איזה מעצבן אם..

Shaby Sababy

New member
איזה מעצבן אם..

כאילו.. נכון יש את את הקסם הזה שגורם לך לשכוח? תחשבו שבדיוק גיליתם את עולם הקסמים, הציעו לכם לעבור להוגוורטס, ואז בא איזה מניאק שם עליכם את הקללה שגורמת לכם לשכוח הכל, אתם מתעוררים במיטה, חושבים שישנתם, והייתם כ"כ קרובים להשיג את מבוקשכם... כאילו תחשבו, יכול להיות שלפני 5 דקות פגשתם את קוסם וראיתם מה הוא עושה, ואז היא עשה לכם קללה שגורמת לכם לשכוח. חחחח אוי זה כזה מבאס חחח
אהמ. *חוזר לחור שממנו באתי*

ToryMaster

New member
למה מבאס?

איך יכול להיות מבאס משהו שאת לא יודעת שקרה בכלל?

Shaby Sababy

New member
אני בן.

זה העניין. שאי אפשר לדעת אם זה קרה או לא. יכול להיות שזה קרה וזה היה כ"כ קרוב. ובגלל זה זה מבאס. [נ.ב: שמתי לב שהפורום הזה הוא גם מן מרכז תמיכה לכל אלה שמאמינים שהעולם של הארי פוטר קיים
]

אבל!../images/Emo60.gif

זה לא היה מבאס אותך, כי אתה לא היית יודע שזה קרה. לא היתה לך סיבה לחשוב ש'יכול להיות שזה קרה', כי לא קרה מבחינתך שום דבר שיגרום לך לחשוב ככה.

ToryMaster

New member
Tבל אני בת

זו צורת ביטוי, סליחה
. לוידעת, אם את לא זוכרת או לא יודעת שקרה משהו, את לא יכולה להתבאס ממנו, אז מה מבאס בזה? אבל אני מבינה את הכיוון שלך

Shaby Sababy

New member
נו אבל זה הענין

שיכול להיות שממש לפני שניה זה קרה ואת לא זוכרת כלום

Pr0NgS

New member
אם הוא היה מניאק,

הוא היה מטיל אבדה קדברה
וברצינות, זה די מבאס רק אם מסתכלים מהצד, אבל באמת: היו שולחים מישהו לתקן את הזיכרון או משהו, כי כל מי שמגלה יכולת קסם - הם רוצים אותו בהוגוורטס.

meital f

New member
כן מאוד מבאס

אבל גם ככה לא היינו יודעים שזה קרה

באותו הקשר

בלי קשר להארי פוטר, זה לא בלתי אפשר שבאמת קיימים קוסמים, רק שהם מסתירים את עצמם. הרי לעולם לא נוכל להוכיח לצד זה או לזה... (אפילו שקיימים אלפי עדויות על אנשים שראו דברים לא-טבעיים.)

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifלא כ"כ מסתירים-

יש פורום כישוף פומבי פה בתפוז

53925392

New member
על אותו רעיון

יש סיכוי שכל שנייה עכשיו עוצרים את הזמן למאה שנה ואתה לא מרגיש............

למעלה