איזה מגעיל יוסי.

אפרילA

New member
איזה מגעיל יוסי.

כשאמרו לונסה שנשארה לה דקה להיפרד מהדיירים, יוסי אמר "דקה זה יותר מדי". אני לא מבינה את האנשים הדפוקים שמעריצים את יוסי - הוא מגעיל. לא אכפת לו מאף אחד, הוא רואה רק את הכסף מול העיניים. הוא רצה לקחת את הכסף מהכספת, גנב סיגריות לונסה, שיקר שלא גנב, בגד באשר החבר הכי טוב שלו, אמר שלא תהיה לו בעיה להעיף גם את עינב אם תפריע לו. בנוסף גם לא חסר לו כסף.

kinga10

New member
זה היה בקטע להשתיק את ארז טל שיתן לה לנשום

ולהפרד כמו שצריך במקום לנבוח במיקרופון שיש לה רק דקה...

S m e l l y Cat

New member
הוא אמר "דקה זה הרבה" לא יותר מדי..

ואני חושבת שהוא התכוון לזה שהאח הגדול לא צריך לזרז את ונסה יותר מדי ולתת לה להפרד מהם... הבהרה- אינני מעריצת יוסי [כלל] אך אני מתעבת כשאנשים מסלפים עובדות ומנסים להסית אנשים אחרים להיות בדעתם כי הם אגוצנטריים שחושבים שהם צודקים בכל. יום נעים מקווה שגם לך לא יחסר כסף...

MEYTAL 14

New member
את צוחקת?

הוא אמר את זה בצחוק, מה את בוכה. ומאיפה לך שהוא גנב לונסה את הסיגריות? אם אין הוכחות אי אפשר לדעת כלום. חוץ מזה שאני בטוחה שהוא לא גנב, רואים שהוא לקח את זה בטעות ובתת מודה, כולם בני אדם ולכולם יש טעויות. וזה לא הוא שבגד שאשר, זה אשר שבגד בו. להיפך, אם הוא היה כל כך רוצה את המליון וחושב רק על זה הוא היה משאיר את החברים שלו כדי שלא יהיה מועמד להדחה. זהו, שיש לו רגשות והוא לא מעיף רק את מי שמזיקים לו בדרך למליון. ואל תשקרי, הוא בחיים לא אמר שהוא יצביע נגד הבת שלו. ולאף אחד בוילה לא חסר כסף.

אפרילA

New member
תגובה לאלו שלא מסכימים איתי.

אז לא דייקתי במשפט, לא צריך לקלל. דבר שני, אם לוקחים בחשבון שיוסי הצביע להדיח את ונסה והיה כעוס עליה אז יותר הגיוני שהוא התכוון שזה יותר מדי זמן. יוסי כן גנב מונסה: א. כשונסה האשימה אותו בגניבה היא אמרה שהוא נהיה חיוור וישר לקח אותה לחדר כדי שאחרים לא ישמעו. ב. ונסה בחורה מאוד ישרה ולא תאשים אדם סתם. ג. תכף תגידי שהוא גם לא רצה לקחת את הכסף מהכספת. ובאשר לאשר - גם אם יוסי הרגיש שאשר פגע בו שהוא התחנן לסליחה וראה אותו כחנון, הוא הלך רחוק מדי עם זה שהציע אותו להדחה (וגם אשר אמר את זה) וגם בכלל לא הזיז לו שאשר הלך. באשר לעינב - הוא אמר לה (אני לא זוכרת את המשפט המדוייק), שאם היא תתנהג כמו אשר, אז גם היא תלך.

MEYTAL 14

New member
כמה דברים..

א. כי היא עשתה מאומה על כלום והוא רצה להסביר לה את זה בפרטיות ולא מול כל העולם ב. היא האשימה אותו סתם בלי שידעה אם זה נכון, ואפילו לא שמעה מה יש לו לומר בנידון, אם זה ישרה אז אני לא יודעת מה להגיד לך ג. מה זה קשור עכשיו, הוא אמר בעצמו שהוא עשה את זה בשביל הצחוקים והאקשן, זאת סך הכל תוכנית טלוויזיה. ובאשר לאשר, כל אחד ודעתו, אז לדעתך הוא לקח את זה קשה מדי, הוא עשה את מה שהרגיש לו לנכון לעשות. וזה ממש לא נכון שלא הזיז לו, רק ראו כל הזמן איך הוא בדיכאון אחרי שעזב ואין לו עם מי לדבר. ובאשר לעינב, שאם היא תתנהג כמו אשר, אז היא תעוף, כלומר, לא הוא ידיח אותה, אלא כל הדיירים.

יש משפט שאומר טועה ומודה ירוחם

כל מה שאני אומר זה שפשוט אל תרדו לרמה של האנשים שנכנסו לפורום הזה רק מתוך שנאה.

אפרילA

New member
ל-MEYTAL ו-רוכב הכוכבים.

אין לי כבר כוח לויכוח הזה, אבל אני בכ"ז אענה. קודם כל, אל תקרא לי תת-רמה בלי שאתה מכיר אותי. אני לא נכנסת לפורום מתוך שינאה, פשוט הבעתי את דעתי. כשמשמיצים את שיפרה ואחרים זה בסדר, וכשמבקרים את יוסי פתאום כולם קופצים, אני ממש לא מבינה את זה. ונסה לא האשימה את יוסי בלי לבדוק - היא שמה סיגריות על השולחן בחוץ והביטה מהצד לראות אם יקח אותם והוא לקח אותם ורק אז פנתה אליו. יוסי אמר שזה היה בצחוק כי לא רצה להודות ששיקר. (ד"א, אל תשכחו שיוסי אמר שיש לו ראש של קרימינל - ואל תגידו לי שגם זה בצחוק כי בכל צחוק יש אמת). בקשר לאשר - יוסי נהג מתוך שיקול קר של מה טוב לו במשחק (לפחות לפי מה שחשב באותו רגע). באשר לעינב - לא מסכימה איתך. מבחינתי זו תגובה אחרונה בנושא, ולא אגיב יותר. יום טוב.

אפרילA

New member
ועוד משהו.

אם התכוונת ב"טועה ומודה ירוחם" לכך שהודתי בטעות, אז לא הבנת אותי נכון. אני עמדתי על דעתי באשר לפירוש לשלי למשפט שלו ("דקה זה הרבה זמן"), למרות שאני בהחלט מקבלת את זה שיתכן שפירשתי לא נכון את מה שאמר. ובאופן כללי אין לי שום בעיה להודות בטעות אם אני אכן טועה.

כנראה שלא הבנת אותי נכון...

אמרתי את זה בחיוב, לא בשלילה. על עצם זה שתיקנת את טעותך, מה שלא כל אחד עושה בפורום הזה.

אפרילA

New member
אני הבנתי אותך.

אבל אתה הוספת: " אל תרדו לרמה...." אם גם בזה לא התכוונת אלי, אז אני מקבלת.

דונדוני

New member
את מגעילה ישקרנית

הוא אמר "דקה זה הרבה זמן" הוא התכוון לזה שלא צריך למהר

ליאנוש17

New member
נכון צודק בהחלט , אדם שפל ולא מכובד!

אני גם לא בעד וונסה אבל קצת כבוד לא יזיק לאפח'ד!!!

My Little Fairy

New member
איזו מגעילה את בעצמך!

אני שונאת שקרנים. האח הגדול קרא לונסה להזדרז כי יש לה רק עוד דקה להפרד, אז יוסי אמר שדקה זה הרבה זמן - שהיא יכולה עוד לחבק את כולם ואין לה מה להלחץ.

זואי35

New member
מדהים אותי איך אנשים אוהבים..

לקחת כל מילה ולהוציא לה את המיץ... איזו הגזמה בפרשנות!!!!

למעלה