איזה מעצבן

זוהר פ

New member
איזה מעצבן

תשמעו מה קרה לי אתמול. איזה האקר נדבק אלי אתמול והשיג את האיי.פי שלי (שזו שטות מצידי שזה קרה) אבל הנחתי שמה הוא כבר יכול לעשות עם זה אז זה בסדר כי היא כל הזמן מתחלפת. בכל מקרה, מתברר שיש לו קשרים בabuse של אינטרנט זהב ותוך ממש שעתיים הוא כבר ידע איך קוראים לי, למשפחה, בן כמה אני, תעודת זהות וטלפון (הכי מעצבן). בכל מקרה, העניין בינתיים נגמר בטוב. אז מעבר לזה שהפרנויה עלתה אצלי עכשיו לשיאים חדשים (כנראה שהאח הגדול באמת צופה ויודע הכל) כתשובה לכולם, אפשר לדעת מי זה מישהו לפי האיי פי (ועוזר שיש קשרים בחברות האינטרנט) וקיים איזה מאגר מידע על כולם כי חלק מהפרטים נראים לי יותר מדברים שיש לספקיות האינטרנט. אז 2 דברים : דבר ראשון, אפשר הסבר על הסתרת האיי פי ? ( מה שמתקשר להודעה הקודמת שלי ) ודבר שני : אם אני ארצה להתלונן, איך אני ממשיך ( משפטית ? ) למי פונים ? מה האישומים ? יש לי כמה פרטים על אותו אדם

אריק101

New member
אני מוכן להתערב איתך ש...

שה"האקר" הזה שנדבק אליך זה לא היה במקריות, 99% שזה מישהו שמכיר אותך טוב וקצת רצה לשגע אותך קצת תעשה מחקר ותווכח בעצמך ואם לא -תרים טלפון לזהב תבקש את מחלקת אביוז או שירות לקוחות ותשאל אותם מי הם לכל הרוחות שחושפים את הפרטים האישיים שלך לאנשים לא מורשים ו/או תשיג את האיי פי של הבן אדם תדרוש שיתנו לך את השם שלו. אבל אני בטוח שזה מישהו שמכיר אותך

זוהר פ

New member
שאלות לגבי גלישה אנונימית

ראיתי שישנם פרוקסים שגם מספקים אנונימיות לגבי כתובת הIP וגם מספקים הגנה לגולש. אבל צריך להגדיר כל תוכנה שתעבור דרך פרוקסי (אקספלורר, אאוט-לוק, איי סי קיו - אם אפשרי בכלל, וכו´) או שאפשר לסדר שכל הגלישה תהיה בעצם דרך פרוקסי כזה ?

זוהר פ

New member
מישהו ? ../images/Emo185.gif

עוזי ?

uzi2

Active member
אני יכול לחשוב על

הגדרצת הפרוקסי לא דרך הגדרת הפרוקסי בתוכנות השונות אלא דרך הגדרת ה- Gateway (במידה ואין כבר משהו אחר שמוגדר כך). אני לא מכיר Anonymizers שתומכים בזה, אבל זה לא אומר שאין.

למעלה