איזה מכוניות זו?

טל השני

New member
איזה מכוניות זו?

צילמתי אותה באוסטריה ואין לי מושג איזו מכוניות זו?

מצמץ

New member
יש הרבה סדנאות ללוטוס סופר 7

אבל זאת נראת לי כמו DONKERVOORT ההולנדית (ע"פ הג´אנטים ואחור המכונית)

twingo

New member
בתור התחלה...

זה מזכיר את הלוטוס 7/ קייטרהאם סופר 7. אבל- העדר פנסי דרך קדמיים מביא אותי להשערה שמדובר ב"סטולקר", הגרסה האמריקאית ללוטוס 7, עם מנוע V6 היישר מהבלייזר...

מצמץ

New member
TWINGO

האמתי שיש לה פנסים קדמיים (ראה "הגבעה" הקטנה ליד/מעל לגלגל הקידמי) יש לי ספר "עשה זאת בעצמך" של איך להרכיב רפליקת סופר 7 הבעיה היחידה היא שצריך לייבא כמה חלקים קטנים מחו"ל והעובדה שעדיין לא חוקי בארץ להעמיד על הכביש מכוניות קיטקאר כאלו
.

מצמץ

New member
לא זאת לא הסופרלייט R500 בגלל ש..

1. לסופרליט יש אגזוז בצד הרכב. 2.בקייטרהם הפנסים הם "על" הגלגלים ולא "בין" הגלגלים (דבר שמאפיין בדרך כלל את דונקרוורט) כמו שבתמונה.

ac cobra

New member
מצמץ ......

גם ב7 ובסופר 7 האגוז בצד הרכב כך זה לכל הדגמים שלהם חוץ מה21 ולסופר לייט הפנסים הם מעל הרכב בדיוק כמו ל7/סופר 7 בעקרון הם אותם דגמים אבל המשקל שונה! נ.ב במקום הסופרלייט זה יהיה סופרלייט אחרי סנדאת טיפול OK?

מצמץ

New member
AC

1. לא לכל הרפליקות יש אגזוז בצד (לדוגמא BIRKIN, דונקרוורט ואחרים). 2. להנאתך אני מצרף תמונה של הדונקרוורט D8 החדשה
. נ.ב. יש מעל ל10 חברות מסחריות שמיצרות את הרפליקה של ה7 כך שזה כמעת בילתי אפשרי לדעת של מי הדגם הנ"ל (אך לפי הפנסים, האחור והג´אנטים לדעתי זו דונקרוורט)

^פיני^

New member
רגע רגע

השם של החברה הוא לא PANOZ כי יש דגם לשברולט שהוא ממש המכונית הזאת ויש גם לPANOZ רכב שהוא ממש נראה ככה לדעתי זה PANOZ

TShavit

New member
לא פאנוז, לא סטוקר, וגם לא שום דבר

אמריקני אחר... זה צולם באוסטריה - אין צ´אנס שיגיע לשם משהו אמריקני מהסוג הזה... חוץ מזה, הפאנוז ה-ר-ב-ה יותר גדול וגם נראה שונה, וכנ"ל לגבי הסטוקר. אישית אני מהמר על דונקרוורט.

red cars

New member
יש בחיפה מסתבבת מידי פעם סופר 7

רפליקה או אמיתית אני לא בטוח צהובה

למעלה