איזה מן ילד הייתם?

Yuske

New member
איזה מן ילד הייתם?

תוך כדיי ההודעה הקודמת שלי עלה לי הרעיון הזה. איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? מה הייתם רואים? מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? איך הייתם רואים סרטים מצויירים? הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? וכל דבר אחר שלא רשמתי פה... יש מלא דברים שאפשר לפתח, להתדיין (כן זה ד' שמה) אני ארשום את שלי יותר מאוחר^^"

אז ככה

איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? הייתי רואה כמעט את הכל מה הייתם רואים? אממ מומינים, גברת פלפלת, באבאי, יווו יש מלא קיצור הייתי רואה כמעט הכל מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? יושבים ורואים
האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? לא עד כדי כך הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? ממש לא עד היום עם יש לי זמן אני רואה ( ואני בת 19 כבר ) אבל יותר מעניין אותי עכשיו הנוסטלגיות איך הייתם רואים סרטים מצויירים? מה ז"א? עם העיניים שלי בסלון או בחדר חחחחחחח הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? כן מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? טלויזיה דההה חח בקיצור מתה על סרטים מצויירים

התשובות שלי

איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? - חי אותן, במלוא מובן המילה המציאות שלי הייתה הסדרות המצויירות והסדרות מצויירות היו המציאות שלי -פרשו איך שאתם רוצים... מה הייתם רואים? - WOW, אתם מדברים עם מישהו שסובל מאינפנטיליות עד גיל מאוחר. אבל בא ניתן רשימה מקוצרת של הסדרות שיותר בלטו אצלי, כלומר: שממש הייתי מחכה לראות אותן: הקוסם מארץ עוץ, הדובשונים, בלינקי ופינקי, הסרט-רוקנרול בחלל, עליזה בארץ הפלאות, דני שובבני, פיטר פן, שמש הקטנה והקדים, רכבת ההפתעות, פומיקי, ועוד, ועוד, ו-שכחתי משהו? אה כן...ועוד. מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? אז ככה - לפני שהיה לי וידאו או אחרי? (אני בן 23 וחצי) - לפני שהיה לנו וידאו פשוט הייתי יושב ליד הטלויזיה עם טייפ, ומקליט את הפרקים לקלטת טייפ, אמנם לא הייתי זוכה לראות אח"כ שוב את הסדרות אבל בהחלט הייתי זוכה לשמוע. שוב ושוב. כשהיה וידאו יכולתי להקליט את הסדרות גם כשלא הייתי נמצא בבית. האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? לא שזכור לי..הייתי מבריז מלימודים הרבה - אבל לא זכור לי שזה היה למטרה לראות טלוויזיה... הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? לפעמים - תלוי באיזה סדרות.. אבל "ארתור" זאת סדרה שעד היום אני אוהב לראות ולא מתפדח - כן כן, בגיל 23. איך הייתם רואים סרטים מצויירים? על הכורסא... לא פיתחתי משהו מיוחד. הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? אמא שלי לא הרשתה לאכול בסלון. אז מהשולחן בהול הייתי רואה ואוכל... בעצם כון, כשהיא לא הייתה בבית יכולתם למצוא אותי אוכל מול הטלוויזיה. מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? לא הייתי עושה כמעט שיעורים... אז - זאת התשובה... "וכל דבר אחר שלא רשמתי פה... יש מלא דברים שאפשר לפתח, להתדיין (כן זה ד' שמה)" - אז אני מוסיף: האם התאהבתם בדמויות מסדרות מצויירות? כן, הייתי מאוהב בלונה מפיטר פן - ואני לא צוחק. האם אי פעם האמנתם שמה שקורה בסדרות המצויירות יכול להיות אמיתי גם אחרי שהוכיחו לכם שזה רק סרט מצוייר? - כן, האמנתי שדורתי יודעת לדבר עברית למרות שהיא מקנזס ורציתי שהאי תבוא אליי הביתה (בגיל 5 וחצי) האם אי פעם הדמויות של הסדרות המצויירות הופיעו לכם בחלום? יותר מידי...שוחחתי אפילו פעם אחת עם אפי מהדובשונים והפרעתי לה לישון פעם.

thumbelita

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? לא פיספסתי שום פרק מה הייתם רואים? כל סדרה מצוירת ששודרה בזמני בערוץ 1 (לא היו לי כבלים) מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? שום דבר מיוחד... האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? לא היה טעם בזה-היו מתחילים לשדר את הסדרות רק משעה 13:00 בגלל זה תמיד שנאתי להיות חולה-לא היה לי מה לעשות בבית הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? ממש לא איך הייתם רואים סרטים מצויירים? בהנאה הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? כן מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? טלויזיה

כל הדברים שכתובים לי פה הם../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

בהווה.. מה שראיתי פעם זה הכל!!
איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? לא הבנתי
מה הייתם רואים? הכלXDD אבל היום זה יותר המומינים
מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? לא יודע
האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? לא
הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? לפעמים
איך הייתם רואים סרטים מצויירים? דרך העיניים
הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? כל הזמן
מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? בארור שהטלוויזיה כבר נגמר

DanaDuck

New member
דנה

איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? מכורה מה הייתם רואים? נילס, דובוני אכפת לי, פוני קטן ועוד מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? רואים האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? פעם 1 הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? לא איך הייתם רואים סרטים מצויירים? בטלויזיה? הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? כן מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? ווטאבר

^_^

איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? אמ... אהבתי סרטים מצוירים, אבל לא ממש הייתי מכורה אלייהם נדמה לי. מה הייתם רואים? אהבתי מאוד את נילס, הלב, המומינים, פוני קטן ועוד כמה :} מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? פשוט צופה בהם ^^ האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? הייתי מבריזה מדי פעם מהשיעור האחרון כי רציתי להגיע בזמן למומינים >: הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? לא. איך הייתם רואים סרטים מצויירים? טלויזיה, As simple as that. הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? כן. תמיד ^^ מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? בדרך כלל הייתי נחמה שעה לפני השיעורים ואז הייתי עושה אותם ואז שוב טלויזיה D:

למעלה