איזה לקנות? - דחוף!!

gongo

New member
איזה לקנות? - דחוף!!

שלום לכולם, אז ככה, אני הולך לקנות מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם על הדגם. דבר ראשון אני הולך לקנות IBM בטוח, אבל השאלה איזה דגם? מה ההבדל בין ה- R ל T? בעקרון אני מחפש מחשב עם מעבד של 1.6 (נראה לי שזה יספיק) אבל איזה דגם של מעבד? אני בטוח על 256MB DDR ועל 80GB כמובן שאני צריך בו גם WiFi כדי שהתחבר לרשת האלחוטית עכשיו איזה כרטיס מסך כדאי? אני מתכוון לראות סרטים איתו ואולי פה ושם איזה משחק מחשב... אני לא צריך צורב DVD... מסך 15" ו... זהו נראה לי מקווה שלא שכחתי כלום אני צריך תשובה מהירה כי מביאים לי את זה מחו"ל

senseBOP

New member
אתה צריך כרטיס מסך עם 64MB לפחות

ולא Shared, אלא Dedicated. הכרטיס של ATI, ה-X600 יספיק לך. אם אתה לא מתכנן לשחק משחקים כבדים, אז אפילו ה-X300 יספיק.

gongo

New member
סבבה, אבל

מה ההבדל בין דגמי R ל T איזה מעבד כדאי? איזה chipset? מה ההבדל במחירים בין DVD+צורב רגיל+CD? לבין CD רגיל בלי צורב?

Jan22

New member
ההבדל הוא שדגמי T הם הדגמים

העסקיים וגולת הכותרת של IBM שבהם הם השקיעו את מיטב המפרטים והחומרה להבדיל מדגמי הR שמיועדים יותר למשתמש הביתי ומכילים מפרטים ממוצעים ודי סבירים . *המחירים בין צורב DVD לCDRW הם די זעומים לכן עדיף לקחת DVD .

מעושן

New member
אני עובד עם מעבד 1.4 על

אותם שימושים סידרת R מספקת אותי לחלוטין לשימושים אלו. WiFi יש בכולם גם אני בעד צורב DVD הרבה יותר חשוב מ80GB ,לדעתי. כנס לחנויות BUG יש שם פירוט של הדגמים והמפרטים.

למעלה