איזה מניאאאאאק!

• פותח הנושא egg
  • פורסם בתאריך

egg

New member
איזה מניאאאאאק!

המאמן של ניגריה! לא די שהוא לקח לנו את המלך יעקובו לפני משחק כל כך חשוב (גמר הגביע, כמובן) הוא עוד מעז להשאיר אותו מחוץ לסגל??? אז למה לקחת אותו בכלל? כי הוא משמח את החבר´ה (i´m very very appy)??? לללללללללמממממממממהההההההה?????????? אם מפסידים בגמר (מה שלא יקרה, אבל אם...) אתם יודעים את מי להאשים! * נקודת אור: אם יעקובו לא ישחק במונדיאל, סביר להניח שהוא לא ירשים שם אף אחד (...) ואם כך, אז אולי, רק אולי נראה אותו בירוק גאה גם בשנה הבאה!

עכשיו אתה נזכר

לפני חודש כתבתי פה שאיגביני נמכר ב5 מיליון לדרבי אבל כולכם אמרתם לי שאני מזיין תשכל ושאין לי מושג אז אני דורש מכל מי שטען שאני שקרן התנצלות.

בי בול

New member
מה ז"א "אתמול אתה גילית את זה"?!

הוא גילה את זה מהעיתון! רק עכשיו יעקובו חתם בדארבי!!!!!!!!!!!!! דיברו על זה הרבה זמן אבל רק עכשיו הוא חתם!!!!!!!!!!!! מה לא מובן?!?!?!

דן צ

New member
שניה רגע

אני הבנתי שיעקובו מגיע היום וישחק מחק בגמר הגביע. אבל אני בכל זאת הייתי מעדיף לראות את יעקובו במונדיאל

מצטערת על האגואיסטיות, אבל...

אני בעד שיעקובו ישחק בגמר
הוא חזר .... לפחות משחק פרידה. קודם כל מכבי חיפה אחר כך שאר העולם.

egg

New member
לא יאומן!!!

בחלומותי הורודים ביותר לא האמנתי שאני אזכה לראות את יעקובו מגיע ארצה ב-ז-מ-ן !!! ועוד לפני משחק כה חשוב... ממש לא מתאים לו... לכן כשכתבתי על ניפויו מהסגל למונדיאל בכלל לא האמנתי שקיים מצב בו הוא יגיע לגמר... אני עדיין בשוק! אז יאללה יעקובו, שים שלושער לשטראובר, תביא גביע וטוס לדרבי (למה לעזאזל לדרבי??? אין משהו טוב יותר?) דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!דאבל!!!

למעלה