איזה מעצבןןןןןןן

אוסה

New member
איזה מעצבןןןןןןן

אחרי ששעה אני מדברת עם יאס בטלפון לא ניתן היה לפתור את התקלה!! טוב עוד יום ללא טלויזיה , או כמו שהיתה כותבת לנו פה מישהי "לשבת בחושך" ...

הרווחת

עם התוכניות שנותנים עדיף בלי. אבל- אם היית גרה כאן תוך שעתיים שלוש היו מתקנים לך.

ועוד

הנה יש לך הזדמנות לאפות, לבשל, לסרוג, לקרא, לדבר בטלפון, לשחק עם הבנות,לבהות, לחלום לגלוש, לנקות.... את יודעת שעד היותי בת 10 לא היו כלל טלויזיות. תוך זה היה במאה הקודמת

נונה17

New member
לנו אין טלויזיה בבית

וחיים עם זה טוב מאוד. מי שלא חי עם זה טוב זו חברת האינטרנט (שהיא זו שמספקת שירותי כבלים גם כן) ומדי פעם הם מנסים להתקשר ולשדל אותי לעשות גם כבלים. איכשהו הם לא מצליחים להבין שיש אנשים שפשוט לא רואים טלויזיה... אגב, את צודקת. אם מוציאים את הדבר הזה מהבית פתאום מגלים שמתפנה כל כך הרבה זמן, וכל כך הרבה תאי מוח

לא עובדת בהוט אבל היה לי יס המון שנים

והרבה תקלות - במיוחד בחורף........ מאז שעברנו להוט מבסוטים עד הגג - גם התוכן וגם השירות. ואם לא באים מהר - אין שום דבר שצעקות לא יכולות לפתור..........

לפחות ממש ששמעתי בתקשורת

צריך להזהר. בשתי כתבות נאמר שאם רוצים להתנתק יש בעייה. בלתי אפשרי.

אוסה

New member
אבל ביאס אני משלמת ממש כסף לחינם

בקושי אנחנו רואות פה טלויזיה , בחדר הבנות בכלל הממיר לא עובד , אני אישית צופה בטלויזיה משהו כמו שעתיים שלוש שעות שבועיות - לא סובלת את המכשיר הזה ששמו טלויזיה ! אאישית הייתי מבטלת את הכבלים אבל הבננות שלי.......אוהבות שיש ברקע טלויזיה

אוסה ../images/Emo15.gif

אני מתפלאה עלייך, במצב כזה, לא רק שהיו מחליפים לי ממירים, עוד הייתי מקבלת שפע של הטבות + יס מקס בחינם קצת יותר אסרטיביות והכל יסתדר חוצמזה, יש אחלה סדרות ביס, בהוט אין כלום לטעמי כשילדתי את הקטן, בבי"ח המפעיל הוא הוט, איזה שעמום...... ואין כמו להרדם מול תוכנית טובה............. זה הזמן טלויזיה שלי
בערב היא של הילדים

אוסה

New member
סיגלי , בעלי הוא זה שעושה איתם מלחמות

אני ממש לא מתעסקת עם זה - תמיד חשבתי ועדיין חושבת שלהתעסק עם הדברים האלו זה בזבוז אנרגיה. היום יבוא טכנאי לסדר את זה (גם ככה זה בחדר של הנסיכות והן לא צופות שם בכלל)

זה עניין של טעם

דווקא אני תמיד מוצאת מה לראות בהוט וביס לעומת זאת אף פעם לא מוצאת... חוץ מזה - לגבי ניתוק - אם את מחוייבת לאחת החברות ואת רוצה לעבור לאחרת - זו שאליה את עוברת תשלם במקומך את הקנס לזו שהתנתקת ממנה. שווה לבדוק.

ועוד משהו

את אפילו לא צריכה ליצור איתם קשר כדי להתנתק - החברה שאליה את מתחברת מנהלת מולם את כל הפרוצדורה.

אוסה

New member
טרומי , אחרי שניהלתי שיחה עם נציגת הוט

הבנתי למה בעצם אנחנו עם יאס. היום תטופל התקלה , וישובו שידורי הכבלים בחדר . הנסיכות שלי קיבלו מבחנים מצויינים 100!!! (נו כרגיל ) ואז הנייד שלי מצלצל "אמא" אני ישר נבהלת כשאני רואה טלפון מהן בשעת בית הספר..... "הכל בסדר?" אני שואלת בבהלה ..... "כןןןןןןןן קיבלתי 100 במבחן!!" הכי בעולם אנחנו אוהבות ללמוד למבחנים , והכי בעולם אנחנו אוהבות לראות את התוצאות.

עם אמא מדהימה כמו שלהן ברור שיצאו כאלו

התפוח לא נופל רחוק מהעץ. הדימיון ביניכן הוא פשוט מדהים ! בכל המישורים - במראה ובאופי. ותגידי לאורן המתוקה שלא קיבלתי את הרינגטון של חמודי חביבי חחחחחח בדיוק ניזכרתי שנוי אמרה לי - " לפני שראיתי אותך חשבתי שאת מכוערת , אבל את ממש יפה ..." חחחח

שנים אני ביס

בערך מהרגע שהם התחילו לשדר ואין מצב שאני עוברת להוט...... כל יום בסביבות 21.30 יש סדרה אחרת, סדרת מתח או משו כזה ואני צופה בהן באדיקות ואיך אפשר בלי עוד פרק מ"אוז" שמשודרת עכשיו בשידורים חוזרים, אבל מהפעם הראשונה ששודרה ב 96 ולמרות כל החוזרים שראיתי, אני ממשיכה לצפות באדיקות..... לאמא שלי יש הוט ואין שם שום דבר מעניין

למעלה