איזה מן אתם? ענו על השאלות ויצא לכם את הדובי כ'פת לי שלכם... מוקדש ב ל שאלון
L lizush New member 24/1/07 #1 איזה מן ../images/Emo85.gif אתם? ענו על השאלות ויצא לכם את הדובי כ'פת לי שלכם... מוקדש ב ל שאלון
ל ללי מטורללי New member 24/1/07 #6 אני דובון אהבה../images/Emo23.gif זה מה שיצא לי חחחחח דובי תרגעי זה מה שיצא לי נשבעתלך לא גונבת לך ת'תפקיד שתקי.
אני דובון אהבה../images/Emo23.gif זה מה שיצא לי חחחחח דובי תרגעי זה מה שיצא לי נשבעתלך לא גונבת לך ת'תפקיד שתקי.
ד דובונת איכפת לי New member 24/1/07 #10 ../images/Emo23.gifלי יצא כל הצבעים../images/Emo23.gif זה לא משנה אם יצא לכם כחול או ורוד....... אני הדובונת המקורית סתמו תודה ליזושק'ה ..... ומגלה שיום לפני איזה איש כחול ושמנמן שלח לי מסר עם לינק לאתר הנ"ל ולו אומר גם תודה בהזדמנות חוזרת זו.
../images/Emo23.gifלי יצא כל הצבעים../images/Emo23.gif זה לא משנה אם יצא לכם כחול או ורוד....... אני הדובונת המקורית סתמו תודה ליזושק'ה ..... ומגלה שיום לפני איזה איש כחול ושמנמן שלח לי מסר עם לינק לאתר הנ"ל ולו אומר גם תודה בהזדמנות חוזרת זו.
מ מאיוש המקורית New member 24/1/07 #11 לי יצא דוב מעודד איזה כייף!!! כמה שזה נכון! נהנתי מהשאלון. תודה לירזוש
N not afraid to try New member 25/1/07 #13 רק לי יצא משהו לא ברור? ? ?? ??? ???? ????? ?????? ???????
Purple Mushroom Member 25/1/07 #14 יצאו לי 3 דובים ביחד ../images/Emo85.gif את השאלה הראשונה בת הזוג שלי מילאה אתמול בלילה . אני עניתי עכשיו , למרות שקשה לי להיתרכז ולקרוא באנגלית , אבל השקעתי .
יצאו לי 3 דובים ביחד ../images/Emo85.gif את השאלה הראשונה בת הזוג שלי מילאה אתמול בלילה . אני עניתי עכשיו , למרות שקשה לי להיתרכז ולקרוא באנגלית , אבל השקעתי .