איזה לילה.........

mondani5

New member
איזה לילה.........

אני מקבלת טלפון ב04:00 לפנות בוקר גם כך נבהלתי מהטלפון שחלילה קרה משהוא בלתי צפוי,זו היתה בתי לילך ,לא הבנתי אותה מרוב שבכתה,אתם יודעים מה עבר עלי? כל הגוף שלי רעד עד שהתחלתי לדובב אותה ומסתבר שכרגע ביקר אותה פורץ,היא קמה וראתה אותו גוחן מעליה וצרחה צרחות מרקיעות שמים "אמא" וכך הבריחה את הפורץ - סוטה ,כמובן שבעלי טס אליה מיד ואני הייתי כבולה עם הנסיכות ואפיק,שלחתי ניידות מיד למקום וכל הזמן הייתי בקשר טלפוני איתה. המזל שהיא גיבורה אמיתית הבאתי אותה לכאן,היא נרגעה והחליטה שהיא חוזרת לביתה ויהי מה ,כי כך רק מתגברים על תרחישים רעים שעוברים בחיים,אני אמרתי לה שלא הייתי מעיזה לגור לבד אחרי מה שעברה,נסיתי לשכנע אותה שאולי זוהי ההזדמנות לחזור לחיק של אמא,אבל יש לה כבר חיים משלה. המשפט הכי יפה ששמעתי ששיר ורון הרגיעו אותה בכך שליטפו אותה. נ.ב לילך אמרה לי שמאד השתנתי מאז ששיר ורון נולדו ואני הרבה יותר רגועה ולוקחת דברים בסבבי באבי הייתכן?............... תודה לאלוהים שזה נגמר כך ולא אחרת...מפחיד.... אוהבת ושבוע טוב אירית

עָנת

New member
אמאלה איזה פחד../images/Emo46.gif

מזל משמיים שזה נגמר כך. לילך ג'דאית בדיוק כמוך!(למרות שמסכן הפורץ שיתקל בך)

taya 1

New member
אירית איזה אומץ יש ללילך..........

ישר כח .מזה מפחיד " חוויה " שכאזת חבקי אותה בשמי על האומץ שלה

אויי ממש מפחיד../images/Emo186.gifגרמת לי התקף../images/Emo23.gif

מקווה שהכול נרגע ושלילך אכן נרגעה בזרעות אמא והנסיכות

mondani5

New member
הי יקירות!

אני לא יודעת מאיפה היה לה הכח להניס את הפורץ,אני לא אשקוט עד שנמצא אותו היא תארה אותו מצויין מקווה שטביעות האצבעות שנלקחו מהדירה טובות הוא היה ללא כפפות. היא חזרה הביתה ,ישנה שוב לבד, כך החליטה שזוהי דרכה,לא לפחד,שוב היא קמה לפנות בוקר מבוהלת ודיברנו כל הלילה,היא לומדת פסיכולוגיה ועבודה סוציאלית ואמרה לי :" אמא תארי לעצמך שמטופל שלי פורץ לבית שלי" אמרתי לה שהכל יכול ,הם אלה האנשים שהיא במרבית עבודתה תטפל בהם. המזל שלא חנק אותה השם ישמור או היה מהמם אותה במכת אגרוף, הוא נכנס דרך הטריס של המרפסת וברח מדלת הכניסה המזל שהיה שם מפתח וכך מנע ממנו לגרום נזק גדול יותר מהפחד שלו. שיהיה לנו שבוע טוב ,הנסיכות שלי מקוררות ושיר כבר עם 39.3 חום. אוהבת אירית

miri71

New member
הגיבורה שלך הגיבה כ"כ לעניין

יופי שהכל נגמר ככה. רק תדאגו לדובב אותה כמה שיותר בפרוטרוט על מה שקרה, כדי שלא תשמור דברים בבטן וחלילה לא תפתח פחדים. מאחלת לכם לתפוס כמה שיותר מהר את המנוול.

עָנת

New member
החלמה מהירה לקטנות../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

וכוחות ללילך! אירית, סורגים מפחידים גנבים ופורצים
תחשבו על זה

taya 1

New member
לשיר של אירית../images/Emo24.gif

אירתוש עכשיו זאת עונת החולי של הילדים במיוחד אלו שבגן ליאה וגאיה שלי רק עכשיו חזרו לגן אחרי חום מתמשך בלי שום סיבה .יש תרופת סבתא של בצל ודבש אם ידוע לך על זה תעשי כי זה אנטביוטיקה טבעית

איילת567

New member
../images/Emo57.gifכל הכבוד לילך העיקר שהיא...

בסדר תני לה חיבוק גדול
היא ממש גיבורה ושהבנות תהיינה בריאות מהר באהבה וחיבוקים איילת

mondani5

New member
הנסיכות חולות.....

שיר עם דלקת ריאות קלה והתחילה אתמול עם אנטיביוטיקה ורון משתעלת שיעול יבש וקשה שממש מדיר את השינה מעיניה ,עצוב לי לראות אותן כך. שיר השתלטה יפה מאד על כולם בגן וקוראים לה " המפקדת" היא נותנת פקודות לכולם,רון יותר עדינה אבל הפכה להיות יותר קשה דווקא שיא הרבה יותר נוחה מרון הן משתנות כל פעם. שיחלימו במהרה

עָנת

New member
אירית,נתת לבנות חיסון שפעת?

שיר קופי את
. ורון לידי קטנה

למעלה