איזה מזל היא?

איזה מזל היא?

בתי נולדה ב-21 בדצמבר 1998. אני מוצאת את עצמי פתאום מבולבלת, איזה מזל היא? במקום אחד ראיתי שמזל גדי זה מה- 22 בדצמבר, מה שאומר שהיא, כנראה, קשת, ובמקום אחר מופיע שגדי הוא מה-21 בדצמבר, כלומר שהיא גדי... אז מה נכון? גדי או קשת? הבן שלי נולד ב-15 בדצמבר 2002, כלומר קשת, נכון? והאופי שלהם שונה מאוד... מוזר שאין תאריך מוחלט אחד... איך זה יכול להיות? תודה!

ימים גבוליים...

זה הכל עניין של סיבוב כדור הארץ.. יש שנים שגדי מתחיל ב-22 בדצמבר ושנים שמתחיל ב-21. בגלל שזה יום גבולי אני אבדוק לך במפה שלה.. אני בודק גם אם זה קריטי עבור אותה שנה. בכל מקרה אם נולדה בארץ.. חשובה גם שעה וגם מקום לידה, בשביל לקבוע סופית, כי ב-21 בדצמבר השמש היתה חצי מהיום במזל קשת ואח"כ עברה לגדי.

הנה הפרטים -

בתי נולדה כאמור ב-21 בדצמבר 1998 בחיפה בסביבות השעה 9:00 בבוקר. אני לא בטוחה אם זה 8:55 או 9:50, אם זה משנה אבדוק בתעודת הלידה שלה, בתקווה ששם רשומה השעה המדוייקת. בני נולד ב-15 בדצמבר 2002 בשעה 17:40. הוא קשת בטוח, נכון? המון תודה על העזרה, באמת, אני מעריכה את זה. המשך יום נפלא וכל טוב! סנוני

כן ברור שהוא בטוח קשת...

הבת שלך היא גם קשת
אבל אני לא אתפלא אם את תרגישי עליה המון תכנות של מזל גדי, כי יש לה גם מאלו. בכל מקרה - היא מאה אחוז קשתית! וכמו שאומרים "על קוצו של י'" אצלה זה על קוצה של חצי מעלה

וואו, תודה...

איזו מהירות תגובה... האמת היא שקראתי גם על קשת וגם על גדי ובהחלט שיש בה המון מהגדי. לכן פתאום התחלתי לבדוק... ונבהלתי לרגע, שאולי עד היום טעיתי... אבל אתה אומר שהיא בטוח קשת. אגב, זה באמת בגלל השנה והשעה? אילו היתה נולדת בשעה אחרת או בשנה אחרת זה היה יכול להיות גדי? מוזר... יש לי עוד שאלות אליך אך חייבת לעבוד כעת... אשאל בהמשך. המון תודה, שוב!

סבבה

בכל מקרה את ברור שתרגישי את הגדי כי הירח שלה גם בגדי וגם ונוס - זה כוכבים אישיים שאם הם בצילו של מזל מסויים האדם מקבל את התכונות של המזל גם.

למעלה