנשארה רק 1 וחצי לרבע, הם הביאו אותה בוואחד שלשה! וואו! מכבי ת"א אלופת אירופה!!!!!!!!!!!!!!!

Woogyman

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif!!!!!

HuGo Hell

New member
יופי. נצחנו, עכשיו אפשר למות...

מאושרים. נו באמת! זה רק משחק מפגר!!!! אנשים פה צופרים בלי סוף ואני לא מצליח להירדם! זה פאק לגור ליד כביש ראשי... אפשר לחשוב. ממשחק כולם מאושרים. משחק מטופש.. ספורט זה הדבר הכי מפגר ביקום.

Woogyman

New member
כן, כי כולם צריכים לשמוח ../images/Emo110.gif

מדברים יותר חשובים, כמו ווילו וטארה לדוגמא. עד שהמדינה שלנו מקבלת קצת גאווה בזמן האחרון, מה שמפריע לך זה הצופרים?

גל1234

New member
ספורט זה דבר מפגר?

תראה לי עוד דבר מפגר כזה שיכול לקבץ עם שלם (טוב לא שלם יש כמה בני אוהדי הפועל ת"א בני זונות שעודדו את צאסקא ) תראה לי עוד משהו שכל האוהדים לא משנה אם הם אדומים ירוקים צהובים או כחולים יהיו ליום אחד צהובים . תראה לי עוד אירוע שמקבץ 50% מהאנשים מול הטלביזיה שמביא 50 אלף אנשים לפארק שמוכנים במצב הכלכלי להשקיע מינימום 5400 שקל על כרטיס לפיינל פור... ספורט זה הדבר הכי מדהים שיש

Woogyman

New member
נו, באמת, גל! ../images/Emo110.gif

נכון שעכשיו יש לנו כבוד בכל העולם וכל המדינה שמחה וזה היה האירוע הכי נצפה בטלוויזיה השנה, אבל באמת! שלא יצפצפו ליד הבית של אופיר! (
)

Oaf

New member
אלפים... ../images/Emo19.gif

נהרו למלון שבו התאכסנו המורדים כשהם הגיעו לארץ. חלק עצום של העם מתיישב בכל שבוע מול הטלוויזיה בציפיה דרוכה ב"ראשון לבידור". אנשים השקיעו מיליוני דולרים כדי לקנות חלקות על הירח. יותם כתב בפורום מכושפות חברתי כדי להבהיר ת'נקודה שלו. אני גם אישית לא מבין על מה כל המהומה, ואיך פתאום אנשים התחילו להתעניין בכדורסל, כשקודם ערב טוב במיטה היה העיסוק העיקרי שלהם. אני גם לא חושב שספורט זה דבר מפגר (אני לא אוהב ספורט תחרותי או מבין ת'פואנטה שלו, אבל אין לי בעיה כשאנשים מתעניינים בספורט), אבל אני באמת באמת לא מבין אנשים שפתאום באים עליי בעיניים פעורות, שואלים אותי אם ראיתי ת'משחק אתמול, ואז בוהים בי כאילו אני האדם היחיד על פני אדמות שלא מתעניין בכדורסל. וכאן מסתיימים דבריי חסרי הפואנטה. הצביעו בגד ההתנתקות.

Woogyman

New member
../images/Emo110.gif

אנשים לא מצפים שתתעניין בזה כי אתה אוהב כדורסל, יודע את החוקים שלו ומעריץ את מכבי אלא כי זאת המדינה שלך שקיבלה מלא כבוד בעולם הרגע ומצפים שקצת תתלהב מזה כי עם כל הפרסום הרע שאנחנו מקבלים בעולם, קצת כבוד והערצה יכולים להיות דבר טוב. אותו דבר יהיה אם נזכה באירוויזיון (אבל לא שלחו את שירי מימון אז זה לא יקרה), לדוגמא.

Oaf

New member
ואני שמח בשביל ישראל והכל, ../images/Emo19.gif

אבל בשביל זה אני לא צריך לראות את המשחק- אני צריך לדעת את התוצאה. ושאר העולם מצפה ממני להרבה יותר, וזה מה שאני לא אוהב.

Woogyman

New member
טוב, זה כבר לא לדיון הזה, ../images/Emo110.gif

הנקודה שלי הייתה שגם מי שלא מתעניין בכדורסל צריך לשמוח בשביל המדינה שלו (ולא להתלונן על זה שצופרים לו מחוץ לחלון).

BlaT©

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

ובכל מקרה (יותם), גם המשחק עצמו, ולא רק התוצאה - מאוד מרגש. תנסה פעם.

גל1234

New member
ככה

אלפי אנשים נהרו - לא מאות אלפים חלק עצום נגיד במקרה הטוב 30 אחוז מהאנשים שצופים בטלביזיה באותה שעה אבל 50 אחוז? זה כבר מדהים

A n g e l u s

New member
אם מזיזים קצת תגוף זה מפגר?|טי-וי|

אה, כן, שכחתי, עדיף לראות אנימה על הומואים, לא?

HuGo Hell

New member
לא.. עדיף לראות סדרות... ../images/Emo1.gif

ולהשוויץ על המהירות ההורדה לפני כולם. ולא אמרתי שלהזיז את הגוף זה מפגר. אמרתי שספורט זה מפגר, כדורסל, כדורגל וכל הדברים המפגרים האלה... לפחות לדעתי.

A n g e l u s

New member
כדורסל, כדורגל, ו"הדברים המפגרים"

הם להזיז את הגוף, וספורט לא מזיק וזה ממש לא מפגר, "ולהשוויץ על המהירות ההורדה לפני כולם" זה כל כך שנה שעברה! >_<

למעלה