איזה מעצבן!!!

Lil low

New member
איזה מעצבן!!!

ראיתי איזה אחת בג´י מזה חמודה!!! עם שיער שחור ו.....חמודה!!! אבל בדיוק איך שראיתי אותה ובאתי לרקוד איתה נגמרה המוזיקה והתחיל המיקרופון פתוח. חבל, מאז אני חושב עליה... קצת......

פאק צריך לשנות את השם של

הפורום הזה ל.... לא חשוב. רק לא מוזיקה שחורה. אגב, שמעתי שיצפאן (האפס הסמרטוטטטטט) קונה בדיחות ב- 4$ אחת. אתם יכולים לעשות מזה כסף.

תגידי לי תוכי ?

את תדחפי את הדעות הדפוקות שלך לכל מקום? בכל הודעה ? כל שרשרור מאפן אני רוא אותך שם בתגובה הכי מטומטמת בעולם חליקה מספיקה

DJ JuVi

New member
נו באמת למה לצחוק ככה....

יש לה גם שיער, גם נעליים, לא בטוח אם היא לבשה הרבה אבל בטוח יש לה ידיים. ותראו שאם אתם באמת רוצים, המשפט הנ"ל יושב על ביט....

Lil low

New member
יווווווווווו

איך ידעת??? אתה מכיר אותה???????? באמא שלך סדר לי אותה!!!!!

DJ JuVi

New member
תאשים את סופרים....

שלא משאיר את המועדון פתוח עד 11 בבוקר (מה?!?!?!?) ובכלל תלך לפורומים "חיפוש אבידות"/"חיפוש כלבים-כלבות שנאבדו"/"בעיות אישיות"/"דברים שלאף אחד לא איכפת מהם"..... מה זה קשור?!

Galגל

New member
חברה שלי היתה והיא לא ממש

מוכרת וגם היא אמרה שהיא ראתה מישהו שבא לרקוד איתה ואז התחיל מיקרופון ובסוף הוא לא ניגש.. אז- תתאר אותה יותר במדיוק- מי יודע אולי זו באמת היא!

Galגל

New member
א-ו-פ-ס

סליחה מאמי אין לה ידיים שיער ורגליים (סתם) אני התבלבלתי היא היתה בחישגוזים לא בג´י סורי

Syndrome

New member
ד"א, צ´ינצ´ילה העונה לשם ירחמיאל

נאבדה לי בג´י, פרס כספי למוצא הישר..

להתקרר ומהר.....!

קודם כל, ההודעה שלך לא כזאת חשובה בשביל לשים אותה פעמיים בוריאציות שונות. דבר שני, איך זה שמתוך מיליון הודעות דפוקות (ראה שירשור "חלוצי החלל הגנבים") נדבקת דווקא להודעות שלי....? מי שם אותך פה השופט לענייני הודעות....? לא זוכרת שביקשתי ת´אישור שלך לאיזושהי הודעה שלי, ואם לא מוצא חן בעינייך, אתה מוזמן להתעלם מכל הודעה שהשם "תוכי ירוק" מופיע לידה. תודה ויום נעים לכל העצבניים.

The EmineM ShoW

New member
מעניין אותי איך זה שיש כמה

אנשים ש"נדבקים" אלייך... טוב... קורה שנדבק לי חרא לנעל...

double M

New member
זכית בתואר הדימוי הכי גרוע אי-פעם..

עשית מעצמך ומעוד כמה נודניקים כאן חרא.....

למעלה