איזה מדהים לחזור!!!

FaithNoMore

New member
איזה מדהים לחזור!!!

אני לא יודעת אם יש כאן בכלל אנשים שזוכרים אותי, אני שירלי. הייתי חברה בפורום הזה לפני שנה ומשהו אבל מאז לא היה לי אינטרנט ולא חזרתי. אבל מה זה משנה, אני כאן עכשיו! (ואפילו יש לי קעקוע חדש של הסטיק-מן של PEARL JAM, אושר גדול!). תעשו חיים ונתראה...

stone cold jane

New member
נו, עוד אחת עם אותו קעקוע....

סתם שירלי, אחלה, תתחדשי וברוכה השבה לפורום אני ג'יין וד"א רציתי להיוועץ (פאק איזו מילה דפקתי) איתכם, אני רוצה אוליי לצייר על הקיר את הסמל שלך נו קוד ומתחתיו את של יילד, ואז זה לוצא מין צורה של שעון חול כזה, אבל אני לא יודעת אם כדאי לי....מה אתם אומרים?

sukyel

New member
וואלה...

שירלי...אני לא ממש יודע מי את...ברוכה השבה... לג'יין...זה יכול להיות ממש מגניב למרות שלצייר את הסמל של נו קוד יכול להיות קצת מאד מסובך... אגב, ב-live on two legs אין חוברת נכון....זה רק נפתח.... יעני קניתי יד שנייה....מעולה...

call me a dog

New member
אני זוכר אותך! אני מהוויתיקים כאן.

ולג'יין, תנסי לצייר, אם את חושבת שאת מספיק מוכשרת ושיהיה לך בהצלחה! רק עצה אחת, תציירי קודם עם עיפרון וככה תוכלי לתקן עד שזה יגיע למצב שלמות, ואז תעברי על זה עם משהו אחר.

FaithNoMore

New member
well...

ג'יין, אותך אני מכירה עוד מימי ג'קי (אני שירלי הג'ינג'ית, אם זה אומר לך משהו). חוצמיסה מאד קשה לצייר את הסטיקמן יש בו מלא פרטים קטנים
. call me a dog טוב לדעת שזוכרים אותי

stone cold jane

New member
אהההההההה

כשעוד רק שמעתי את התוכנית ולא שלחתי אימיילים אני עוד זוכרת אותך משם! (3 שנים עברו...) וואי איזה גדול *סמיילי נקודת הג'ק, bringing people together* ו call me a dog (סורי שכחתי את השם), זה לא פונקציה של לדעת לצייר, כי בקטע הזה אין בעיה, זה הקטע של אם כדאי לי או לא ואם כן אז באיזה גודל

למעלה