איזה מוזר זה

איזה מוזר זה

חלק מאיתנו באותו בצפר ואף אחד לא ראה אחד ת´שני או שלא ידע שהוא ראה אחד ת´שני... חח

*neta*

New member
אז יאללה שרשור הכרות!

אושר אתה מוזמן להתחיל

להתחיל? מה? מו? מי? איך? איפה?

מה הכוונה שרשור הכירות? אני מצטער אני עדיין לא בקיא בהגדרות שלכם

*neta*

New member
שרשור הכרות..

שם,גיל,כיתה,ב"ס,תחביבים....כאלה דברים. כמובן שמי שלא רוצה לתת שם או משהו אחר לא חייב..

*neta*

New member
לא יותר פשוט לעשות שרשור?

ככה לא צריך להכנס כל פעם לכרטיס אישי של מישהו, מה גם שלא כולם ממלאים אותו. קדימה תהיו משת"פים (משתפי פעולה)

אה אוקיי אז ככה

קוראים לי אושר ואני מתיכון היובל בהרצליה י´בטניק טכ"מ שפרש.. כן כן יותר מדי משעמםםםםםםםםםםםם איך אפשר מחשבים כל היום? אז קיצר עכשיו אני בחלק העיוני של הכיתה.. אני אוהב בריכה, ים, בנות, לנגן לעשות שטויות ולבלות ואמממ זהו אני חושב

*neta*

New member
אוקי תורי

נטע מהיובל גם, עולה לי"א בטכ"ם (אף אחד לא מרוצה מהמגמה..תמיד דופקים את טכ"ם
), אוהבת מחשבים ואינטרנט (אחרת מה יחזיק אותי בטכ"ם?),ריצה,כדורסל,סרטים,טלוויזיה,אוהבת שקר(קר מאוד), ובקרוב מאוד אני 16
.

[אורן]

New member
הנה אני!

אורן, מהיובל, עולה לי"א ביוטכנולוגיה. אוהב מחשבים ואינטרנט, ריצה (נטע כבר לא רוצה לרוץ איתי
), קנדה, לנגן ולהיות ציני ומגעיל לאנשים.

שגיא123

New member
ועכשיו תורי...

שגיא מהיובל, עולה לי"א בטכ"מ. אני מת (אבל ממש שרוף) על ספורט עד כדי כך שאפילו ליגה ג´ מעניינת אותי... אני גם אוהב כמובן מחשבים ואינטרנט אחרת לא הייתי שם, ואני גם אוהב את הגיטרה שלי (וגם מנגן בה...)

shiri_b

New member
טוב......מה עושים?

אני שירי, גם מהיובל (
) עולה לי"א ביוטכנולוגיה. מנגנת על גיטרה מסתכלת על החדר, מדליקה בו מזגן, מוזיקה, אינטרנט, טלויזיה, לסגור את מזגן, להעביר ערוצים בטלויזיה, לפתוח שוב את המזגן, טוב...אתם פשוט תכירו אותי ככל שהזמן יעבור.

אההה מגניבבבב

למה אבל אתם לא שמים תמונה? זה יהיה מצחיק כזה עוברים ליד השני ובכלל לא יודעים שזה את

bizkitboy

New member
והנה תורי...

אני מיכאל, עולה לי"א טכ"מ. בד"כ מקשיב למוזיקה וגולש באינטרנט וגם רואה הרבה אנימה ומשחק עם חברים כדורגל אבל לא רואה כדורגל לדעתי יותר כיף לשחק כדורגל מלראות אנשים אחרים משחקים...

liat Gi

New member
אני ליאת

בת 16 וקצת מהחדש אוהבת באולינג, לישון וסרטים

Salem

New member
גם אני פה (לפעמים)

עמית
בן 17. מהראשונים (חסרה לנו נציגות פה...). בטכ"מ (ומחוננים... אבל בואו לא נדבר על נושאים כאובים...). ואני לא מכיר אף אחד מהפורום הזה במציאות!
(חוץ מנטע).

למעלה