איזה מדהימה!!!

איזה מדהימה!!!

אתמול אני מתעוררת, מתחילה להתארגן ללימודים ופתאום אני שומעת את החתולה שלי מחוץ לחדר שלי מיללת כאילו יש חתול זר בבית, אני מהר רצה החוצה לראות מה קרה, ואני רואה חתול כתום, זר!, עומד בצד השני של המסדרון! חצוף כזה! מילא שהם מסתובבים בגינה, אבל להכנס לבית ולעלות קומה וחצי? בעקרון אני אוהבת חתולים, א-ב-ל יש חתולה |הדג|אחת מעל כולם! אז באתי לכיוונו שיבהל וירוץ למטה, לאן מאיפה שהוא בא, אבל ל-א-! למה שהוא ירוץ למטה אם הוא יכול לרוץ למעלה? Dead end! ואז עליתי למעלה, והוא ברח למטה אבל לתוך השירותים another Deadend! וככה עשינו למעלה-שירותים עוד פעמיים! ואז החלטתי שאין ברירה, החתול הטיפש הזה כנראה בחיים לא יזכור שיש עוד קומות למטה לרדת אליהן (וששם גם היציאה החוצה) פתחתי את הדלת למרפסת! הוא הבין את הרמז ונמלט לשם! (המרפסת הזו אגב בגובה של 5-6 מטרים מעל האדמה... אבל יש שם גפנים שמטפסים מהגינה אז אני מקווה שהוא יודע לטפס! (גם למטה)) איזה חתולה מדהימה! כזו יפה וגם שומרת על הבית! (בזמן כל המרדף הזה הכנסתי אותה לחדר שלי כדי שלא תיתקל בו בטעות בעודו במנוסה, וכשהייתי צריכה לצאת ללימודים היא לא רצתה לצאת מהחדר, אז השארתי אותה שם, ובזמן שנעדרתי היא גלשה באינטרנט באתרים חתוליים, שלחה הודעות מוזרות לחברים שלי באיסיקיו, ושיחקה סוליטר, אתם בטח תוהים מה לעזאזל עישנתי ואיפה אפשר להשיג כזה גם? כשהגעתי הביתה היו מלא חלונות אינטרנט מוזרים פתוחים, וגם כמה הודעות סטייל 64445רעכ67ה שנשלחו לכמה מרעיי הוירטואלים.. חוצמזה שאני יודעת שהמקום שהיא הכי אוהבת לשבת בו, במיוחד כשאני במחשב ולפעמים גם כשאני לא והיא סתם רוצה תשומת לב זה על המקלדת, (גם בלילה, כשהיא רוצה לצאת, היא מתיישבת עליה ואז המחשב מתחיל להפיק קולות השתנקות.. שכמובן מעירים אותי) כזאת חתולה חכמה!
גבריאל! (הבן =) תשיג את הגירסה של Ben Harper & Jack Johnson ל- High Tide or Low Tide (במקור של בוב מארלי)

דנטל

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo99.gif

אני גרה בקומה שלישית, אז סבירות נמוכה שיכנס חתול מבחוץ (וממש לא היה אכפת לי אם היה נכנס), אבל לפומה יש במילא לדאוג מ- 3 חתולים שכבר נמצאים בתוך הבית.

למעלה