איזה מגניב שייגעצ מופיעים אצלי בבצפר (בכפ"ס) בחנוכה. סוף סוף מועצת תלמידים עושה משהו.
ש שישיתגל New member 1/12/04 #1 איזה מגניב שייגעצ מופיעים אצלי בבצפר (בכפ"ס) בחנוכה. סוף סוף מועצת תלמידים עושה משהו.
B B182 New member 1/12/04 #3 היי את שפתחה ת'שירשור!!! שם בציפר... תאריך... שעה... ותודה רבה לך על המידע החיוני בהחלט הזה!
M Michali17 New member 2/12/04 #11 גולדה פ"ת דווקא שנה שעברה הביאו לנו סטנדאפסטים מצחיקים לאללה משהו שחבל על הזמן אבל אני רוצה את שייייייגגגגגגגגגגגגגגגעעעעעעעצצצצצצצצצצצצצצ !!!! היית מאמין שיש עדיין כאלה בעולם ששואלים אותם אם הם מכירים את שייגעצ הם אומרים אה? שיי מה ? בושה !
גולדה פ"ת דווקא שנה שעברה הביאו לנו סטנדאפסטים מצחיקים לאללה משהו שחבל על הזמן אבל אני רוצה את שייייייגגגגגגגגגגגגגגגעעעעעעעצצצצצצצצצצצצצצ !!!! היית מאמין שיש עדיין כאלה בעולם ששואלים אותם אם הם מכירים את שייגעצ הם אומרים אה? שיי מה ? בושה !
ש שחקנית של החיים New member 4/12/04 #19 חחחחחח לא הבנת למה התכוונתי ../images/Emo6.gif התכוונתי שאת לומדת ליד הבית שלי. אני גרה ממש קרוב לתיכון גולדה. אבל לומדת בבן גוריון
חחחחחח לא הבנת למה התכוונתי ../images/Emo6.gif התכוונתי שאת לומדת ליד הבית שלי. אני גרה ממש קרוב לתיכון גולדה. אבל לומדת בבן גוריון
ש שחקנית של החיים New member 5/12/04 #24 אני חושבת שב.... יוספטל האמתי שאני לא ממש יודעת את החלוקה כי אני אמנם גרה פה אבל לא חייה פה למדתי במרכז בהס ובבנצבי. אני גרה ברחוב מול "שימי היי"
אני חושבת שב.... יוספטל האמתי שאני לא ממש יודעת את החלוקה כי אני אמנם גרה פה אבל לא חייה פה למדתי במרכז בהס ובבנצבי. אני גרה ברחוב מול "שימי היי"
ה המאמוש New member 3/12/04 #16 איזה כיף לכםםםםם!! יווווווווווו..... תהני! ותצלמי הרבבבבבבבבבההה....!