איזה מורים

איזה מורים

אני ששיסט ובהלם. נראה לי שהמחנכת שלי היא המורה היחידה שעוד לא מכרה את נשמתה לשטן! מה אתכם? איך המורות שלכם? אשמח אם תכתבו פה או תענו על הסקר בבלוג שלי =]

or19951

New member
לא פעם נתקלתי במורים שלא ראויים ללמד

המחנכת שלי השנה מדהימה, והאמת שגם רוב המורים שלי. אבל יש הרבה מורים שמרשים לעצמם להיות צינים, מצחיקים ולהגיד דברים שלא תמיד נראים במקום- ולפעמים זה עובר את גבול הטעם הטוב. באופן כללי אני מרוצה מאד מהמורים שלי השנה. בכל אופן, אתה מוזמן לפתוח הודעת "חדש" ולהצטרף לפורום

Montelimar

New member
האמת שבכללי יש מורים יותר טובים מבשנה שעברה

בספרות, לשון, ואולי קצת היסטוריה יש שיפור אדיר מבחינת המורים. וגם המורה לתנ"ך כיתתי לא גרועה כמו שהמורים האלו בדרך כלל. (כמובן שהמורים לתנ"ך הגברה מצוינים.) המחנכת היא גם הרכזת, זה יכול להיות שימושי לפעמים. P:

אוי גם המחנך שלי רכז P:

ועוד הכתה שלנו צמודה למשרד שלו, אז בכל ביקור קטן במשרד הוא לא שוכח להעיף מבט בכתה ולראות מה קורה (מי מפריע \ נועל כפכפים וכו'..) במילה אחת? זוועות!

or19951

New member
בחטיבה המחנכת שלי הייתה הרכזת

וזה היה מעולה כי הייתי יחסית ביישן בחטיבה, ולא הבנתי איך ילדים מכיתות אחרות מצליחים ליצור סוג של קשר עם הרכזת. החל מהשנה הרכזת היא לא המחנכת שלי, אבל כבר הצלחתי ליצור איתה קשר כשנכנסתי למשרד שלה כמה פעמים בשביל לשאול על מורה שלא הגיעה ולאחרונה גם הצעתי לה רעיון לשיתוף פעולה של התנועה בטקס רבין.

האמת

שכמו שכבר ציינתי בעבר, אני מרמת גן. מה שאומר שההיכרות הראשונה שלי עם כל עניין 'רכזי השכבה' התחיל רק שנה שעברה בשנה הראשונה שלי בתיכון
ככה שלא יצא לי כל כך להתעניין בזה ולהיכנס לעומק מה גם שלא כל כך מעניין אותי להיכנס אל הרכז שלי לשיחות ולהציע לו הצעות, הוא לא נראה לי חברותי (ו \ או חכם במיוחד) ומעבר לעבודתו כמחנך הכתה שלי אני לא מצפה לשום קשר מעבר

or19951

New member
זה תלוי האמת גם בך וגם ברכז

לדעתי כן חשוב להיות בקשר עם הרכז (ואני לא מתכוון לקשר של שיחות על הא ודה אלא קשר של מורה ותלמיד). יש בעיות שרכז שכבה יכול לפתור ומחנך לא.

אני מניחה

אני מניחה שהוא יוכל לפתור לי אותן גם בלי לדעת אפילו את שמי, אבל אני מסכימה שלהיות איתו בקשר טוב לא יכול להזיק :) העניין שאני פשוט לא מעוניינת

בגדול אותם מורים משנה שעברה

חוץ ממורה חדשה אחת להסטוריה ואזרחות. אין דברים כאלה, לפני שהתחילה ללמד בבית הספר שלי היא 'לימדה בפנימייה צבאית ולכן היא תקנה לנו חינוך צבאי', ועד לפני כמה ימים היא גם היתה מעמידה את כל מי שמאחר במשך כל השיעור. (עד שאחד ההורים שמע על כך מהבת שלו וטיפל בעניין עם הרכז והמנהלת) בגדול עם שאר המורים אני בסדר גמור, ואת המורה שלי לפסיכולוגיה - סוציולוגיה אני בכלל אוהבת [:

למעלה