איזה לילה....

איזה לילה.... ../images/Emo29.gif

כן... כן.... אני יודעת, כמעט הכל כבר נאמר על מירוץ הלילה. היה אירוע מדהים בעוצמתו - כל מי שחווה את הנחשול האנושי האדום מבין מה הכוונה. לצערי, לא רצתי עם שעון ולא ידעתי בתום המירוץ מה היתה התוצאה האישית שלי עד היום בבוקר, האתר של נייקי הקפיד לבשר לי שה SERVER עמוס......
היום הגעתי לעבודה, והתוצאות הגיעו.... צעד אחד אחורה, עד היום רצתי לבד, בגבעות מודיעין/בן שמן. אני והטבע, או אם אני אתן לו את הכבוד המגיע לו - הטבע ואני
הזמן הממוצע שלי בריצות של 10 עד 12 ק"מ, עמד בד"כ על 6.60 דקות לק"מ..... חזרה למירוץ ה
. התחלתי עם חברה, אך מהר מאד היא שחררה אותי ואמרה לי, "תמשיכי..." והמשכתי
בארבעה קילומטרים הראשונים עקפתי ללא הרף... וגם בקילומטר האחרון הגברתי מהירות. מיותר לציין שבכל מפגש עם עמדת ה DJ
, שרתי, נופפתי בידיים וקצת השתגעתי עם ההמון שמסביב והיום התוצאות הפתיעו וגרמו לי לחיוך אחד גדול שנפרש על פניי עד עכשיו. התוצאה שלי היא 56 דקות
בשבילי זה עצום
זה הישג
זה עידוד רציני וזריקת אנרגיה מדהימה
ולמרות שאני לא ממש שותפה אקטיבית בפורום. ואני מעדיפה לקרוא וקצת פחות נוטה לכתוב. כל היום חיכיתי לשלב הזה בו אוכל להתיישב ולכתוב ולשתף אתכן והחיוך עוד ממשיך

תמשיכי, יקירתי, יפה לך מאד לחייך../images/Emo13.gif

איזו תוצאה נהדרת. אני ממש שומעת את החיוך המנצח הענק מכל אות שלך. אלופה!!!

יעל :-)

New member
איזה יופי!!

בנוסף לעובדה שנראה שנהנית מאוד מהמרוץ עצמו, גם שיפור ותוצאה מדהימה!!! איזה כיף!

zzebra

New member
כמו שכבר אמרתי לך היום: תותחית!!!!

ההתקדמות שלך מדהימה!! ועוד תגיעי רחוק. אני מוכנה לחכות לך בקו סיום המרתון, איפה שלא יהיה, כשתחליטי לעשות אותו.. נשיקות

../images/Emo207.gifחרציצית - ראיתי אותך בוידאו "שלי"

חמש פעמים חיפשתי עד שראיתי את עצמי ואני עדיין לא בטוחה. בכל החמש ראיתי אותך מגיעה ויש אחלה צילום שלך רצה את המטרים האחרונים ומוחאת כפיים. איכשהו אף אחד לא מפריע למצלמה לקלוט אותך. כנראה שרוב הריצה רצנו ממש קרוב אחת לשניה. רצת חצי דקה פחות ממני אבל זינקת אחרי ולכן גם סיימת ממש כמה שניות אחרי. אנחנו בהחלט צריכות לקבוע מירוץ יחד.

hartzitzit

New member
יו איזה כיף! אני כבר נכנסת לבדוק!!

זה אמנם עלוב, אבל אני נורא אוהבת למצוא תמונות שלי בארועי ספורט...

ואצלי את כוכבת../images/Emo41.gif

בזכות המירוץ הזה וכמובן, הפורום, זכיתי להכיר אותך אפילו שלא רצנו יחד. שווה!

תכנסי לאתר המירוץ ותמצאי שם את עצמך

מצד ימין יש אייקון כתום של מצלמה. כשאת לוחצת, זה נותן לך את המהירות והספליטים שלך. מצד ימין של הגרף תמצאי את האייקון של הוידאו. כותבת לך כאן כדי שעוד בנות יוכלו לראות. תהני

תודה!

שכמותי. בלפטופ כל הנתונים לא נכנסו לרוחב של המסך ולא חשבתי למשל לגלול קצת הצידה, לראות מה מסתתר

שתמיד יהיה לך חיוך!../images/Emo152.gif

זה בהחלט המקום לכתוב ולשתף ואני שמחה שעשית את זה, מסתבר שעברנו חוויה מאוד דומה מצאתי את עצמי בוידיאו- צחוקים, אבל בעיקר רואים את אמא שלי עם חולצת טריאתלון לבנה בולטת בהמון האדום שבאה ללוות אותי במטרים האחרונים. הסרט שוב מוכיח שאני ומצלמות לא ממש הולך ביחד...

גם אני מאוד מזדהה!

כשאני רצה לבד זה אחרת, הרבה יותר איטית לפי הגרמין (והעליות...). האנשים מסביב במירוץ מוציאים ממני את הקצב האמיתי
גם אני תמיד מופתעת מעצמי במירוצים, מאז מירוץ ה 10 הראשון ועד היום. איזה יופי! שתמיד תמשיכי לחייך! יופי של תוצאה!

מור שלז

New member
ואיזו תוצאה! איזו התקדמות!

כל הכבוד גלית! על התוצאה, ועל הדרך המדהימה לשם, על הנחישות, וגם על השיתוף הסוחף... זה אכן הישג מדהים, כל הכבוד! גם אני כמוך, לא יודעת אף פעם כמה אני "שווה" בריצה, עד שאני לא מגיעה לתחרות, ואז מפתיעה את עצמי. משהו באדרנלין, באוירה, בכל מה שמסביב מוציא מאיתנו דברים שלא ידענו שיש בנו. ו... החיוך שלך נשפך דרך המקלדת, ופשוט מדבק. עכשיו גם לי יש חיוך ענק בזכותך

למעלה