איזה מזג אויר

ר של ניב

New member
איזה מזג אויר ../images/Emo186.gif

כל הרחובות מסביב למקום עבודתי מוצפים, ואנחנו קופאים מקור. הגשם לא מפסיק, ברכה ברכה אבל איך נחזור הביתה מלא מכוניות מוצפות ושטוט להן בשלוליות העמוקות שנהיו פה. זה יום בשביל להשאר מתחת לפוך ולא לקום. דרך אגב אני עובדת בהרצליה פיתוח, כנראה שעיריית הרצליה לא לומדת מהנסיון, כל שנה יש פה הצפות והסרט חוזר על עצמו. אז שימרו על עצמכם.

מחשבות

New member
בשעה עשר היום בבוקר כל צפון ת"א

ונציה אחת גדולה. בדרום ת"א יבש!

ammy

New member
אצלי יש חור בתיקרה ומים מטפטפים

דרכו, עוד מאט תהיה לי בריכה פה.

ובפ"ת למדו מהניסיון??

ובשכונת הארגזים בת"א למדו מהניסיון?? לעולם לא ילמדו. אבל באמת בחוץ ממש חורף. ובמשרד חמים ונעים.

ר של ניב

New member
ואצלנו במשרד קר

לא שמעו פה על מזגן שמחמם או מקרר. זה מיזוג מרכזי שעובד על קירור כי אי אפשר כל הזמן להחליף. בנין ישן בלי השקעה. אז יש 2 תנורים מסכנים בכל הבנין וזהו. דוקא באיזור שלנו בפתח תקווה נראה לי שזה בסדר לא? ולגבי שכונת הארגזים בטח נראה היום בערב בחדשות.

למיני מרכזית שלי נכנסו מים והיא....

התקצרה. עכשיו צריך לעלות לגג ולכסות את הפתחים החשופים. כנראה שזה שוב יחכה לימים קצת יותר חמים. עכשיו אנחנו מארגנים מכסים. ואיזה יום אצלנו - למטה בכניסה לבית כבר יש 2 בריכות שחיה די עמוקות. הגינה מוצפת ומלאה בוץ בגובה 15 ס"מ לפחות. 2 ילדים חולים בבית ואני אפילו לא יכולתי ללכת לקופת חולים אז ניסיתי לעשות הכל בטלפון וככה נבדקו הילדים ונקווה שמחר יהיה טוב יותר ונוכל לצאת לקופת חולים. ולא זה יצטרך לחכות לימים חמים ויבשים ועד אז רותם תהיה בריאה ולא יהיה כבר מה לבדוק. אוף.

אמאורית

New member
ואני - משוגעת על חורף ועל גשם!!!

ככה זה כשנולדים בחורף!!! לא כולם אני יודעת, אבל אני פשוט מאוהבת בחורף, מצידי כל השנה גשם!!!

גם אני משוגעת על חורף../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif

למרות שאני ילידת יולי, אבל הכי כיף בעיני גשם מבול יום שישי ושבת אווירה אחרת

עדי 4

New member
עכשו הצצתי מהחלון והשמש זורחת

אני מרגישה כאילואני יושבת בארץ אחרת. תמיד אנחנו בצפון זוכים למנות גשם יפות והנה הפעם זה פסח עלינו והגיע למרכז.

הורי גרו עד לפני כחצי שנה ברמ

ברמת הדר - הבית הכחול (את בטוח מכירה את תופעת הטבע הזו). את סביר להניח גם מכירה את החנות שהיתה להם עד לא מזמן.

למעלה