איזה מסכנה רונה לפי דעתי רונה ממש מסכנה מה היא צריכה את כל הצרות האלה.
נ נוני 17 New member 18/3/02 #1 איזה מסכנה רונה לפי דעתי רונה ממש מסכנה מה היא צריכה את כל הצרות האלה.
ש שחר שמאוהבת בגידוש New member 18/3/02 #2 לדעתי... היא צריכה לזרוק את דורון לכל הרוחות ואז הוא ירדוף קצת אחריה... שהוא יבין מה הוא מפסיד
S shirakl New member 19/3/02 #3 היא ממש מסכנה ואני באמת חושבת שהיא צריכה לנטוש את דורון ולגרום לו לרדוף אחריה. אבל זאת טלנובלה, היא חייבת לרדוף אחריו, והיא חייבת להיות מסכנה, אחרת מה זה שווה?
היא ממש מסכנה ואני באמת חושבת שהיא צריכה לנטוש את דורון ולגרום לו לרדוף אחריה. אבל זאת טלנובלה, היא חייבת לרדוף אחריו, והיא חייבת להיות מסכנה, אחרת מה זה שווה?
ש שיחה קטופה New member 19/3/02 #4 מה שיקרה בלחיי האהבה זה שרונה ואלי מרקו יחזרו להיות ביחד. אלי מרקו יתעצבן על דורון על כך שהיה עם רונה וינסה להרוג אותו, רונה תגונן על דורון ואלי מרקו בטעות יירה בה והיא תמות!
מה שיקרה בלחיי האהבה זה שרונה ואלי מרקו יחזרו להיות ביחד. אלי מרקו יתעצבן על דורון על כך שהיה עם רונה וינסה להרוג אותו, רונה תגונן על דורון ואלי מרקו בטעות יירה בה והיא תמות!
A amirbilu New member 19/3/02 #5 ומאיפה הסקת את זה? כי לפי מה שאני יודע אלי ורונה יצאו רק לסרט,ובסוף רונה ודורון יתחתנו