איזה מטען (והפעם לא GP!!!)

bzini

New member
איזה מטען (והפעם לא GP!!!)

שלום לכולם, אני רוצה להזמין מ - MAHA מטען וסט סוללות. לגבי הסוללות אין ויכוח PowerEx 2200 (הטובות ביותר על פי כל המבחנים). השאלות הן לגבי המטען: 1. קיימים שני דגמים, MH-C204F הישן יותר שעולה 39.95$ כולל 4 סוללות 2200 ומטען אירופאי או MH-C401FS החדש יותר שעולה 49.95$ לאותו סט בדיוק. האם ההבדלים משמעותיים או שבשביל 10$ שווה לי בכל מקרה לקחת את החדש. 2. האם להזמין מטען אירופאי, 220V ותקע מתאים לישראל או לקנות את המטען האמריקאי הרגיל. אני לא מצליח להבין מהאתר האם המטענים הם DUAL, כלמור 110/220V או האמריקאי הוא רק 110V והאירופאי הוא 220V. האם מישהו יכול להגיד האם המטען האמריקאי מתאים ל 220V וכל מה שצריך כדי להפעיל אותו בארץ זה מתאם? חוץ מזה האם יש אלטרנטיבה למטענים של MAHA? משהו באותה רמה ועדיף בפחות מחיר. מצורפים קישורים למוצרים. תודה מראש.

ted

New member
הייתי הולך על ה 401. מהיר יותר, חדש

וחכם יותר. שווה בהחלט 10 דולר. לגבי ספק הכח, מנסיוני, הם מספקים או 110 או 220V, ולא גם וגם. תחשוב היכן תשתמש בו הכי הרבה, לפי זה תקנה. יש גם ספקים אוניברסליים של 12 וולט 1 אמפר, אבל צריך לחבר להם את התקע המיוחד של MAHA (זה מה שאני עשיתי).

bzini

New member
מצאתי עוד משהו

תודה טד. יש דגם של ה 401 שהוא אוניברסלי כהגדרתם. עולה עוד 10$ ובתמורה מקבלים מטען אונברסלי עם תקע אירופאי. מה אתם אומרים?

PbD

New member
נראה טוב

נא לא לשכוח לברר כמה עולה Shipping & Handling, ו-State & City Tax, ליעד שאליו אתה מזמין את המטען. לפעמים התוספות האלו יותר יקרות מהמוצר...

bzini

New member
65.95$ כולל משלוח

פנימי בארה"ב. סה"כ יוצא 295 ש"ח. קצת יקר לא?

PbD

New member
401 - עדיף

משתי סיבות:- - בקרה נפרדת של הטעינה לכל סוללה בנפרד, בעוד שהשני מנהל את הטעינה לכל זוג סוללות. בצורה זו מונעים טעינת יתר של סוללות, דבר המקצר את חייהן. - אלגוריתם טעינה טוב יותר. --- ואני ממליץ על ספק מתוצרת אירופית - Ansmann Poweline 4. זה ספק להטענה של 4 סוללות, עם בקרה נפרדת של הטעינה לכל סוללה. הספק עובד במתחים בתחום שבין 100 ל250 וולט, כך שניתן להשתמש בו באירופה, בארץ ובארה"ב. התקע שלו הוא תקע אירופי רגיל - שני פינים עגולים, כך שבארץ אין צורך בשום מתאם מיוחד, ובארה"ב מספיק לו מתאם נפוץ לשני פינים שטוחים. יש לו גם יכולת לפרוק סוללות, התרעה (והגנה) על סוללה בקוטביות הפוכה ועל סוללות שנכשלו בטעינה. ניתן להשיק אותו באירופה במחיר של כ-60 יורו, ברשת של קונראד www.conrad.de (האתר בגרמנית) ו-www.conrad.nl (האתר בהולנדית).

PbD

New member
והשרות הבינלאומי של קונראד

שאמור לשלוט בעוד שפות, בנוסף לגרמנית:- Sie erreichen unser mehrsprachiges Team telefonisch von Montag bis Donnerstag von 8.00 bis 16.30 Uhr, Freitag von 8.00 bis 14.00 Uhr. Tel. +49 (0)9604/40-88 80 Fax +49 (0)9604/40-86 60 eMail: [email protected] ובעברית:- בימים שני עד חמישי מ-8:00 עד 16:30 ביום ששי מ-8:00 עד 14:00 טלפון 00-49-9604-40-88-80 (כאשר 00 היא הקידומת ליוג בינלאומי שלכם). דואל: [email protected] שימו לב שהשעות הן בגרמניה - הפרש של שעה מאיתנו.

bzini

New member
סוללות של אולימפוס

יש למישהו מושג האם ניתן לטעון את הסוללות שמגיעות עם האולימפוס C750 עם המטען הזה של MAHA?

למעלה