איזה מזל אתן/ם?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifאני גם סרטן../images/Emo45.gif

2 ליולי.. רגע יש לך היום יום הולדת! אז מזל טוב!

American Girl

New member
אוי סליחה...

לא שמתי לב מ-ז-ל ט-ו-ב
מאחלת לך שתיפגשי את אייג'יי ושהוא יתאהב בך ויתחתן איתך ושתביאו הרבה אייג'יים קטנים ומתוקים לעולם!
חחחח...

Miss Kitty

New member
אור!! ../images/Emo12.gif

ככה?? את לא מודיעה שיש לך יומולדת?? מזל טובבבב!!!

LiOr CaRtEr

New member
גם אני סרטנית!!!

רק שאני לא נולדתי ביוני! הא הא!! אני ומנדי שולטות
אבל מזל"ט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo23.gif

שולטות בהחלט
ועוד משהו

vashla

New member
ואני הדלי היחידה פה??

חבל.. אור, הרבה מזל טוב עד 120, שתפגשי את הבויז ותדעי תמיד אושר!
|שי

LiOr CaRtEr

New member
אהמ.. כדי למנוע אי הבנות בעתיד...

ניק הוא שלי! ורק שלי! ואין פה אפילו דיון
חוצמזה, שאפילו אם זה לא היה נכון (וזה כן!! אתן יכולות אפילו לשאול אותו!!!), 2 רבים - השלישי מנצח!! נה נה נה נה נה נה!!!!!!!!!! cause life's that good

help me Nick

New member
לא...אין מה לעשות הוא שלי!!!...

יש לי מגבת אם זעה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חה!

LiOr CaRtEr

New member
אהמ...

אני לא צריכה מגבת בשביל הזיעה שלו.... המבין יבין... ובשביל מפגרים במיוחד - קונוטציות מיניות.... yeah yeah....

F l g H t E R

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif

הרבה הצלחה ובריאות ושכל משאלותייך יתגשמו
ואני מזל מאזניים
9.10

vashla

New member
מה איכפת לי מה תגידו!

יש לי כבר תאומים בבטן, והספקנו להתחתן בכל המקומות הכי רומנטיים בעולם, ובנינו בתים במקומות הכי הכי. החל מאי בודד ועד לבברלי הילס. טוב, אז אחריי שירשורי תאריכי לידה (אמרתי את שלי???? לא? טוב אז נולדתי ב-08.02.90!) בואו נשרשר גובה, ואני מה זה מתביישת בגובה שללללי. סתם, אבל אני מה זה פיצית.

למעלה