איזה מגניב לי !!

F U N K Y GLOW

New member
איזה מגניב לי !!../images/Emo60.gif

חזרתי עכשיו משעתיים וחצי עם הלהקה שלי שעה קלאסי ושעה וןחצי ג'אז ..היה כזה שולט...למדנו איזה ריוק ד מגניב מגניב עם מטטאים (אין לי מושג איך רושמים את המילה הזאת) ומהיר כזה ..מזההה שווה עם יהיה פעם מפגש פורום תזכירו לי ואני אראה לכם

the mush

New member
שונאת שונאת שונאת.

ריקודים עם מטטאים. {גם אני לא יודעת איך רושמים אותה
} היו לנו פעם אחד. הינו מכשפות. והמטאטא {?} היה מעץ, ובאמצע הריקוד {הופעה} חתיכת עף דקה וגדוה ניכנסה לי לאצבע.
ירד לי דםםםםםםםםם.

אווווץ'

כואב! אני לא אוהבת לרקוד עם אביזרים שמסבכים, זה מושך את התשומת לב מהריקוד עצמו, לפי דעתי, תלוי איך משתמשים בו...

prophecy girl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo21.gif

אביזרים סתם מסבכים את העניין... פעם נשברה לי המטריה באמצע i'm singing in the rain :S והמורה שלי אומרת אחרי זה: "אני דווקא חשבתי שזה היה נורא מצחיק" >_< בוא נראה אותה רוקדת עם מטריה פתוחה עם ברזלים שבורים :X בחזרה לעניין, גם אני בדעה של "אביזרים מושכים את תשומת הלב מהריקוד עצמו", אבל אם הריקוד עם המטאטאים יצא יפה אני אשמח לראות אותו במפגש

המפגש העתידי...

גם אני חשבתי עליו! ואני שמה לב שאני לא לבד! נראה לי... גם אתם חשבתם על מפגש?

the mush

New member
גם אני כבר חשבתי על זה.

אבל אם תעשו אותו בקרוב אני כמובן לא אכול לבוא
{ברזיל, יו נו.}

גם זה משהו.

בטח יהיה מפגש בחופש הגדול. עוד 8 חודשים... הספירה לאחור החלה... השנה היית?

אה..אני יודעת...

משחקי סימס וסים סיטי...הייתי שם תקופה ממש קצרה..אבל אני זוכרת אותך:) יש לך מסנג'ר?

F U N K Y GLOW

New member
אה ..אצלנו זה שונה ממש ..../images/Emo60.gif

יש פשוט קטע שאנחנו עושים עם מטטאים ובאמצע יש איזה סולו של סטפס בערך ..או משו כזה .. ואחרי זה יש עוד קטעים בלי המטטא ...אני מכירה הרבה ריקודים עם אביזרים והם תמיד נראים נורא ילדותיים אבל זה ממש לא ככה ><

g i l i

New member
ני דווקא אוהבת..

פעם הופעתי עם מטאטא-ככה רושמים... בתחרות כשרונות וזכיתי חביבת הקהל..

חחח

גם לנו היה ריקוד עם מטטאים (אני גם לא יודעת..)... חחח בסוף שנה של כיתה ו' זה הה ריקוד קורע שהמורים שרו..חחח

למעלה