איזה משחק יפההה

• פותח הנושא zuli4
  • פורסם בתאריך

zuli4

New member
איזה משחק יפההה

של נבחרת ישראל.. למרות השוער הנאצי שלא שרק לפנדל!! וכמובן כמו תמיד "הילד" שלנו(יוסי בניון) כבש שער מדהיםםםםםםםם!!

ואיפה הוא גדל?

לא בדימונה, ולא בחיפה בהפועל באר שבע, וזין על כולם. נקווה שזינו יעוף כמה שיותר מהר כדי שתיהיה תקווה לחזרה שלו בסיום הקריריה שלו.

ואיפה הוא גדל?

לא בדימונה, ולא בחיפה בהפועל באר שבע, וזין על כולם. נקווה שזינו יעוף כמה שיותר מהר כדי שתיהיה תקווה לחזרה שלו בסיום הקריריה שלו.

RED OR DEAD BS

New member
אחי אתה יכול להביא לי קישור

לכל התמונות של בניון? או לשלוח לי?

RED OR DEAD BS

New member
טוב, הפעם לא רציתי לומר בניון

כי זה כבר מובן, אבל את אמרת את זה במקומי
ואכן משחק לא רע בכלל.
יוסי אתה 15 אדום לבן לעולמים

עוד תמונה שאני אוהב- ורעיון

יוסי ואבי נימני.... בקשר לרעיון, תארו לכם מה זה לעשות ליוסי שלט פריסה גדול כשנדע שהוא עומד לשחק נגדנו, ובשלט םריסה הענקי תיהיה תמונה של יוסי שירדנו ליגה כשהוא בכה, ולמעלה יהיה רשום בענק- "יוסי, אתה זוכר ?" אני אישית בטוח ב-50% שזה יזיז לו משהו בנשמה.

למרות שהמשחק עצמו היה טוב

היו בו לא מעט בזיונות. בראש ובראשונה הקהל. הירושלמים האלה לא מבינים שזה משחק נבחרת ולא ליגה? מילא שישירו "תל-אביב עולה באש" כמו מטומטמים אבל לשרוק בוז שחקן נבחרת? לאן הגענו? זה דבר שפשוט אסור שיקרה. גם כל הסיפור עם ההמנונים שאני לא יודע בדיוק מי אשם בו ממש בייש אותנו. בעניין המקצועי- קלמי סבן פשוט היה חושך. עשה כל הזמן חורים בהגנה. שני השערים הראשונים היו ממש באשמתו והוא עוד דאג לסדר להם שתי הזדמנויות שאלוהים יודע איך הם החמיצו. גם אבי נמני החמיץ יותר מדי. חוץ מעבודות הגנתיות בודדות וזה שהוא שיתק את הקרואטי (בצחוק כמובן) הוא לא עשה שום דבר מועיל.

RED OR DEAD BS

New member
עוד שיר, "אנחנו נזיין אתכם.."

למי אתם חושבים שאתם שרים, ד"א צריך לעדכן אותם, למרות שהם חושבים שבית"ר היא הדגל של המדינה, עדיין צבעו כחול לבן. והבוז ששרקו לשחקן נבחרת, פשוט בושה, אלה האוהדים של בית"ר, לא קומץ ולא נעליים, זה הקהל הכי חרא שקיים, גם אם הוא בא בכמויות, זה פשוט זבל אנושי. וביזיון ההמנונים, עוד ציון ל"שבח" להתאחדות הישארלית.

X יו יו S

New member
צודק|../images/Emo45.gif

כמו שדרן אמר מלא שהוא משחק נגד קבוצה שלך לשרוק בוז אבל במשחק נבחרת איזה מפגרים:-\

מוצארט

New member
נו, זה היה צפוי

איזה בזיון של ההתאחדות, כבר התרגלנו. אני לצערי הייתי בעבודה וחזרתי לבית רק לפני כ-5 דק', אז פיספסתי משחק נאה, עם הרבה שערים. אני עדיין לא מבין למה שמים את קלימי סבן הנכה הזה, ולא מביאים את אביתר אילוז. יש הרבה פוליטיקה אצל גרנט.

X יו יו S

New member
אממ

דווקא היו לו(קלמי) משחקים טובים השנה מה שאני שמתי לב שתמיד שיש שחקנים שמחמיאים להם ( הם אחר כך משחקים כזה גרוע שזה מפחיד

למעלה