איזה מן חלום זה?

LiquidFire

New member
איזה מן חלום זה?

סיפרתי את הסיפורים הבאים למישהו באיסיקיו והפנו אותי לפה... אשמח אם תוכלו לענות לי לאחרונה היו לי כל מיני חלומות שבמצב זה או אחר הרגשתי צורך לעוף בכל פעם איכשהו הגיע לידי כרית(אולי איזה ענן אני עדיין לא יודע מה זה היה) החזקתי אותו נתתי קפיצה והתחלתי "לעוף" זה לא היה באמת לעוף זה היה יותר כאילו חלים עליי כוחות משיכה אחרים מלכולם כאילו אני קופץ על הירח וקשאני עומד לרדת אני קופץ עוד הפעם מהאויר כל ההרגשה בזמן החלומות הללו נורא מוזרים אני כאילו יודע שאני חולם ולכן אני יודע שאני יכול לנסות דברים שאני לא יכול במציאות ו אני זוכר שאני קמתי בפעם הראשונה והרגשתי נורא מוזר(לא יודע בדיוק כיאו שזה לא היה חלום רגיל היה בו משהו שונה ) לאחרונה שמתי לב שאני כבר הרבה זמן חולם חלומות כאלו אבל אני כבר לא משתמש בשום "דבר"(נגדיר את זה ככה) כדי לעוף. עוד משהו שעד היום מפחיד אותי: לפני כמה שנים היה לי חלום חלום רגיל לגמרי אני אפילו לא זוכר אותו חוץ מקטע אחד שבו אני הולך ברחובות מנהטן ולפטע קולטות עיניי מישהו(שמנמן) עושה עבודות שיפוצים בכביש בערך כשבוע לאחר מכן טסתי בפעם הראשונה! לניו יורק מנהטן(יש לאבא שלי שם חברים) באחד מן הימים כשאני והבן של החברים הלכנו ברחוב אני ראיתי את אותו האיש! מנקה את הרחוב (עם מכשיר כזה שמעיף לכלוך אבל זה לא עקרוני מה הוא עשה) אני יכול להישבע שזה אותו איש! רק עם בגדים אחרים. גם בחלום זה ידעתי מה מתרחש סביבי הייתי מודע לסביבה ומשהו משך את עייני דווקא לאותו איש שיותר מאוחר כשהייתי במנהטן הלווה לנו 25 סנט לשיחה בטלפון ציבורי! עד היום זה מפחיד אותי! אני לא יודע מה פירוש החלום(\ות) ואשמח אם תוכלו לעזור לי.

vodopad

New member
זה חלום ממש טוב, אך עדיף שתפנה

לפורום חלומות שלא נמצא ברשימה (אך קיים!). אז אתן לך קישור. יש שם גולשת אחת בשם DEOSETTE שהיא ממש מבינה עניין ובקיאה בפירושי חלומות.. היא תעזור לך בפירוש חלומות יותר טוב.. ודרך אגב, לעולם אל תפחד מחלומותיך, נסה לקבל אותם, אפילו אם הם מפחידים עד כדי סיוט.. נסה להיות אובייקטיבי ולהבין אותם.. החלומות רק מנסים לעזור לך שכן הם שפת תת- המודע שלך שרק רוצה לעזור לך בחיים..

המציאות עולה על

כל דימיון

שאלות ואמירות

שאלה: האם ידעת, בעת שחלמת, שזהו חלום? אמירה: לדעתי, אין הבדל בין חלום ומציאות, למעט כמה נקודות מאוד חשובות, אבל מעבר לכך, כדאי להתייחס באותה מידה של רצינות, יושר, אהבה וקלילות לשני המצבים גם יחד. שאלה: מדוע אתה רוצה "לפרש" את החלום? אמירה: לפרש את החלום זה לא יותר יעיל מלפרש את המחשבה האחרונה שעברה לך בראש (מהי, אגב?) או את המחשבה שתחשוב בעוד רגע. לדעתי, אין לחלום שום עדיפות, בפירוש, על פני כל מחשבה אחרת שלנו. שאלה: האם ההודעה הזאת עזרה לך? אמירה: אם ההודעה הזאת לא עזרה לך, אתה מוזמן להתעלם ממנה.

למעלה