איזה כיף!!!!

בן54

New member
איזה כיף!!!!

זה יהיה ממש תענוג כל האפרודיטות וכל הנסיכים הן במחצלאות והם יפים אם כי קצת מהוססים כל כך מקסימות כל כך מקסימים הן ימהרו לנשק ולחבק והם יחנו בצד את סוסיהם הלבנים רק אני לא אהיה שם כי אני כל כך לא נסיך אפילו סוס לבן אין לי רק עגלה חורקת בטרוניה בכל פעם שעולים לירושלים ואני כבר עם מפרצים עמוקים חסר ברק וכל כך אפור שנעלם בשעות ערביים לא כל כך יודע איך לחבק ולנשק מעדיף לעמוד מן הצד ולצפות ואם רק לראות אז אפשר גם בדמיון שהרי כבר השתתפתי בכאלה מפגשים ללא הפתעות או אכזבות כי כולם בסך הכל אנשים... אז הרשו לי מכאן לכם לשלוח נשיקות וחיבוקים לנשים ולחיצות יד חמות לגברים

לא הצלחתי להבין היכן הבעיה

לא יודע לחבק? אז מה? יהיה שם מישהו/י שידאגו לסדר לך את הידיים מסביבם יש לך סוס צולע? אבל הוא מגיע? אז תבוא באחור או שתצא מוקדם יותר
ואם אתה לא רוצה לראות את האפרודיטות ואת הקופידונים מסיבה כלשהי זה כבר משהו אחר כי אני מניחה סתם מנסיון שמחלק מהאפרודיטות ניתן לעשות שתיים ולחלק מהקופידונים יש כמה שיפורים לבצע כולנו כמו אלה שאנו רואים כל היום ברחוב חלק יפים חלק מכוערים חלק שמנים חלק רזים חלק רהוטי דיבור חלק מגמגמים המאחד אותנו זו הרהיטות בכתיבה ומציאותנו פה יחד שיהיה לנו יום נפלא

היי בן, אני לא מבינה, איך אתה מוותר

חשבתי שאנחנו הולכים להתחבק חיבוק חזק ולוחץ עם כל הנשמה!!! איך? איך?? מה לא תגיע? ואני מחכה... תחשוב שוב טוב? ענת

למעלה