איזה מוזר זה!!!

pompii

New member
איזה מוזר זה!!!

אחרי מלא זמן לשמוע את השיר!!!!!! יווווו, ולראות את דורון, יו איך התגעגעתי אליו.... הגעתי למסקנה- אסור לי לראו תאת הפרקים האלה עוד פעם, אני אגיע לרמת החירפון שהיתה לי אז....

שחררר

New member
אני......

אבל איזה באסה פיספסתי בערך את ה5 דק´ הראשונות, בדיוק כשהתחיל השיר הגעתי. ישר שירדתי מההסעה של הביה"ס התחלתי לרוץ כמו משוגעת בשביל להספיק. כשהגעתי הבייתה לא אמרתי שלום ולא כלום ישר לקחתי בקבוק מיים ורצתי לטלויזיה. איזה מרגש זה היה לראות את זה עוד פעם, וכשמאיה בכתה התחילו לרדת לי דמעות... מישהו יודע אם ביום שישי בבוקר יש שידורים חוזרים של כל הפרקים?

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
נו ../images/Emo93.gif

מתי אמרתם יש שידור חוזר? 10:45 לא? אולי.. בוקר או ערב? יום שני נכון? - יותר מידי שאלות.. אה? -

SofyTofy

New member
כמה תשובות...

שידור חוזר כל יום ב-10:45 בבוקר. ואל תפספסו - כל יום בארבע אחר הצהריים. איזה שעה תקעו לזה! ואין לזה שידורים חוזרים ביום שישי. באסה.

זה הפרק היחיד שפיספסתי!

איזה מוזר זה לראות את זה שוב בטלוויזיה! איזה מצחיקה מאיה! שהיא תופפה כזה על האוויר וסמדר פשוט מכשפה אבל יעל הדר שחקנית טובה! וגידי מתוקי לאללה וכלנית נראת מה זה מוזרה! כזאת נפוחה בפנים לא?! ודורון מעצבן וגם אלכס. ואלי מרקו ערס לאללה אבל חמוד. רפי סתום. ורונה מתוחכמת.. זו תגובתי להיום.. את כל שאר הפרקים ראיתי אבל אני כנראה אראה שוב..

עדי18

New member
יוווו איזה מוזר זה היה לראות תפרק

הראשון!!! לא ראיתי אותו אף פעם לפני זה..... איזה מצחיקים נראים כולם שם פתאום נכון? יהודה היה חמודי כמו תמיד
איך אבל הכל פתאום התגלגל מהר כזה...נכון?

נכון ונכון ../images/Emo13.gif

גם אני לא ראיתי תפרק הראשון אף פעם לפני! ויהודה באמת היה מתוק! זה התקופה שכלנית וגידי היו מאושרים.. מי יותר מתאימים, גידי וכלנית או גידי ומאיה? אני חייבת לציין שלפני שאבנר הגיע לסידרה די חיבבתי את מאיה ורציתי שהיא תהיה עם גידי אבל אבנר הרס הכל!!

עדי18

New member
אממ....לא יודעת...קשה לי להחליט...

אבל אם כבר גידי ומאיה....אני מעדיפה את מאיה מאשר את כלנית...

talkedmi1

New member
כן...איזה מצחיק שמאיה תופפה...

חחחחחחחחח היא עשתה את זה מה זה מוזר!!!

Loppy

New member
בקשר לשיר...

מיקי גבריאלוב ויפעת (משהו...) הופיעו אצלנו בבריכה! ופגשתי את יפעת...("אישית" - כבוד הוא לי...או שלא...)

pompii

New member
מאיה תופפה כמו מפגרת...

וכולם נראים שונים דורון עם התספורת הקודמת שלו לפני הקוצים מאיה עם תספורת שונה כזאת... כלנית נראת שונה וורדה גם, בשיער בקיצור מוזר לראות שוב יוווו שוב כל הפרקים שרונה בבית מלון ודורון בא להגיד לה שהוא לא פראייר, זוכרים? וגידי וכלנית עכשיו מאושרים עד השמיים ומיכאל עם המזנון... אווווו

עדי18

New member
מישהו ראה היום את השידור החוזר של

10:45? משום מה זה היה עם כתוביות...למרות שאתמול זה לא היה עם כתוביות... נ.ב. מישהו פה? משעמם לי כמו לא יודעת מה!

pompii

New member
אמרו שזה יהיה עם כתוביות...

מישהו כבר אמר פה פעם שהשידורים החוזרים יהיו עם כתוביות אני בכלל חשבתי שהם התכוונו ל22:45, כאילו בלילה... טוב לדעת שזה בבוקר...

עדי18

New member
הקטע הוא שהפרק של 16:00 זה בלי

כתוביות ובבוקר זה עם כתוביות.....

שחררר

New member
אל תצחקו על מאיה!!

היא כזאת יפה!! וזה דווקא היה חמוד שהיא תופפה. היא בין השחקנים הטובים שם לדעתי.....

קירי

New member
להגיד לכם את האמת

לא נראה לי שאני אצפה בשידורים החוזרים, גם בגלל שהשעה ממש מעצבנת אפשר להגיד שזה קצת אחרי בית ספר, וגם כמובן כבר ראיתי את כל הפרקים מאחד עד 120! ובפעם הזאתי היה ממש כיף וסבבה הייתי הולכת אל משפחה ורואה את זה אפילו גרמתי לכך שכל המשפחה של גיסתי תראה לחיי האהבה... היה ממש כיף לפי מה שזכור לי ואני לא רוצה להרוס את זה ולהפוך את החוויה הזאת ל"אוף אין לי כח לראות עכשיו לחיי האהבה" וכאלה דברים אז בקיצור פשוט לא נראה לי העניין הזה אבל מה שאני יכולה כבר לנחש זה ששמו את הפרקים החוזרים לצופים שלא ראו לחיי האהבה בעבר ושרוצים להיות מוכנים ללחיי האהבה 2003! אני מקווה שזו הסיבה האמיתית!!! ואל תחשבו שאני עוזבת את הפורום! זה פשוט שאני לא אראה את הפרקים כל כך...

למעלה