איזה מעצבנת

תרפים

New member
איזה מעצבנת

יש לה שתי כלות- אותי ואת א. ושלושה נכדים (הקטן- כמעט בן 3- שלי). היא עוזרת המון לגיסי וגיסתי- גיסי נמצא הרבה בחול והיא עוברת אליהם כשהוא בחול. מעולם , אבל מעולם, היא לא עזרה לי (למעט רחיצת כלים פעם). לא שהייתי רוצה שתהיה אצלי, חס ושלום, אבל- היום הילד חולה ובעבודה שלי עושים פרצופים על העדרויות, בעלי עובד עד שעות מאוחרות וגם אני, בהתחלה היא הציעה לבוא לשמור על הילד מחר בבןקר (הנכדים הגדולים נמצאים בבי"ס) ואחר כך היא נזכרה שבאה עוזרת לבית של כלתה אז היא צריכה להיות שם. שיא האבסורד הוא שזו עוזרת שיש לה מפתח והיא מנקה כשהיא לבד בבית. לא מעצבן אותי חוסר העזרה, אלא בעיקר זה זה שהיא בכל שיחה מספרת לי עד כמה א גיסתי עובדת קשה- לעזאזל, אני עובדת אותו מספר שעות שבועיות מחוץ לבית (אם לא יותר, ולפעמים גם לילות ושבתות, ונוסעת אל מחוץ לעיר) ואין לי שום עזרה מאף סבתא (לא. שתי הסבתות עוזרות, גם כספית, ואני- נהפוך הוא, גם תומכת באמי כספית). מילא חוסר עזרה, אבל נמאס לי כבר לשמוע על א. ה"מסכנה". וכשהיא באה אלינו היא מתייחסת לילד כאל צעצוע, כאל תינוק, ולא מתחשבת כלל ברצונות שלו. אז הוא לא מת עליה- למרות שמעולם לא אמרתי לה מילה רעה (בנוכחותו או לא). שד קטן ונקמני בי די מבסוט מזה.

עציון

New member
בעיקרון, הבעיה הועלתה כבר בפורום

ונשמעו טענות על העדפות של הבת על פני הכלה. א. זה מאוד טיבעי. 2. זה רע מאוד 3. אין ברירה ,אלא, להתעלם. ד. טוב שלא אמרת מילה רעה עליה. ה. נקוה שבסופו של דבר יישרו כל ההידורים.

jif

New member
ובנוסף..

זה קורה במשפחות הכי טובות...

jif

New member
ובנוסף...

זה קורה במשפחות הכי טובות...

תרפים יקרה ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בצל ביתנו ה "חמ(ות)" דפדפי בדפי הפורום וראי שרוב הבעיות שמועלות כאן הן בדבר האפליות בין הגיסה, כלה, בת וכו' לבין שאר בני המשפחה. מה שאת אומרת באמת לא דבר "על טבעי" או "המצאת הגלגל" וזה נובע מכמה סוגים של רגש: א. קנאה ב. שנאה וגם אולי אטימות או סתם טמטום. לדעתי האישית, ככל שאת עצמאית יותר ופחות זקוקה לעזרה מצד החמות כך פחות את רגישה ונפגעת מהתנהגותה כלפייך. קני משרוקית ותתחילי לשרוק עליה מעליה ומסביבה. דעי לך שכל מה שאמור לעלות זול עולה לבסוף ביוקר וזה אומר בייביסיטר, נקיונות, שמירה וכו'. מה שאת תשלמי עבור שירות כך תהני יותר ולא תתחבטי בשאלה באם היא אוהבת אותך יותר מההיא או פחות מההוא. בהצלחה ושוב ברוכה הבאה.

נסי לא לחשבן,,,,,,,,,,,,,,

בסד נשמה את יכולה להיות הכלה הכי הכי אבל לפעמים אין משיכה בין שניים אולי היא מרגישה יותר קרובה לכלה שניה אל תחכי לחיבה לימדי להיסתדר לבד בלעדיה כמה שזה כואב , אני חושבת שאם זה מרגיז אותך על כלה שניה נסי לשנות את השיחה או לקצר אחותי לימדי להיתעלם כמה שזה קשה , אומרים מישמוחר אותך עם בוטנים מיחרי אותו עם קליפה עליזה

למעלה