איזה מגניב אני!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אתם מעצבנים../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

אתם לא יכולים לפרגן הא
בנאדם שמח שהוא יהיה שם ואתם ישר מחפשים דברים שליליים
אולי במקום זה תפרגנו,תעודדו...זה כל כך קשה

KiShKooSh

New member
ואת פרגנת לי?

נסיים את השיחה הזו פה.. ליהי מותק, תהני תפגשי אותה זה מגיע לך ליהי
מוטי

DoRiNuS sMiNiA

New member
לפרגן על מה???

אם זה על ההאדמה שלך סורי... אני הייתי פשוט חדשה אותה תקופה ולא היה לי קשר עם מישהו פה. אבל דברים השתנו והתחלתי להיות פתוחה ולהכיר פה אנשים ואני מודה שפעם הייתי אפילו אנטיפאתית ולא הייתי חברותית...

KiShKooSh

New member
אני מדברת על היום...

את אמרת שאני חשה יותר טובה בגלל האדום אשאל אם לב שלם איך הגעת לזה? ובכל מקרה, מה אני עשיתי רע? כולם מתנפלים עלי פתאום גם חן אדומה, ואליה כולם מתחנפים ואלי כולם מנסים להפיל אותי ולהאשים אותי שהאדום שלי לא הוגן, האדום הוא מהתחרות והחלטת המנהלים בגלל פעילותי הרבה(בעיקרה "מאחרוי הקלעים") להשאיר אותי אדומה

shminia com

New member
והם צודקים בהחלתתם

איני יודעת למה עלייך מתנפלים אבל אני בטוחה שזה לא מוצדק. פשוט , אם המנהלים מוכנים שיוציאו הודעה על כך שאת נשארת אדומה והסיבות לכך ,שהן כמובן הפעילות שלך בפורום ומאחורי הקלעים.

KiShKooSh

New member
תקופת הזכיה שלי עוד לא הסתיימה

שהיא תסתיים, אני בטוחה שיודיעו

shminia com

New member
מי לא פירגן בדיוק?

שיהיה לה כמה כיף שהיא רוצה! גם אני הייתי רוצה להיות במקומה. נאי רק אמרתי שהתאכזבתי מהעניין של הראיון עם נטליה ואגוסטין . חוץ מזה שום דבר. אז למה לשים אייקון כועס?!

DoRiNuS sMiNiA

New member
זה לא אישית נגדך...!

יש פה אחרים אם תשימי לב שפשוט לא יכלו לכתוב "תהני" אלא לכתוב שזה לא משהו ולהיות בדודו טופז זה שטותי וזה רק בשביל רייטינג וכו'. וזה רק מקנאה!

shminia com

New member
"הגולש באינטרנט" העיר לדודו לא ל..

ליהי לאב הילי. זה לא אומר שהוא לא מפרגן.ואף אחד לא ציין שזה שטותי.ההפך- פירגנו בהחלט.דבר נוסף: את שירשרת את ההודעה "אתם מעצבנים" להודעה של "גולש באינטרנט" וכתבת אתם -סימן שזה לא רק הוא יש כמה וחוץ ממך רק אני הגבתי להודעה- סימן שאת מתייחסת גם אלי ואם לא פעם הבא תכתבי אתה / למי שאת מפנה את זה כי זה ממש מבלבל.אין כאן שום חוסר פירגוןאותו ילד פשוט לא אוהב את דודו טופז.שיהיה לליהי בהרבה הנאה!

chen010189

New member
אולי נפסיק להתווכח בכל שרשור? ../images/Emo4.gif

אוקיי, לא פירגנו עכשיו יבקשו סליחה ויפרגנו זהו? נגמר הויכוח? ועדי, זה היה משורשר אלייך אבל אני לא באתי אלייך בטענות ובעצם גם לא אלייך דורין אבל דיי, אל תתחילו להפוך עכשיו כל שרשור לויכוח כי זה מתחיל להרוס את הפורום בפעם הבאה ששרשור יהפוך לויכוח בין כמה חברי פורום השרשור הזה יימחק (וכן, אני הדוברת של בן פה כי אני יודעת שהוא בעונג רב ימחק ויכוח כל עוד זה הורס את הפורום)

shminia com

New member
אני לא מתווכחת איתה

אני מסבירה לה את העניין. דבר 2: לא ראיתי שאת הגבת פה. דורין החליטה כנראה שאנחנו לא יודעים לפרגן , ואז אנחנו הסברנו את עצמינו והיא את עצמה - לא התכוונתי לעורר ויכוח רק להסביר את מה שאמרנו כי לפי איך שהיא אמרה את זה ,זה נראה כאילו אני ילדה שלא מפרגנת ואני מפרגנת לליהי בכל 100 האחוזים.

מה לעזאזל את רוצה לי מהחיים? ../images/Emo185.gif

למה אמרתי לה משהו בכלל? אמרתי דודו טופז..מה קורה כאן??? [נגמר! הייתי חייב להגיב,למה עוד פעם יקשרו ת'שם שלי לריב וזה קורה יותר מדיי..]

ק ס ט ל

New member
טוב...

טוב חן באמת צודקת לרוב כל דיון הופך לריב... אני יודע שאני חדש אבל איזה שבועיים רק הצצתי בהודעות ולא הגבתי,ושכחתי להגיד לחן:מזל"ט!

למעלה