איזה מוזר היה

deep ocean

New member
איזה מוזר היה

ישבתי עם עוד 3 ידידים רחוקים. הם לא מרפים מהעבר, הם מניחים הנחות על גבי הנחות, הם מתעצבנים (ומתעצבנים עוד יותר כשדיברתי על זה שהבחירה היא בלהתעצבן), הם לוקחים אישי וכו´. כל אחד מהם שונה מהשני (אופי שונה, חיים אחרים, עבודה אחר וכו´) אבל שלושתם נמצאים על אותו הגל. הרגשתי שהם בתדר מסויים, ואני פשוט בתדר אחר. זאת היתה תחושה מוזרה וניסיתי לחוות אותה כמה שיותר. סיפרתי להם על ארבע ההסכמות וזה חירפן אותם, והם אמרו שזה לא אפשרי וכו´ וכו´, ומה יקרה אם עכשיו הם ישפכו עלי מיץ, מה אני לא אעלב או אתעצבן..וכל מיני כאלה.......

MsPiggy

New member
כיף להיות את! ../images/Emo6.gif

זה באמת מוזר להסתכל על אנשים (ועל עצמנו) מזוית ראיה אחרת. עכשיו אני רואה דברים יותר טוב, ואת הדופסי התנהגות של אנשים - אנחנו כולאים את עצמנו בתוך כלוב, אבל למה?

deep ocean

New member
לא ברור למה

הם כאילו פועלים כל הזמן מתוך הרגל, מתוך מה שהם יודעים, מתוך תכנותים מסויימים, והם לא פתוחים לשמוע פעולות אחרות, והם מגינים על דרך הפעולה שלהם. למה אנשים מגינים על דרך הפעולה שלהם כל כך? אולי כי אנשים זקוקים לסדר, יציבות והגיון בחיים, וערעור כל היסודות שהם מכירים עד היום, זה כמו לנענע את העולם שלהם כמה פעמים, וזה גורם להם לבלבול וחוסר יציבות, והם רוצים להימנע מהחוסר יציבות הזה....משהו כזה.

danielpthegreat

New member
נכון! הם אוהבים שגרה .../images/Emo95.gif

כמו
לתינוק .......

בזמן השנוי כלשהו אני חושבת ...

מרגישים שהקרקע רועדת תחת הרגליים, (ככה זה היה אצלי בכל אופן)עד שמתרגלים לשנוי..החוסר יציבות די מפחידה אם אין את הכלים המתאימים לתמודד איתה.

danielpthegreat

New member
בעקבות זה עשיתי זה ../images/Emo77.gif../images/Emo82.gif

אחרי שקראתי את שכתבת רציתי להעביר לאשתי משהו ממה שקורה כאן.... וכתבתי לאשתי מכתב באגרת יפה ועטופה .....משהו שאני נוהג לעשות מידי פעם לחיזוק האהבה . והנה תוכן המכתב לעיונכם הנכבד: לעינת היקרה! הנני מתחייב לאהוב,לכבד, להוקיר,ולהעריך! 1 להשתמש במילים בצורה נכונה . 2 לא לקחת כלום באופן אישי 3 לא להניח הנחות . 4 לעשות כמיטב יכולתי . שלך דניאל בטוח שאהבתם את זה .

deep ocean

New member
../images/Emo13.gif

לרוב אנו פועלים בדפוסים מוכרים. האם יש עוד דרכים שאתה יכול לחשוב עליהם שיעזרו לחיזוק האהבה?

deep ocean

New member
לא הסברתי

רשמת: "וכתבתי לאשתי מכתב באגרת יפה ועטופה .....משהו שאני נוהג לעשות מידי פעם לחיזוק האהבה." בגלל זה שאלתי, האם יש עוד דרכים שאתה יכול לחשוב עליהם ,כרגע, שיכולים לחזק את האהבה?

danielpthegreat

New member
מיליון דרכים לאהבה ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

מאחל " שתלכו בדרכי האהבה " על משקל "תלכו בדרכים ישרות"
דרכים לחיזוק האהבה שעולים בראשי כרגע : קפה בבוקר עם פתק קטן ומפתיע:אי מייל לוהט הבייתה לקראת הגעתי מהבית: חיבוק ברחוב :שינה משותפת ולא בחדר ילדים{מה שעשיתי עד לא מזמן}: מתנה מידי פעם:לא לשכוח לציין אהבה בכל הזדמנות:הימנעות משגרה: להיות תמיד מטופח: לחזר אחריה:להביא פרחים בשבת:לנקות את הבית:לחתל כשהיא עייפה:לשתות ביחד בקבוק יין:לצאת למסעדה ללא ילדים:לשמור על זוגיות כערך עליון ומעל לכל: ועוד ועוד........................................................................................................................................

danielpthegreat

New member
משתדל מאד והיא יותר ממני זה בטוח

"גברים כאן תודו לאלוהים על האשה" .

deep ocean

New member
יישמת אחת מהדרכים האלו?

אולי תפתיע אותה במשהו שעד כה לא עשית?

danielpthegreat

New member
כן יישמתי אחרת לא הייתי מציין זאת .

האמת אני שונא תכנון..... יותר בקטע של ספונטני...... למשל הערב יצאנו לטיול רגלי עם הילדים ......הגענו לבורגר ראנץ בקניון... חזרתי עם 4 טי שירטס של פוקס במבצע .......והחידוש הוא "קניתי לאשתי את הספר ארבע ההסכמות" שתבין את המשך האגרת מהצהריים ....... ביננו שלא תשמע ששששששששששששששש "הוא בשבילי" . אמממממ יש לך רעיון להפתעה ? אשמח לשמוע וליישם?

deep ocean

New member
המממממ

אז אני מציעה לך (אם אתה מעונין בכך כמובן) להרחיב את התפריט ולהפתיע גם את עצמך ולא רק אותה בדרך בה לא פעלת עד היום על מנת לחזק את האהבה ביניכם. זה בעצם לפעול בדפוסים חדשים ולא להיות מחוייב להתנהגויות מהעבר. אני יכולה להציע לך הצעות, אבל הכי טוב יהיה אם עכשיו למשל תחשוב אפילו על דרך פעולה אחת שמעולם לא פעלת לפיה...יש לך רעיון? (רק אם בא לך)

danielpthegreat

New member
"דפוסים חדשים " ../images/Emo141.gif

טיול בחוף הים ללא הילדים .........בזמן השקיעה . בילוי רומנטי קצר ימלא אותה באנרגיות....... כל דבר שישכיח את לחצי היום שווה ערך לדרך פעולה חדשה. אהבתי "דפוסים חדשים"

deep ocean

New member
קדימה להפתיע אותה ../images/Emo45.gif

עשה משהו שעד היום לא עשית!!!! זה יהיה כיף ומרענן, כי לא רק שתפתיע אותה, אלא גם תפתיע את עצמך

MsPiggy

New member
או:

לשים פתק על המיטה כשהיא מתעוררת שאומר "אני אוהב אותך" אולי גם עם "בוקר טוב" בו...

למעלה