איזה מוזר

Jan22

New member
גשי לשם ותראי למה היא מתעכבת ...

אני חושב שהיא לא יודעת !

הטRולית

New member
היא בטח משתמשת בזהות בדויה

ומחפשת בפורומים השונים.. אולי נגלה לה?

Jan22

New member
טוב

תשלחי לה את 2 המילים הראשונות ,אני אספק את השאר (במסרים).

IrIsH BaBe

New member
אתה מדבר עם מומחית

לוחמי צה"ל נאמבר וואן. נראה לך אנלא אדע?!!? זוהי אחת מ-3 היחידות האהובות עליי: דובדבן-יהל"ם-אגוז.

Shaycus

New member
שתדע ג'אן

זה לא חד משמעי.. כאילו יהלם זה יחידת הנדסה לוחמת, אבל יש מספיק אנשים שיתנו לזה כמה פירושים.. החוסר ידע המוחלט זה יותר לגבי יעל.. חלק אומרים שזה "יעל" על שם החיה, חלק אומרים יחידת עזר למטכ"ל, שאתה יכול להגיד שזה נכון ויכול להגיד שזה לא נכון כי יש כמה נימוקים לפה וכמה לשם.. הדבר החד משמעי היחיד זה יחס"פ, שזה יחידה לסילוק פצצות.. למרות שעכשיו זה לא משנה יותר מדי, העיקר שמכבי תפסיד היום ותפסיק את הבושות כבר

Lady McBeth

New member
מממ...עד כמה שזכור לי..

יהלם = יחידת הנדסה למשימות מיוחדות... אני טועה? ואגב , אחד החברים הטובים שלי מ"מ ב"יעל", ואין לזה שום ראשי תיבות.

nisanil

New member
כל אחד אוהב להמציא שמות

כי זה יחידה סודית וכו' אבל פעם הייתה להם סיכה של יעל החיה, עד לפני שנה ניראה לי, עכשיו להם ולס"פ יש את אותה סיכה, משהו חדש וגדול

Shaycus

New member
כן צודקת

זה אני טעיתי.. מוזר, שהייתי בשנה הראשונה בצבא מה זה אהבתי את השטויות האלה חיפשתי בנרות את הפירוש האמיתי של יהלם.. זה מה שאמרת ולא מה שאמרתי, לא יודע למה אמרתי את זה :) ולגבי ניסניל, אני יודע שיש עוד כמה יחידות בפנוכו, אבל זה יחידות די חדשות שלא כ"כ מתעסקים בראשי תיבות שלהם.. והסיכה החדשה שלהם באמת גדולה ומופרכת.. לדעתי הרבה יותר מכוערת מהסיכה הקודמת של יעל, אבל עושה ניסים ונפלאות עם הסיכה הקודמת של ס"פ

Jan22

New member
שתדע גם אתה

יש להם כמה פירושים . הדבר הקונקרטי שכן אפשר לומר עליהם - הם מחסלים מחבלים . בואו נסגור את השיחה עליהם להיום .

BenisaaC

New member
יהלם

יחידות הנדסה למשימות מיוחדות מסיבה לא ברורה אני עושה שם מילואים

BenisaaC

New member
לא להתלהב יותר מדי...

הייתי חופל ב601 ושיבצו אותי בס"פ 830 אין לי מושג מה זה אומר ולא בטוח שזה מי יודע כמה טוב

Lady McBeth

New member
נו!! נו!! תותחנים!!

אבל היה לנו ממש כיף במלחמה האחרונה.. נו, מתחלפים?

למעלה