איזה לילה.... ../images/Emo29.gif
כן... כן.... אני יודעת, כמעט הכל כבר נאמר על מירוץ הלילה. היה אירוע מדהים בעוצמתו - כל מי שחווה את הנחשול האנושי האדום מבין מה הכוונה. לצערי, לא רצתי עם שעון ולא ידעתי בתום המירוץ מה היתה התוצאה האישית שלי עד היום בבוקר, האתר של נייקי הקפיד לבשר לי שה SERVER עמוס......
היום הגעתי לעבודה, והתוצאות הגיעו.... צעד אחד אחורה, עד היום רצתי לבד, בגבעות מודיעין/בן שמן. אני והטבע, או אם אני אתן לו את הכבוד המגיע לו - הטבע ואני
הזמן הממוצע שלי בריצות של 10 עד 12 ק"מ, עמד בד"כ על 6.60 דקות לק"מ..... חזרה למירוץ ה
. התחלתי עם חברה, אך מהר מאד היא שחררה אותי ואמרה לי, "תמשיכי..." והמשכתי
בארבעה קילומטרים הראשונים עקפתי ללא הרף... וגם בקילומטר האחרון הגברתי מהירות. מיותר לציין שבכל מפגש עם עמדת ה DJ
, שרתי, נופפתי בידיים וקצת השתגעתי עם ההמון שמסביב והיום התוצאות הפתיעו וגרמו לי לחיוך אחד גדול שנפרש על פניי עד עכשיו. התוצאה שלי היא 56 דקות
בשבילי זה עצום
זה הישג
זה עידוד רציני וזריקת אנרגיה מדהימה
ולמרות שאני לא ממש שותפה אקטיבית בפורום. ואני מעדיפה לקרוא וקצת פחות נוטה לכתוב. כל היום חיכיתי לשלב הזה בו אוכל להתיישב ולכתוב ולשתף אתכן והחיוך עוד ממשיך
כן... כן.... אני יודעת, כמעט הכל כבר נאמר על מירוץ הלילה. היה אירוע מדהים בעוצמתו - כל מי שחווה את הנחשול האנושי האדום מבין מה הכוונה. לצערי, לא רצתי עם שעון ולא ידעתי בתום המירוץ מה היתה התוצאה האישית שלי עד היום בבוקר, האתר של נייקי הקפיד לבשר לי שה SERVER עמוס......