איזה מיוזיקל?

Yentl

New member
איזה מיוזיקל?

לא להישמע ככופרת (אני צמה אבל עדיין רואה סרטים), מעניין אותי איזה מחזות זמר אתם הולכים לראות בסופ"ש (אם אתם הולכים לראות משהו בכלל). אני הולכת לראות את PASSION של סונדהיים (בפעם המי יודע כמה בשבועיים האחרונים...בוא'נה ממזמן לא חרשתי ככה על מיוזיקל..הוא מדהים! גם פתאום מתחשק לי לראות את FUNNY LADY שוב פעם- כנראה בגלל שהמקור שודר בטלוויזיה בשבוע שעבר וראיתי אותו בפעם המיליון למרות שיש לי את הדי.וי.די וגם ראיתי אותו בהוצאה מחודשת בקולנוע בניו-יורק.... (אני כמובן מתכוונת ל"מצחיקונת", שFunny Lady הוא ההמשך שלו).

אניטה007

New member
הו, נגעת בנקודה מעניינת ../images/Emo13.gif

הכנתי ערימה ... West Side Story קונצרט העשור של העלובים מחזמר גרמני בשם Elisabeth Rent ואם ישאר זמן אז יש לי גם הופעה מאוד טובה של Jesus Christ Superstar שהייתי בה בנובמבר בשנה שעברה ויש לי אותה ב-DVD.

Yentl

New member
אוי הזכרת לי...

נראה לי אני גם אראה את הוידאו שיש לי של מאמא מיה בברודווי..ששש...

אניטה007

New member
לא לא לא, לא להתרגש ../images/Emo13.gif

יש לי את RENT מההפקה שהיתה בגרמניה....בכמה גרסאות (אחת מהן באנגלית, הם עשו הופעה אחת באנגלית לכבוד יום האיידס הבינלאומי).

python 4

New member
משום מה יש לי חשק ל..

"גבירתי הנאווה". אל תשפטו אותי, אני אוהב את הסרט הזה, וכמובן השירים נפלאים. זה אחד המיוזיקלס היפים שראיתי בלונדון (נדמה לי זה כבר ירד.. פעם קודמת שהייתי בלונדון היה בתיאטרון שלו את anything goes), אז קניתי את ה- DVD הכפול שיצא לכבוד 40 שנה לסרט. ואם יהיה משעמם אחרי זה, תמיד אפשר לראות את קאטס שוב.. או את אירוויזיון 2004..

python 4

New member
אוליבר!

שכחתי שמזמן לא ראיתי את זה, וזה הסרט-מיוזיקל האהוב עלי.

Eil

New member
נשמע כיף

מקווה שהיה צום קל לכל הצמים, מרתון מהנה לכל הצופים במיוזיקלז ושנה טובה לכולם. בבית הכנסת בו התפללתי (מצומקת מרעב) היה חזן יצירתי ששילב מנגינות ממיוזיקלז בתפילה (את אחת מהתפילות שרנו במנגינה של memories). חלק מהתפילה הוא שר בצורת אופרה ובשאר החלקים הצטרפה אליו מקהלת גברים בשלושה קולות. כך שאיכשהו אפשר לומר שגם אני זכיתי לשואו נחמד בחג הזה. לא באתי לתפילת נעילה, מעניין איך היה הפינאלה... שנה טובה לכולם!

Yentl

New member
איזה יופי!

נשמע ממש כיפי - סתם מתוך סקרנות, איזו תפילה שרתם במנגינה של Memories? גם לי היתה חוויה כזו- עבדתי במחנה קיץ של התנועה הקונסרבטיבית בארה"ב, ושם היינו משלבים הרבה שירים בתוך התפילה....כל יום היינו שרים את "אדון עולם" לצלילי משהו אחר.

Eil

New member
זה חזן שמאוד אוהב מיוזיקלז

כבר שמעתי אותו בהזדמנויות קודמות ואחרות משלב מנגינות של The music of the night של "פנטום האופרה" וbring him home. פשוט לרוב הפיוטים במחזור יום כיפור וראש השנה אין לחנים קבועים, והברירה היא או למלמל משהו לא ברור או להיות יותר יצירתיים. אגב, אבא שלי, שהוא גם חזן ובכל שנה עושה את אותו דבר בלונדון (מנצח על מקהלת גברים וחזן ומכין עיבודים לתפילה) גם התחיל להיכנס לקטע של מיוזיקלז בשנים האחרונות, והוא מעבד שירים כאלה למקהלות שלו (הרגילות, לא של יום כיפור, הוא מנצח-מקהלות), שעד לאחרונה שרו רק שירים חסידיים ושירי ארץ ישראל ועכשיו הם שרים מ"קאטס" ומ"גבירתי הנאווה" ו"הקוסם מארץ עוץ". והתפילה שהיתה במנגינת memories זה קטע מה"קדוּשה" ("כתר יתנו לך" וכו') - הקטע של "כבודו מלא עולם, משרתיו שואלים זה לזה איה מקום כבודו להעריצו, לעומתם משבחים ואומרים".

למעלה