איזה מעצבן זה..

tomeriko t

New member
איזה מעצבן זה..

אתמול פנה אליי בחור באטרף בהודעה בא הוא אומר שהוא ראה אותי במכללה שלי. יופי לו אז מה הוא רוצה? לבחור בכרטיס באטרף אין תמונה או יותר מדי פרטים מזהים וכששאלתי לשמו הוא התחמק ואמר רק שראה אותי כמה פעמים ואפילו אמר לי מה לבשתי ומה עשיתי. אמרתי לו שזה לא לעניין שהוא יודע מי אני ואני לא יודע מי הוא. הוא טען שהוא בארון ממש. מצד אחד אני מבין אותו מצד שני מעצבנת הסיטואציה שאני מסתובב היום בלימודים עם הרגשה שכל בנאדם שעובר לידי ומסתכל זה יכול להיות הוא. מסקרן ומתסכל... למרות שבסוף השיחה הוא אמר שאולי יבוא יום והוא יאזור אומץ לבוא להגיד שלום.. נו מילא...

sidoni

New member
שמע זה לא לעינין ..

אבל זה ה מחיר שאתה משלם כשאתה מפורסם...

סקיוקר

New member
אכן מעצבן

יש כאן את עניין הארוניות והזמן שהבחור צריך כדי לאזור אומץ ולפנות אליך. מצד שני יש את הפרטיות שלך שמופרת. אני הייתי מציג כך את העניין בפניו ומבקש ממנו שיכבד את פרטיותי.

tomeriko t

New member
אמרתי לו את זה

שזה שהתמונות שלי גלויות לא אומר שהוא יכול לספר על זה ברחבי המכללה.. אבל לך תסמוך על בנאדם שאתה לא יודע מי הוא אפילו בכלל..

deja vu 23

New member
חח האמת?

גם אני לפעמים עושה את זה. התמונות שלי פרטיות באטרף ואני סוג של בארון, ויוצא לי לראות באטרף בחורים מהחדר כושר או מהעבודה. אז אני שולח להם הודעה מבלי להסגיר את זהותי, רק להגיד שאני יודע מי הם/מאיפה הם וכו'. תכלס זה מתסכל. מצד שני זה אמור להחמיא לך - בחור טרח לשלוח הודעה. סימן שהוא מעוניין. ואפילו זוכר מה לבשת.

tomeriko t

New member
מחמיא מחמיא בסדר

אבל עדיין זה לא לענין לדעתי לא להזדהות גם. מן הסתם שאני לא אסגיר אותו או אדבר עליו, אנחנו באים הרי מאותו עולם

tomeriko t

New member
כמובן שבא-בה...

מגיע לי, התלוננתי על שגיאות כתיב ועכשיו זה קורה לי הרבה בעצמי:)

yosef 30

New member
ואתה יודע מה יותר גרוע מזה

שכל פעם שאתה תטעה אתה תבקר את עצמך ללא הפסקה. אז בוא נעשה עסקה. הבנו שאתה לא אוהב שגיאות כתיב. גם הפסקנו לשכוח את זה. אבל אתה ביכולת ההתמדה המצויינת שלך מזיכר לנו את זה יום וליל. למה שלא תטעה ותחייך לעצמך ותאמר לעצמך בלבד - עזוב אותנו
שזה בסדר לטעות לפעמיים, אתה הרי לא מושלם נכון
ו..... תקל על נפשך. מה אתה אומר תומריקו. שחרר, אז טועים אז מה. לגביי הבחור שלך אני מתאר לעצמי שזה לא נעים שמישהו שולח לך הודעה ואומר לך אני מכיר אותך ומה לבשת וכו'. זה כמו חדירה לפרטיות ולהשאיר אותך חשוף עכשיו לאורך זמן. זו חוצפה ממדרגה ראשונה. עוד יותר עצוב שאנשים רואים בזה משהו מצחיק (דה זה וו לא מדבר עליך -
. אתה צעיר ועוד תלמד אז נסלח לך) אם מישהו רוצה להכיר מישהו שיציג תמונה, הכי פשוט, הכי ברור. הוא ייכל לומר לך שהוא בארון ושהוא מבקש ממך לא לחשוף אותו. או לפחות להמשיך לדבר איתך ולהסביר זאת שוב. תומריקו תנסה לא לתת לזה כלכך הרבה מקום ומשקל, אתה הרי לא תצא מזה אם תמשיך לחפור בז - כמו השגיאות כתב שלך
. שחרר. אם הוא יפנה אליך שוב ולא יירצה להציג את עצמו - שחרר אותו לשחורה. שלא יעשה עליך מניפולציות מטופשות. נ-ק-ו-ד-ה!!!!! לילה טוב אהובים יוסף.

למעלה