איזה מזל אני?

נשואה

New member
איזה מזל אני?

נולדתי ב - 21 לנובמבר והתאריך העיברי שלי הוא י"א כסלו מה שאומר שאני מזל...? ומה מה תוכל לומר לי על מזל זה מבחינת זוגיות ועבודה תודה מראש...

epitaph

New member
את מזל עקרב...

תביאי גם שנה ושעת לידה ואני אהיה בטוח במאה אחוז בתשובה שלי...

נשואה

New member
לשאלתך אפיט´..

נולדתי שנת 77 ואת האמת... אין לי צל של מושג באיזה שעה... כולם כבר משגעים אותי, חלק אומרים עקרב חלק קשת.

epitaph

New member
אז זה הופך לקשה...

שכחתי לכתוב לך גם להביא גם מקום לידה...אבל אם נולדת בישראל אז זה לא משנה כי את בכול מקרה עקרב (השמש הייתה כול אותו יום בעקרב).

נשואה

New member
עוד שאלה אליך..

נצא מנקודת הנחה שאני מזל עקרב, יכול להיות שבגלל שאני בתאריך האחרון למזל זה, תחילת קשת - אני נוטה גם למזל קשת או שבעצם אין דבר כזה אני מזל עקרב נטו (אגב, נולדתי בישראל) ו... תודה לך על התייחסותך.

epitaph

New member
את עקרב נטו וברוטו ובכלל...

אין השפעות של קשת גם אם היית נולדת דקה לפני שהשמש עוברת לקשת (מה שלא יכול להיות כי השמש נכנסה לקשת באותה שנה רק באמצע היום למחרת יום הולדתך). אה...ובבקשה
.ד"א גם אני עקרב.

נשואה

New member
באמת..?

אז מה יש לך לספר לי על המזל הזה? אין לי צל של מושג מה הוא אומר...

epitaph

New member
מה? אין לך מושג מה מזל עקרב אומר?

אז הנה קטע קטן על עקרב מתוך האתר של שבתאי בנסיגה (או בשמו האמיתי אחיקם רוזנשטיין): "מוטב לנו למות על רגלנו, מאשר לחיות על ברכינו" פרנקלין ד. רוזוולט חשוב לציין, לפני שאתחיל להסביר על אופיו של בן המזל, שהעקרב מסומל ע"י עקרב (או נחש) וע"י הנשר. שני סמלים אלו נוטים לסמל את שני סוגי טיפוסי העקרב הקיימים, שארחיב את דיבורי עליהם בהמשך. המילה עקרב גורמת לאנשים לחוש תחושת צמרמורת, והרי מי לא יברח כל עוד נפשו בו, כאשר יראה עקרב אמיתי? אך למעשה אין הוא מסוכן כל עיקר, אם כי מגונן על עצמו. העקרב ל ע ו ל ם לא יכיש בארסו, אלא עם ירגיש מאוים! אם לא הוות לו איום, הרי שלפניך ידיד נאמן מאין כמוהו על כל פני גלגל המזלות. העקרב הוא בעל אישיות חזקה שאינה יודעת דרך ביניים, ומכירה בשני צבעים בלבד: שחור ולבן (למרות שאינם באמת צבעים). יש לו נוכחות מחשמלת, נסה לעשות תחרות מבטים עם בן מזל עקרב, ומיד תרגיש באיום שבעיניו. אתה גם יכול להיות סמוך ובטוח שהוא ינצח בתחרות זו, כי העקרבים אינם משפילים מבטם! העקרב ינסה לטשטש את זהותו האסטרולוגית, מכיוון שהוא מסתיר את הכל מתחת לפני השטח, גם את רגשותיו (מתנת פלוטו). מדהים הדבר עד כמה כולם מגלים את כ ל סודותיהם לבן המזל, שנותן להם תחושת ביטחון, בעוד שהם עצמם לא יגלו את סודותיהם לעולם (אבל לעולם). נראה שליבם סגור במיליון מנעולים שרק הנשר שבאופיים יכול להשתחרר מהם. יסוד המים נותן להם רצון חזק שיאהבו אותם, אך הם אף פעם לא יודו בכך! נראה כאילו הבעת פניו תמיד אותה הבעה - קפואה . בן המזל ניחן במיניות רבה וסקס אפיל. הוא בעל יצרים חזקים וארוטי. העקרב, המשול למים שקטים, חודר עמוק. יש לו מעין יכולת להבין את נפשו ומחשבותיו של האדם. הוא אף ניחן באינטואיציה רבה. כפי שכבר הזכרתי קודם, מסומל העקרב גם ע"י הנשר. הנחש שבאופיו מסמל את הצד השלילי. הוא מראה על העקרבים הנכנעים לפיתוי, המדרדרים לפשע ובעלי אכזריות והרסניות ( פלוטו הורס הכל על מנת לבנות מחדש). הנובעים, בין היתר, מקנאתו החזקה של בן המזל. הנשר מסמל את ההתחדשות, התחייה והיכולת לנסוק למרחקים. כאשר יגמלו לעקרב, הוא לא ישכח זאת לעולם, ובמהרה יחזיר לאדם כגמולו. אך גם כאשר ייפגע העקרב ממישהו, הוא לא יישכח זאת לעולם. פה מתחלק העקרב לשני סוגים: הנשר, אשר יתקוף למען יראו וייראו, אך מיד ימשיך הלאה לאחר שהחזיר לו כגמולו. הסוג השני הוא העקרב הארסי. הוא ישב ויתכנן, לאט אבל בטוח, את התקפתו הבאה. אלה שבניגוד לנשר, הוא יתקוף את אויבו במלוא מרצו עד הסוף המר. גם לאחר שהחזיר לאדם כגמולו, הוא ימשיך וימשיך עד תום. העקרב הוא ישיר ויגיד לך את האמת, עירומה ככל שתהיה, ב י ד י ע ה עד כמה היא כואבת (שאלת, קיבלת). עם זאת, אם נתן לך העקרב מחמאה, תהיה בטוח שאין בה ולו שמץ של התחנפות. העקרב אומר את כל האמת, רק את האמת, ושום דבר מלבד האמת. אם בן מזל עקרב אמר לך את כמה שהחצאית שלך יפה, הרי שהוא באמת אהב אותה (ולא כדי שתפסיקי לנדנד לו). עקרב מתאים למקצועות הדורשים סודיות, כמו בילוש. מתאים לו פסיכולוגיה, משטרה, מיסטיקה ועבודות תת קרקעיות. סוגיה מעניינת יש לגבי מזל עקרב; סמלו של פלוטו, שליט עקרב, הוא הפניקס, עוף החול, אשר חוזר וקם לתחייה מתוך אפרו (מוות ותקומה הם מעיקרו של המזל). המוזר הוא שבטווח של שנה לפני או אחרי לידת תינוק במזל עקרב, יפטר מישהו, אשר קרוב משפחה לתינוק. כאשר ימות בן מזל עקרב, בטווח של שנה לפני, שנה אחרי, יוולד תינוק חדש במשפחה. חודש נובמבר מלא בתחושה של פחד וסכנה, אך הלא כבר חשתם בריחה של הפריחה המתוקה הממלאת את האוויר בפתחו של הקיץ, בחודש זה, לא? זאת היא הסיבה שאנשים נמשכים לעקרב כאל מגנט עצום. מספר נומרולוגי: 22 (פלוטו), ויש הטוענים: ´0´. בטארוט: קלף המוות (התחדשות), בארקנה המשנית - מלכת הגביעים (מלכה לב). מפורסמים: תיאודור רוזוולט, פבלו פיקאסו, ג´ני מקארת´י, ליאונרדו דיקפריו, דמי מור, ג´וליה רוברטס, וינונה ריידר, דיוויד שווימר, הנסיך צ´ארלס. אם את מתעניינת ורוצה להכנס לאתר אז שמתי לך קישור שלו

איזה חמוד אתה ../images/Emo13.gif

אכן טרחת רבות "להעתיק ול"הדביק"... אבל אני שמח שאתה מפרסם את האתר. אבל זה "רוזנשיין" - בלי הט´ (עם ט´ הפירוש שונה, במקום ורד זוהר, יפה זה הופך לאבן יפה... אז בוא נישאר בשיין, ולא שטיין
) שבי (אחיקם רוזנש יין בשבילך
)

epitaph

New member
שבי../images/Emo13.gif

האם כתבתי איפה שהוא בהודעתי שטרחתי רבות?...לא נראה לי.ואני באמת מצטער על השגיאה בכתיבת שם המשפחה (אני שונא כשעושים את זה גם לי).

נשואה

New member
אפי´!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה נשמה!!!!!!! אני ממש מעריכה את הזמן וההשקעה שהקדשת לשאלתי אני ממש מודה לך למדתי והשכלתי תודה לך ידידי, אהייה איתך בקשר בסביבות הערב ועד אז.... יום טוב לך!!!! - אגב אני בהחלט אכנס לאתר!!

ELY

New member
עקרב ותאומים זה המזלות שאני הכי

אוהבת... אבל הייתי רוצה לשאול שאלה: האם אתם העקרבים טיפוסים שומרי טינה? שונאים? שונאים מישהו בלי סיבה?? ELY

אני לא עקרב, ובכל זאת - אפשר לענות?

(הרי שליט המפה שלי שם..
) העקרבים לעולם לא ישמרו טינה סתם - NEVER!!! הם פשוט מאוד אמונציונאלים, וכל פגיעה שנעשתה להם גורמת להם לכעס ומרירות, כי עקב רגישותם, אותה פגיעה משאירה צלקת, ונראה להם שהיא לא תעבור עד שהם "יתנקמו", יחזירו כגמולם. כמובן שזה תופעה דו כיוונית - וגם כשעוזרים להם זה כל כך נוגע בהם, שהם לא ישכחו לך את זה, ומהר מאוד יציעו עזרה גם לך (שוב, הם לא ינוחו עד שתקבלי את המגיע לך, לטוב או לרע). אבל אין פה סתם... עקרב הוא לא "טנצר המניאק", הוא לא יקום בבוקר ויגיד בוא נדפוק את ELY הזו כי היא תאומים... בחיים לא! שלך, שבי

ELY

New member
אבל הכרתי כמה עקרבים ש..

הם פשוט שנאו את החלשים מהם והיו סנובים אמיתיים... קראתי את זה עליהם, הם פשוט היו טיפוסים כאלו, מובן שלא כ-ל העקרבים ואני לא מכלילה אלא פשוט.. גם לי יש ו-ל-צ-ע-ר-י את ההיבטים האלו, אני לא שונאת חלשים, להפך אני מנסה לעזור להם אלא שאני טיפוס ממש נוטר טינה לצערי נוטר ונוקם, (אני לומדת לא להיות כזו כי לשנוא=לסבול) והנקבות של העקרבים - יש להן גם צד זכרי? פשוט קראתי עליהן בספר נ.ב. יש לך הומור סבבי בבי

ELY

New member
וגם אני רואה את זה...

שלחלק מהנקבות "עקרב" יש היבטים זכריים (לא לכולן אבל הרוב יש להן קול עמוק, עם היבטים זכריים)

שיעור ראשון באסטרולוגיה אומר;

אל תכליל אופי רק לפי גורם בודד במפה... הסתכל על כל הגורמים וחפש אחר חיזוקים או הפרחות! שמש בעקרב תראה על נקמניות... אבל זה לא אומר שכל התכונות הן בגלל השמש המסכנה. ייתכן עקרב עם אופק אריה (סנוב טוטאלי)... ואם יש איזה שבתאי חזק במרחב.. זה בהחלט מראה על שנאה לחלשים ממנו. אל תתני שם רע לעקרבים בגלל איזה עקרב אריתי שבתאי סנובי אחד (או שניים.. או WHATEVER..). שבי

ELY

New member
חס וחלילה!!

לא נתתי שם רע! חס וחלילה וגם לא הכללתי רק אמרתי שיש כאלה, ושאלתי שאלות אם בהודעה הייתה הבנה שכן הכללתי אני מבקשת סליחה

epitaph

New member
אני לא חושב שאפשר לשנוא מישהו בלי סיבה

שומר טינה אני בהחלט...אבל זה במקרה שאנשים ממש גורמים לי לשנוא אותם (ואין הרבה כאלה...).

תהילה!

New member
בתור עקרבית אמיתית...

אכן יש בנו את רגש הנקמנות,וזה לא תמיד בכוונה מהלב,זה פשוט ככה,ההרגשה הזאת בחייבים להחזיר,ואני ככה,ואני לא תמיד רוצה להיות נקמנית,בדר"כ זה רק דיבורים על נקמנות,אבל אם יותר...וואי וואי וואי.. לא נעים!!! סתם,זו הגזמה..!! :) אוהבת תמיד!

epitaph

New member
שלום מתוקה../images/Emo13.gif

התגעגעתי...ואם את אומרת אז את יודעת אה עקרבית טיפוסית שכמותך
אוהב לנצח

למעלה