זה מזכיר את הלוטוס 7/ קייטרהאם סופר 7. אבל- העדר פנסי דרך קדמיים מביא אותי להשערה שמדובר ב"סטולקר", הגרסה האמריקאית ללוטוס 7, עם מנוע V6 היישר מהבלייזר...
האמתי שיש לה פנסים קדמיים (ראה "הגבעה" הקטנה ליד/מעל לגלגל הקידמי) יש לי ספר "עשה זאת בעצמך" של איך להרכיב רפליקת סופר 7 הבעיה היחידה היא שצריך לייבא כמה חלקים קטנים מחו"ל והעובדה שעדיין לא חוקי בארץ להעמיד על הכביש מכוניות קיטקאר כאלו
גם ב7 ובסופר 7 האגוז בצד הרכב כך זה לכל הדגמים שלהם חוץ מה21 ולסופר לייט הפנסים הם מעל הרכב בדיוק כמו ל7/סופר 7 בעקרון הם אותם דגמים אבל המשקל שונה! נ.ב במקום הסופרלייט זה יהיה סופרלייט אחרי סנדאת טיפול OK?
1. לא לכל הרפליקות יש אגזוז בצד (לדוגמא BIRKIN, דונקרוורט ואחרים). 2. להנאתך אני מצרף תמונה של הדונקרוורט D8 החדשה
. נ.ב. יש מעל ל10 חברות מסחריות שמיצרות את הרפליקה של ה7 כך שזה כמעת בילתי אפשרי לדעת של מי הדגם הנ"ל (אך לפי הפנסים, האחור והג´אנטים לדעתי זו דונקרוורט)
אמריקני אחר... זה צולם באוסטריה - אין צ´אנס שיגיע לשם משהו אמריקני מהסוג הזה... חוץ מזה, הפאנוז ה-ר-ב-ה יותר גדול וגם נראה שונה, וכנ"ל לגבי הסטוקר. אישית אני מהמר על דונקרוורט.