איזה מין פורום...

yaser21386

New member
איזה מין פורום...

מה זה לעזאזאל
הלא הכתובת על הקיר? דו דיום? ראבק אני מדפדף לי בארכיון החמוד שלכם, מסתכל על ההודעות של האנשים: 1. חילופי האשמות. 2. הסתות. 3. הוספת שמן למדורות כשמעוררים רק בעיות ומתגזענים בלשון מגעילה. עם כל הכבוד יש פה אנשים שלא צריכים להיות בקן הזה. קן הדו קיום. אני מתפלא על המנהלים ,ועם כל הכבוד, אין להם השפעה. לכו תלמדו מפורום תח"צ (תחבורה ציבורית) ותדעו באמת מה זה פורום. נכון שכדי להגיע לדו קיום אמיתי צריך להגיע להסכמות, ויתורים מכל הצדדים ולא לברוח מהמציאות, אך לצערי לא זו הגישה הנתפסת בעניין. דיעת יחיד.

יש 5-6 כותבים קבועים

ובכדי שהפורום לא ייסגר, צריך מינימום מסויים של הודעות אז נותנים בינתיים לאנשי הימין (בטרוף, תמיר וכו') לכתוב, וכשהם מגזימים מוחקים להם הודעות. כשיהיה מצב בו יהיו כמה כותבים שפויים, בסיר להניח שאנשי הימין הקיצוני יעלמו לבד

הציץ ונפגע...

הצצת וכבר יש לך תלונות אדון יאסר (קרוב משפחה של הראיס לשעבר?) ואתה כבר מחליט מי מתאים לכאן ומי לא. התרגלת לפורומים של אופרות סבון ושם כולם מתחבקים ומתנשקים. איזו בעיה יש בפורום תחבורה ציבורית? אוטובוס אגד לא עצר לך בתחנה? כאן מדברים על החיים ממש וזו לא אופרת סבון. מדובר בשתי אוכלוסיות עם היסטוריה קשה שכל אחת צברה מטענים קשים כלפי השניה. זה המצב. לא מוצא חן בעיניך - תחזור לפורום הסבון.

yaser21386

New member
אתה מעיד על עצמך שאתה

אורח לא רצוי פה. אנשים כמוך שרק יודעים להפציץ האשמות לאחרים וקרוא בקול רם כדי לרמוס את הקול של אלה שיודעים לדבר בשקט. לא צריכים להיות פה. נקודה. סוף פסוק. חוץ מזה, לא אכפת לך אם אני קרוב משפחה של הראיס או לא וזה ממש לא עניינך. דבר שני, מי אתה שתחליט שאני נכנס לפורומי אופרת סבון כשממש ממש עם כל הכבוד להם אני לא נכנס לשם כמו שאתה לא מדליק אש בשבת. דבר שלישי, מה אני עושה בפורום תחבורה ציבורית גם לא עניינך. לדבר על החיים כן, להתגזען ולהתבטא בדברים חסרי טעם לא ואלף לא. אין לי במה להאשים אותך פה. ואתה ממש לא מעניין אותי. מבחינתי גם לא אתה זה שיחליט אם אני נשאר פה או לא. תחזור לפורום המתאים לך: ביאת המשיח. זה נושא ותוכן.

בידרת אותי../images/Emo6.gif

אם הייתי מנחש שיש לי עסק עם ילד בן חמש לא הייתי טורח להגיב מלכתחילה. אז לא להתבכיין חמודי ותכתוב מה שאתה רוצה כי ממש לא איכפת לי

yaser21386

New member
אתה עושה צחוק מעצמך.

אם יש עוד משהו שמגרד לך בגרון אז תוציא אותו. והאמת...היחס הדדי ביננו.

Ragamala

New member
באוכלוסיות אתה מדבר על ימין ושמאל

ולא על יהודים וערבים כי דו שיח בין יהודים וערבים אין פה כל כך

למעלה