איזה מבאס....

Benn Is Kane

New member
איזה מבאס....

חיפה-ארסנל.... 2-1 לי במהפך מדהים... חרזי מחליט לקבל אדום. וואלה, 3-1 לי! 3-2.... לא נורא. 3-3 במחצית... אוף.... 4-3.... 5-3... 6-3 בשער מנבדל... 2 שערים פסולים שלי.... מבאס. לפחות זה היה בליגת האלופות, שם הסיכויים שלי אפסיים, ולא בליגה
. יצאת בבית קשה מאוד, שכולל את ארסנל כאמור, רומא ובורדו. הסיכויים שלי אפסיים, וממש התעצבנתי על עצמי שעליתי לצ'מפיונס ולא הלכתי על אופ"א, שם בטוח היו לי יותר סיכויים. לפחות זה הכניס לי 5 מליון דולר, ועוד זכויות שידור.... ד.א, שחקתי בלי דוידוביץ' ובלי משומר הפצועים.... ואחרי זחרזי הורחק, נאלצתי לשחק עם קינן מגן ימני, ועם מור ממן בלם. ממן קיב את הציון 3 במשחק הזה...

ירוק18

New member
בדיוק אתמול הפסדתי להם גם

5-2 מאוד מאכזב בהתחשב בעובדה שהובלתי ושיחקתי לא רע בכלל....

Benn Is Kane

New member
דבר ראשון, מדובר בשישיה.

דבר שני, לא שניתי טקטיקה, אבל שחקתי ללא המגן הימני הראשון שלי, עם השוער המחליף, וב-10 שחקנים 60 שקות מהמשחק. זה דיי משפיע, אבל עדיין לא מצדיק ספיגת שישיה. ד.א, במשחק השני כמעט השלמתי מהפך. הם הובילו 4-0 והצלחתי לחזור ל4-3. שוב דיי משפיל, אבל זה מה יש כשאתה משחק מול קבוצה כמו ארסנל, והקבוצה שלך לא בכושר הטוב ביותר (תקופה מאוד רעה שלי גם בליגה. השחקנים היחידים שמשחקים הם מסודי, שנפצע עכשיו לחודשיים, רפאלוב וקולאוטי, שהשתפר בפינישינג ל-18 ופשוט לא מפסיק לכבוש).

seenop

New member
עליתי לליגת האלופות..

לאחר ההישג המצויין של השנה שעברה עם מכבי תל אביב בגביע הטוטו המדינה והאליפות עליתי לליגת האלופות לאחר 0-0 במשחק הראשון נגד אוסטריה הוינה ובגומלין הבסתי אותם 3-1 משערים של עומר פרץ אבי יחיאל ודוארטה ולאחר ההסכם עם מנצסטר יונייטד על שיתוף פעולה להלן ההרכב והחילופים שבזכותם אני בליגת האלופות! שוער:טברטקו קאלה בלמים:מילאן מרטינוביץ ואבי יחיאל מגינים:אורי שיטרית ויובל שפונגין קשר אחורי:נגדיולה{שחקן אדיר עם ראיית משחק אדירה ממנצסטר יונייטד קשרים אמצעיים:דיוויד גונס{מנצסטר יונייטד}ושון אבנס {מנצסטר יונייטד} מאחורי החלוץ:ניר ביטון אחד הצעירים שיצליחו בעתיד כגון מנשרוב! חלוצים:משה ביטון ועומר פרץ חילופים :זוזה דוארטה המצויין שיבחון ליאור זאן קניתי השנה את ברק יצחקי אך לא יכל להשתתף בליגת האלופות!אך בשלב הבתים יוכל!

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר

שיתוף פעולה עם מועדון אחר? ואיך עושים את זה?

Benn Is Kane

New member
אה, מן הסתם....

ב3-1 הורחק לי שחקן, והחלפתי את אחד מהAMC שלי במגן, ושחקתי עם קשר התקפי אחד פחות...

dj extreme

New member
לפחות עלית לליגת אלופות

לי יש משחק גומלין ביתי מול בנפיקה בגביע אופ"א (1-0 לי במשחק הקודם)... וארסיל הם דיי קשים אז אין לך מה להתבאס... לפחות אתה בבתים

Benn Is Kane

New member
גם זה היה בקושי רב...

חילצתי 1-1 קשה מאוד מול דינמו קייב בחוץ, והצלחתי להוציא 0-0 בבית ("להוציא"... למען האמת תקפתי כל המשחק, אבל הם החטיאו פנדל, אז אני מחשיב את זה כ"הוצאתי"). אני חושב שהיה עדיף לשחק בגביע אופ"א ולהצליח הצלחה מסויימת מאשר לעייף את החשקנים שלי ולשחק סתם 6 משחקים, שהסיכויים שלי לנצח אותם, או אפילו להוציא נקודה מהם, הם אפסיים.

למעלה