איזה מבאס זה... שאחד החברים הטובים שלך בישיבה מתחתן פתאום תמרגיש לבד כזה...קרה לכם?
ר ר זושא 20 New member 28/5/08 #1 איזה מבאס זה... שאחד החברים הטובים שלך בישיבה מתחתן פתאום תמרגיש לבד כזה...קרה לכם?
צ צרות של עשירים New member 28/5/08 #3 קרה לי הרבה. הייתי לומד חברותות בעיקר עם מבוגרים אז כשכולם ברחו עברתי לישיבה ששם כולמ מבוגרים.
ב בחורה טובה5 New member 28/5/08 #7 חברה שלי גם לפני חודש התחתנה והייתי קשורה אלייה מאוד, אבל מה לעשות? זה דרך החיים.... כמובן ששומרים פה ושם על קשר, אבל ברור שזה לא אותו קשר כמו שהיה לי איתה לפני שהיא התחתנה... אולי אצל בחורים זה אחרת , איני יודעת...
חברה שלי גם לפני חודש התחתנה והייתי קשורה אלייה מאוד, אבל מה לעשות? זה דרך החיים.... כמובן ששומרים פה ושם על קשר, אבל ברור שזה לא אותו קשר כמו שהיה לי איתה לפני שהיא התחתנה... אולי אצל בחורים זה אחרת , איני יודעת...
צ צרות של עשירים New member 28/5/08 #9 אצל כולם זה כך מי שמתחתן גם אם הוא שומר איכשהו על קשר זה כבר לא אותו קשר
ח חלושקית New member 28/5/08 #10 אממ חברה שלי התארסה ואני כבר מרגישה את זה. נו נו... העיקר שתהיה מאושרת...