איזה מגניב

gonishia

New member
איזה מגניב

התעוררתי וכולי הפוכה יורדת לטלויזיה, פתחתי סינמה קידס והיה שמה סרט על הרובוטריקים!!! איזה מגניב! איזה שמייח! איך התגעגעתי. כשהייתי קטנה אני ואח שלי(תאום) היינו כל הזמן ביחד רואים מלא טלויזיה ומשחקים כל החיים כדורגל וקיפודור וכל מני דברים כאלה! ואז היום זה היה כזה מגניב חזרנו להיות בני 8(בערך), צופים ברובוטריקים ביחד ונגנבים מהצורות ומה שקורה... אחחח.. זיכרונות! ולחשוב שעוד חמישה ימים הוא עוזב אותי בשביל הצבא:(

כן,אבל את יודעת למה אני הכי מתגעגע?

"חתולי הרעם"! כמובן שזאת הייתה מותרות לחלקנו שבאמת היה להם כבלים כשהם היו קטנים... אבל אני ממש מתגעגע לחתולים המגניבים האלה. מזכיר לי בקרים של יום שבת בכיתה ד´ בערך... אוי, הנוסטלגיה...

Blackest eyE

New member
החבובות!!!

אבל המצוייר... כ"כ אהבתי את זה!!! ולא משדרים את זה יותר באף מקום...

לא, ענת...!

את מאכזבת אותי.... "החתולים הסמוראים" זאת סידרה בדיבוב לעברית, שהיא טובה בעצמה, אבל לא מה שאני מתכוון. חתולי הרעם היו באנגלית, בגלל זה היא גם הייתה פריצת דרך! נווו, "thunder cats"? אפחד לא זוכר...? עצוב.

Cheezus

New member
אני זוכרת את:

אסתר הקטנה, חברה נאמנה, זהירות כשהיא שולפת צפורניים, כל החבורה שם בטוקיו הקטנה, שם גרים החתולים הסמוראים. החתולים הסמוראים (שלה שלה) הם שוב נופלים מהשמיים (שלה שלה) והם נוחתים על הרגלים (שלה שלה)

gonishia

New member
אחחח...זיכרונות..

בואנה אל תזלזלי!! חתולי הרעם היו תוכנית משובחת!!! ואחרי זה שהיה את התוכנית עם הנצים!! אח...זיכרונות!!...איך הייתי רוצה לחזור להיות קטנה שוב! וגם אני אהבתי את שירה ואת השני שאיכשהו אני לא זוכרת את השם שלו! יחי הכוח!!! מלחמת הכוכבים שולטת! ואני בכללל לא אוהבת תוכניות מדובבות זה הורס! איך שמדובבים כל דבר לילדים בימינו! לא פלא שיש להם אנגלית גרועה!אבל זו רק אני!

m e r a v

New member
שירה נסיכת הכוח

איזה כלה היא חבל על הזמן ! לחבר שלה קראו היימן או משהו כזה ... אולי אדם ? אוקיי התחלתי להתבלבל אז לא משנה..

Cheezus

New member
הוא לא חבר שלה, זה אח שלה

עד כמה שזה חולני, זה נכון.. אז מה אם היה פרק שהם.. אההמ... תראו, אי אפשר לדעת מה קורה באיטרניה...

אכן אכן ידידתי....

מסכים עם כל מילה. השני, קוראים לו הי-מן. "I am he-man!!!!" אוווףף אני מתגעגע אל החבר´ה הטובים האלה....

gonishia

New member
טוב בלי לצאת יותר מדי טיפשה

חשבתי שזה זה אבל לא רציתי לטעות אז העדפתי שתמלאו את החסר! אתם יודעים מה אומרים סיג לחוכמה שתיקה! ובמהלך החיים למדתי להפנים את המשפט הזה!

אני זוכר!!

כבר לא מייצרים סדרות כאלה עכשיו זה רק פוקמון וכל החרא הזה!! אני חדש פה דרך אגב קוראים לי זיו

theriddler

New member
חבר שלי הוריד את הפרק האחרון שלהם

ראיתי כמה שניות מזה... מאכזב.... כל הסדרות שאהבנו נראות כל כך חרא היום ראיתי גם כמה שניות מ he-man זה ממש ממש מגעיל... אפילו אבירי האור הקוסם......

למעלה