איזה מוזר

matanzur

New member
איזה מוזר

היה לי חלום צלול היום בלילה והוא היה מה זה מוזר: אני לא ממש זוכר איך גיליתי שאני חולם(כנראה בגלל השיטה שהשתמשתי) אבל אחרי זה הכל היה ממש מוזר, ניסיתי לעוף ולא הצלחתי, ולמרות שניסיתי הכל, אז החלטתי לקפוץ מהבניין כדי לעוף(כי פעם קודמת שהיה לי חלום צלול גיליתי שזה ממש כיף)בסוף קפצתי מהדירה של השכן, ומה שכל כך מוזר בחלום, אין לי מושג איך הגעתי לחלק מהמקומות אחרי שגיליתי שאני חולם, זה כאילו ידעתי שאני חולם ושלטתי בחלום ועשיתי מה שאני רוצה אבל עדיין לא היתה לי שליטה מלאה(כאילו הייתי רק חצי ער בחלום) וזהו בקיצור. לחלום השתמשתי בשיטת העין ה-3 וזה ממש קל ורציתי להמליץ על השיטה, סתם שתדעו.

LucidGuess

New member
ניסיתי את זה בעבר ...

ניסיתי את השיטה הזאת בעבר, ובאמת היה לי חלום צלול ממש בקלות על הפעם הראשונה, אבל אחרי כאב ראש חזק שהיה לי כל היום למחרת והרגשה מחורבנת בראש של סחרחורות וכאלה החלטתי לא לעשות את זה יותר. קראתי גם שהשיטה הזאת פותחת את "העין השלישית" אבל משאירה אותה פתוחה שזה דבר מאד לא בריא ולא טוב, אם מבצעים פעולה ש"פותחת" את העין השלישית צריך גם לדעת ליסגור אותה בחזרה אחרי זה ולא תמיד זה דבר כל כך פשוט. LucidGuess

matanzur

New member
לי דווקא

דווקא אין לי כאב ראש היום(עשיתי את זה אתמול בלילה) לא ממש הבנתי מה הכוונה פותח את העין השלישית, כי אני רק הבנתי שזה מדרבן את האזור הזה במח, ובגלל זה גם לא הבנתי מה הכוונה לסגור אותה, (הכוונה שלא יהיו לי חלומות רגילים?) אני מקווה שתוכל להסביר לי.

LucidGuess

New member
אני אנסה להסביר למה הכוונה

האמת שגם אני לא מבין את העניין ממש לעומק אבל קראתי כמה מאמרים על הנושא באינטרנט ובהם הסבירו כי פעולה כזאת כמו שיטת העין השלישית היא פעולה שמגרה את צומת העצבים המרכזית הזאת באיזור המצח ( שנקראת "העין השלישית" ) וזה מה שנקרא "פתיחת העין השלישית" זו פעולה שגורמת לגרוי חזק של האיזור הזה והדבר מוביל לדברים רבים כמו חלומות צלולים ותחושה של "מסטוליות". העניין זה שממש לא בריא ולא טוב להשאיר את המצב ככה זמן רב מדיי ( שהעין השלישית פתוחה ) ואם פותחים אותה חובה אחרי זה ליסגור אותה בחזרה ( אחת השיטות שקראתי זה לדמיין איזו מערבולת באיזור העין השלישית שהולכת וסוגרת אותה, אבל אני לא זוכר פרטים מדוייקים על איך בדיוק עושים את זה ). זהו בגדול. LucidGuess

Variety

New member
תגובה

היי, מזל"ט על החלום צלול. אני שמח שהצלחת בשיטה! אולי אפשר בבקשה לקבל תיאור על איך מימשת אותה? חלומות פז, Variety-

matanzur

New member
זה ממש מוזר

אני לא יודע אם לזה אתה מתכוון כשאתה שואל "איך מימשתי אותה" אבל אני מניח שאתה שואל איך בעצם גיליתי שאני חולם. עשיתי את כל מה שצריך לפני השינה, ואז אחרי זמן, בחלום, פשוט ידעתי שאני חולם, וזה מה שמוזר, שלא גיליתי את זה מאיזה ב.מציאות, או ממשהו שנראה לי מוזר, פשוט ידעתי שאני חולם, אין לי מושג איך.

למעלה