איזה מחשב לקנות?

איזה מחשב לקנות?

שלום רב. אני עומד לקנות מחשב חדש, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי הרכיבים שבו. המחשב מיועד לשימוש ביתי, בעיקר למשחקים ולגלישה באינטרנט. על מה אתם ממליצים? המחיר צריך להיות בסביבות 5000 ש"ח. יש לי כבר וינדוס98 עם רשיון, שאני מתכוון להתקין על המחשב הזה. איזה מעבד כדאי לקנות? AMD או פנטיום 4? איזו מהירות מומלצת? זאת אומרת, באיזו מהירות היחס בינה לבין המחיר הכי משתלם? איזה לוח אם לקנות? איזה סוג זיכרון לקנות? החדש המהיר, או SDRAM 133 מגה"צ רגיל. 128 או 256מגבייט? של איזו חברה? כרטיס מסך, איזה אתם ממליצים? כרטיס קול? מארז? מסך? מודם? דיסק קשיח? סידי רום? יש לי בבית מצלמת וידאו (לא דיגיטלית). איזה כרטיס עלי לקנות בשביל שאוכל לחבר אותה למחשב, לטובת עריכת וידאו? יש לי בבית כבר מחשב ישן, פנטיום 166 מגה"צ עם חלונות98. מה עלי לקנות בשביל לחבר בין שני המחשבים בשביל לשחק משחקים לשני שחקנים? האם יש דרך לחבר ביניהם על קו הטלפון המשותף להם, באמצעות המודמים שלהם?

קוברה@

New member
וואו חתיכת פוסט

טוב איפה נתחיל ככה אני יכול לכתוב לך כתבה שלמה לגבי הנושא של מה מומלץ יותר ומה פחות...לגבי השאלות הספציפיות בתור אחד שמתעסק בתחום החומרה יותר מ 10 שנים אני יכול להגיד לך שכרגע לפי דעתי מעבד של AMD הוא יותר כדאי מבחינת תמורה לכסף שאתה משלם...כל החלקים האחרים אם אתה רוצה..צור איתי קשר פשוט זה קצת מסובך להסביר הכל ולהמליץ על חברות מסויימות כי כל יום יש שינוי במחירים ויוצאים דברים חדשים לשוק. לגבי המצלמה שיש לך...איזה חיבור יש לה...אם זה USB אז אין בעיה תוכל לחבר אותה למחשב החדש שלך אם זהו חיבור וידאו(לא מצלמה שיועדה למחשב) אז אתה צריך כרטיס וידאו או טלויזיה בכדי להניס אות וידאו למחשב.... אכשיו לגבי החיבור של 2 מחשבים שלך כדי שתוכל לשחק....2 כרטיסי רשת יפתרו לך את הבעיה אם אתה צריך עזרה עם המחשב צור איתי קשר אני אנסה לעזור לך כמיטב יכולתי ICQ 8850934 או במייל [email protected]

כשאלוהים מחפש מחשב אני מתחיל

לדאוג מה יהיה איתנו. אבל אם אתה בשר ודם אז המלצתי : ב 5000 שקלים תוכל לרכוש מחשב PIII1000 128M מסך 17 שטוח, מאיץ, Geoforce HD30וגם כתוספת לקבל צורב ומדפסת (למשל hp840). אל תתפתה ל P4 - יקר ומיותר.

קוברה@

New member
טעות!

אני חושב שמה כתבת זה טעות! קודם כל באמת לקנות פנטיום 4 זה יקר...בגלל זה יש AMD בשוק...חוץ מזה כשקונים מחשב בדרך כלל אתה מעוניין שהוא ישמש אותך זמן מסויים בגלל זה כדאי לקנות מחשב כמה שיותר מתקדם... אני לא יודע למה התכוונת כשכתבת מסך שטוח...אבל אני מקווה שלא התכוונת למסך שטוח אלא מסך רגיל עם שפופרת שטוחה... בכל מקרה...קונים מחשב בהתאם לצרכים...P31000 זה מחשב שהוא לכל הדעות טוב להרגע...עוד חצי שנה הוא לא יהיה שווה הרבה...

צבתות

New member
בקשר לחיבור המחשבים...

אכן, יש אפשרות לחבר בין שני המחשבים בשימוש בקווי הטלפון. כיום יש כרטיסי רשת הנעזרים בתשתית הקיימת של קווי הטלפון ליצירת קשר. בהתחלה המהירות הייתה נורא איטית של פעולת כרטיסי הרשת הללו, אבל אני יודע שלאחרונה יצא דגם מהיר פי 10. זה טוב, אבל עדיין לא מגיע למהירות של כרטיסי רשת עם תשתית ו-hub. בכל אופן, תשתית כזו תעלה לך המון, ולא שווה לך. אם אתה רוצה, צור איתי קשר באי מייל לבירור פרטים מעמיקים יותר בנוגע לכרטיסי הרשת המיוחדים. אם לא, אז אני ממליץ לך לקנות כבל מקבילי בכל חנות למוצרי מחשב, שיאפשר גם משחק בין שני המחשבים. זה לא עולה יותר מ-100 שקל, ואם אני לא טועה, גם לא יותר מ-50. אני לא רוצה להתחייב בקשר לזה.

antidot

New member
אם אתה מתלבט לגבי CPU

אני ממליץ לך לבקר באתר הבא: http://www6.tomshardware.com/cpu/index.html יש שם את כל ההשוואות האפשריות. אני אישית הייתי ממליץ על P3 1000 לשימוש ביתי. P4 מחייב RAMBUS - זיכרון יקר (למרות שהביצועים שלו טובים בהחלט אבל המחיר עדיין בשמיים) נקודה למחשבה: AMD מתמודדים איום ונורא עם בעיות חימום יתר. מעבדים של אינטל מוגנים ע"י מנגנון שאו שמכבה אותם או שמוריד את הביצועים על סמך נתונים של טמפרטורה. AMD אם תוריד לו את המאוורר נשרף במקום. אתה בטח אומר: אבל למה לי להוריד ? התשובה: אם ישרף לך מאוורר של CPU באמצע משחק תלת מימד או כל אפליקציה רעבת CPU, חרם עליך וגם על הלוח אם שיעלה באש תוך שניות. אני מסכים שהמחירים של AMD מושכים אך מעבדים של אינטל מוכיחים את עצמם כהרבה יותר אמינים. אבל זאת רק דעתי. כנס לאתר המצורף וקבל דעה מקצועית כוללת השוואות

למעלה