איזה כפפות לקנות?

נועם ח

New member
איזה כפפות לקנות?

יש לי נטיה להזיע בידיים, ואני די מתאמץ (ומזיע) בסקי, אז לקחתי כפפות יחסית דקות. אבל אז, הידייים קפאו לי ברכבל. יש לזה איזה פיתרון?

tomersi

New member
אני מאוד סובל מקור

והידיים והרגלים היו קופאים לי כל חופשה...
עד שקראתי, שברגע שאזור החזה/הלב חם, שאר חלקי הגוף "מפשירים".
ניסיתי את זה וזה עובד...
אני גולש עם כמה שכבות עלי ועם כפפות שעלו לי 5 אירו, עם גרביים שעלו לי 20 ש"ח ולא מרגיש קור בידיים ולא ברגליים.
אצלי זה עבד....

נועם ח

New member
כמה שכבות?

אני גולש עם חולצה טרמית, מעליה פליס, ומעליה shell. להוסיף עוד שיכבה? נראה לי מסורבל.

tomersi

New member
נסה עוד חולצה תרמית ארוכה ומחממת

זה לא אמור להיות מסורבל מדי (לפחות לא לי באופן אישי)
אני אומר את זה מניסיון אישי, הכפות ידיים שלי והכפות רגליים שלי היו כחולות מקור בסוף יום גלישה, ברגע שהתחלתי עם השכבות, וחם לי באזור החזה והלב (לפעמים חם מדי, אז פותחים ריץ רץ לחצי דקה והכל מסתדר)
כמובן שיש לי גם כפפות דקות מנדפות מתחת לכפפות גלישה (שוב, עקרון השכבות)

HelloweeN

New member
שרובם המוחלט לא ממש מוצלחים...

תחתוך את בלוטות הזיעה בידיים (באזור הבית שחי), מעל 40% סבירות שתפתח זיעת יתר מקומות אחרים בגוף (כולל באיברים שלא היו מושפעים מזה ממש בעבר). ניראה לי עדיף להזיע ממש בידיים מאשר להסתובב עם בריכת זיעה בתחת למשל או בכפות הרגליים...

I Gabe

New member
פתרון אחד שאני יכול לחשוב עליו זה תת כפפה

יש כפפות דקות מחומרים שונים שלובשים מתחת לכפפה. תוכל ללבוש אותן במעלית ולהוריד לפני גלישה. קיבלתי כאלה עם כפפות של pow ואני כמעט לא משתמש בהן כי הכפפות מספיק חמות כשלעצמן. אבל מוכרים את תת הכפפות הדקות האלה גם בנפרד. אגב הכפפות של pow מגור-טקס עם חיזוקי עור פשוט פנטסטיות.

בזפזוף באחד האתרים ראיתי גם כפפות שכתוב עליהן שהן בעלות כושר נידוף גבוה במיוחד לספורט ועבודות קשות. לא יודע איך האטימות שלהן. לא זוכר את היצרן אבל בטח גוגל יעזור.

I Gabe

New member
דגם אני לא יודע

יכול לצלם לך אותן יותר מאוחר אם זה עוזר. ממילא רציתי להוריד את הציוד ולאוורר אותו.

כאמור, את התת-כפפות אפשר לקנות גם בנפרד. זה לא יקר.

Cמן רשום

New member
כושר נידוף לא אמור לבוא על חשבון בידוד

כפפה צריכה לבודד. ידיים קפואות זה רעעעעעע. קרה לי פעם הראשונה כשגלשתי, הגעתי לסקי עם כפפות לא מתאימות ועדיין יש לי טראומה. כמו כן למיטב ידיעתי קיים מין דיאודורנט מיוחד שעוצר (זמנית) את ההזעה בכפות הידיים (עבד איתי פעם מישהו שסבל מזה).

HelloweeN

New member
כפפות רגילות + תקנה ליינרים.

סביר להניח שזה יפתור לך את הבעיה לחלוטין או כמעט לחלוטין. תחפש בגוגל GLOVE LINERS ותמצא אלפי תוצאות, מכל סוגי החומרים. שים את זה מתחת לכפפה, וסע לשלום. אני גם לעיתים מזיע המון המון מכפות הידיים וזה עובד לי כבר כמעט עשור.

נועם ח

New member
זה לא ייכנס לי בכפפות

הכפפות שלי כיום יושבות בול, אז עם ליינר נראה לי שתהיה בעיה.
יש כפפות מומלצות עם ליינר?
ראיתי שיש ל- TNF את אלו. מישהו מכיר?

marceloros

Member
מנהל
אם בקור אשם העובי של הכפפות הדקות

אז בעיקרון אתה רק צריך כפפות עבות ומתאימות לסקי.
אני גם מזיע בידיים, וכל יום מקפל את הקצה החוצה ונותן להן להתייבש בחדר, ואין לי בעיה של קור למרות שהכפפות שלי בסיסיות ולא משהו מיוחד ויקר.
&nbsp

למעלה