איזה כיף

לירי 2

New member
איזה כיף

היום זהו היום ה88 שלנו באשפוז (גם פגיה וגם תינוקיה) והיום התבשרנו שכנראה אם לא יהיה שינוי של רגע אחרון ,יום ראשון אנחנו בבית . איך אומרת מאיה בוסקילה "אממממממממממממממממא" מאז שהודיעו לנו את זה אני מתנהגת כמו ילדה בת שלוש טיפוסית ,כל היום אני מצחקקת ומתרגשת .כמובן שגם מאוד מפחדת ,אבל אני מנסה להשקיט את הדאגות ולהתרכז בזה שהקטנצ'יק שלי ירגיש את מגע ידי גם ביום וגם בלילה ואני אהיה מחוברת אליו כל היום ,אני מקווה שאני לא אתאכזב וידחו את מועד היציאה ,כי זו גם אופציה אבל אני לא חושבת עליה . מחכה כבר ליום ראשון ..... ביי

sagil1

New member
נחזיק אצבעות לשחרור ביום ראשון

יום ראשון יגיע הפעם יותר מהר ממה שאת חושבת שחרור מוצלח והרבה אושר

שוקוקוס

New member
מחזיקה אצבעות עד יום ראשון

וזה לא פשוט, צריך לבשל לשבת
שיעבור סופ"ש מהיר. יש עם מה לצאת? צריך רק שני בגדים, חיתולים, בקבוק, עריסה, וכיסא לאוטו- זה מה שהיה לנו והסתדרנו עד שהתארגנו, אמרו לנו יום קודם....

ירדני35

New member
מצרפת את ../images/Emo45.gif לשחרור ביום ראשון

אחחח ההתרגשות של השחרור מהפגיה עד הרגע שיצאנו איתה מפתח הפגיה לבושה ובסלקל לא האמנתי שזה באמת קורה

ואי איזה כיף...

הימים האחרונים זכורים כמתישים במיוחד. ביחוד כשהעולל מחליט ברדיקדיה ביום השחרור ואז מושאר לאיזה יממה השגחה אח"כ... איכשהוא תמיד השלשה ימים האחרונים , ולא משנה כמה זמן אשפוז היה לפניהם-ארכו כנצח... מאחלת לך שיעבור בציק עד יום ראשון , בלי הפתעות, ושחרור קל....(זה הזמן להתחיל בסדנת גמילה מהמוניטורים)...

karina8

New member
וואו איזה התרגשות

מאושרת לשמוע שיהיה מזל טוב, לקראת החיים האמיתיים

gavriel7

New member
מחזיקה אצבעות לשחרור קל בראשון וכמובן

להתחלת החיים האמיתיים והמרגשים בבית

למעלה