התשובות שלי
איזה ילד הייתם בכל הקשור לסדרות מצויירות? - חי אותן, במלוא מובן המילה המציאות שלי הייתה הסדרות המצויירות והסדרות מצויירות היו המציאות שלי -פרשו איך שאתם רוצים... מה הייתם רואים? - WOW, אתם מדברים עם מישהו שסובל מאינפנטיליות עד גיל מאוחר. אבל בא ניתן רשימה מקוצרת של הסדרות שיותר בלטו אצלי, כלומר: שממש הייתי מחכה לראות אותן: הקוסם מארץ עוץ, הדובשונים, בלינקי ופינקי, הסרט-רוקנרול בחלל, עליזה בארץ הפלאות, דני שובבני, פיטר פן, שמש הקטנה והקדים, רכבת ההפתעות, פומיקי, ועוד, ועוד, ו-שכחתי משהו? אה כן...ועוד. מה הייתם עושים כדיי לראות את הדברים שאתמ אוהבים? אז ככה - לפני שהיה לי וידאו או אחרי? (אני בן 23 וחצי) - לפני שהיה לנו וידאו פשוט הייתי יושב ליד הטלויזיה עם טייפ, ומקליט את הפרקים לקלטת טייפ, אמנם לא הייתי זוכה לראות אח"כ שוב את הסדרות אבל בהחלט הייתי זוכה לשמוע. שוב ושוב. כשהיה וידאו יכולתי להקליט את הסדרות גם כשלא הייתי נמצא בבית. האם הייתם מבריזים משיעורים כדיי לראות סדרות מצויירות? לא שזכור לי..הייתי מבריז מלימודים הרבה - אבל לא זכור לי שזה היה למטרה לראות טלוויזיה... הייתם מתפדחים שאתם רואים סרטים מצויירים? לפעמים - תלוי באיזה סדרות.. אבל "ארתור" זאת סדרה שעד היום אני אוהב לראות ולא מתפדח - כן כן, בגיל 23. איך הייתם רואים סרטים מצויירים? על הכורסא... לא פיתחתי משהו מיוחד. הייתם אוכלים מול הטלוויזיה? אמא שלי לא הרשתה לאכול בסלון. אז מהשולחן בהול הייתי רואה ואוכל... בעצם כון, כשהיא לא הייתה בבית יכולתם למצוא אותי אוכל מול הטלוויזיה. מה קודם, שיעורים או טלוויזיה? לא הייתי עושה כמעט שיעורים... אז - זאת התשובה... "וכל דבר אחר שלא רשמתי פה... יש מלא דברים שאפשר לפתח, להתדיין (כן זה ד' שמה)" - אז אני מוסיף: האם התאהבתם בדמויות מסדרות מצויירות? כן, הייתי מאוהב בלונה מפיטר פן - ואני לא צוחק. האם אי פעם האמנתם שמה שקורה בסדרות המצויירות יכול להיות אמיתי גם אחרי שהוכיחו לכם שזה רק סרט מצוייר? - כן, האמנתי שדורתי יודעת לדבר עברית למרות שהיא מקנזס ורציתי שהאי תבוא אליי הביתה (בגיל 5 וחצי) האם אי פעם הדמויות של הסדרות המצויירות הופיעו לכם בחלום? יותר מידי...שוחחתי אפילו פעם אחת עם אפי מהדובשונים והפרעתי לה לישון פעם.