איזה מלך

גל1234

New member
איזה מלך

שיין ווסט בכבודו ובעצמו הוא כל כך השחקן הכי טוב בעולם הוא יודע לשחק כל תפקיד הוא שיחק את מלך השכבה ב"סיפור אהבה בלתי נשכח" המדהים והראה שיש לו את זה מצד שני הוא שיחק ב"כל מה שצריך" את החנון והראה שגם את זה הוא משחק בלי בעיה הנה כמה תמונות של הברנש המדהים נ.ב: אל תרגישו רע אם אתם לא מכירים נראה לי שאני בין היחידים בעולם שגילו אותו זה תמונה מכל מה שצריך

xander55

New member
חחחח תמשיך לחלום ../images/Emo129.gif

נראה לך שרק שם הוא שיחק והתפרסם, אני מכיר אותו מימי להתחיל מחדש אם לא לפני. חוץ מזה הוא גם שיחק בליגת המובחרים.

buffgirl

New member
סרט טוב.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ממש סרט טוב. מלא אקשן כזה. וקלאסה.

גל1234

New member
ועת לרקוד ראית?

זה כזה סרט שהשאיר אותי בוכה חצי סרט וואו איזה סרט גדול זה היה , למרות ששיין לא היה בו משהו

גל1234

New member
ידעתי , וואי ידעתי שהיא מוכרת לי

השחקנית מעת לרקוד כל הסרט ניסתי לזהות מי זאת עכשיו נזכרתי , זאת ליז המדהימה מרוזוול

Only me16

New member
אם את ממליצה אז אני יראה אותו..../images/Emo3.gif

מישהו\מישהי רוצה להצטרף?.. מתישהו

גל1234

New member
היום 2 סרטים של המלך כולם לראות

באחד ורבע בצהריים באחד מהערוצי סינמה הסרט "כל מה שצריך" מי שרוצה לשמוע על מה זה אז ככה אני לא חושב שזה ספולייר אבל כאילו אני אומר על מה הסרט אז מי שלא רוצה לקרוא שלא יקרא
אז ככה : יש את כריס ויש את ריאן(שמשחק אותו שיין) כריס הוא המלך שכולם אוהבים והוא יכול להשיג את כולם חוץ מאחת - מגי , כריס מנסה להשיג את מגי ללא הצלחה הוא החרמן בלי הרגשות והיא הרגישה היפה . ריאן לעומת זאת הוא החנון שבמקרה הוא הידיד הכי טוב של מגי, ריאן מאוהב באשלי - מלכת הכיתה והידידה הכי טובה של כריס , וכמובן שאשלי לא שמה על ריאן. ריאן וכריס עושים הסכם , כל אחד עוזר לשני להשיג את הידידה שלו וזה מצחיק רצח רואים למשל את כריס ללא הרגשות שבשביל שריאן ישיג את אשלי הוא אומר לו להגיד לה דברים כמו "בואנה השיער שלך מכוער רצח אבל יחסית לגינס הוא גן עדן" לעומת זאת בשביל להשיג את מגי ריאן רושם בשם כריס שירים רומנטים וכאלה.. הסוף של הסרט מי שלא רוצה שיתרחק ס פ ו י ל ר ת ת ר ח ק ו אז ככה כמובן שהסוף זה כמו כל סוף טיפוסי : ריאן משיג את אשלי , כריס משיג את מגי אבל אז ריאן מבין שבעצם הוא מאוהב במגי בכלל, ואז מגי מגלה תתרמית שלו ובלה בלה בלה בקיצור תראו זה לא סרט שיזכה באוסקר אבל סרט חביב ביותר סוף
הסרט השני ששיין מופיע בו היום זה עת לרקוד (ליאל נראה לי סרט שתאהבי) לא ראיתי תסרט אז לא יודע מה הוא עושה שם אבל נראה לי תפקיד קטן קטן , מי שעוד משחקת בסרט הזה זה אלכס החמודה מעולמה הסודי של אלכס

למעלה