ניב, נו באמת... עצור לפני שתעבור
הזיגל נחשב בעינך "מאזן טכני אמיתי"? כשאתה מכנה את הסופרהוק יצור כלאיים יקר ושורה אחרי זה כותב שהזיגל משלב תכונות טכניות עם יתרונות של מאזן רגיל? חשוב לפני שתכתוב (או שתקרא את שכתבתי באופן זהה ומחשיד). אין ספק שהמחיר מהווה מכשלה מסויימת במקרה בו נדרשת בחירה, אך כל מה שאמרת לגבי הזיגל תופס גם לגבי הסקובה פרו... בעצם, זה תופס לכל מאזן, כמעט כל יבואן בארץ ישמח להתאים לך מאזן, להוסיף רצועה פה, טבעת שם וכדומה. כמו שאמרתי, הסקובה פרו מאזן מצויין שכולל את כל מה שצריך כולל שק אוויר מגודל ואפשרות לכל השינויים אותם הזכרת, כולל רצועות אשכים וחגורת משקולות אינטגרלית הגיונית שאינה דורשת תכונות של בתיה עוזיאל לתפעולה. כשאתה משווה מחירים, נא להשוות את המחירים לא לריינג´ר כי אם ל- 911 / SAR שהם הרבה יותר קרובים מבחינת התכונות והתוספות לסופרהוק וכן כן כן גם במחינת המחיר. כמובן שניתן ללכת בעקבות השייח, ולעשות זאת נכון בעצמך אבל לאנשים בעלי ידיים שמאליות כמוני עדיף לקנות זאת מוכן או לתפור בשבא ים. וכל זאת עוד לפני שדברנו על והבנו את ההבדל (המהותי) באינפלייטורים ובשק האוויר (המעגלי כפי שציינתי). אני מאוד לא ממליץ לצלול עם הסופרהוק, במיוחד לא לפני או אחרי צלילה עם מאזן אחר, זה מזיק ללב, לכיס ולבלוטת הדמעות, במיוחד אם אתה נאלץ להפרד ממנו ואין לך במקרה מטפחת יבשה למחות את הדמעות. אני מצד שני בחור טוב לב ונדיב, עובדה הידועה לכולם ולכן אתן לך לכפר על טעותך הנוראית בהודעה הרשומה לעיל על ידי כך שארשה לך להזמין אותי ועוד חמישה חברים נבחרים להקרנת הבכורה של שר הטבעות שתיערך ביום חמישי הקרוב בבית קולנוע הקרוב למקום מגורי ואל תשכח להמליח את הפופקורן. למען הסר כל ספק אני מציין בזאת כי ברשותי יש מאזן סופרהוק ולניב מאזן זיגל ומכאן המחלוקת, אבל כולם אנושיים ולכן לניב מותר לטעות מדי פעם.