איזה כיף!

איזה כיף!

הי בנות! רציתי לספר לכן שאחרי שנה וחצי שאני מובטלת מאז הצבא מצאתי סוף סוף עבודה. אומנם לא בתור מנהלת חשבונות שזה המקצוע שלי אבל עדיין עבודה עם כסף... אני עובדת בחנות "קרביץ" וממש ממש ממש כיף לי שם. אני אוהבת את הסגנון הזה של העבודה. אז נקווה שנשאר שם הרבה זמן ואני אשמח לעדכן אותכן בעוד דברים טובים כשיקרו.

batyasher

New member
בהצלחה

הי, בהצלחה בעבודה. אגב אני מנהלת הדרכה של מועדוןהלקוחות powercard שקרביץ הם חלק מהמועדון... באיזו עיר את עובדת???? מי יודע, אולי אגיע להדריך אותך... איזה עולם קטן כתבת שיש לך מוזייקה. איזה????? ושוב המון בהצלחה. בתיה

הי בתיה

אני עובדת בקרביץ בקניון חיפה. מכירה? איפה את מדריכה? בכל הארץ? באמת עולם קטן אני כל פעם אומרת את זה מחדש. אף פעם אי אפשר לדעת את מי תפגוש ואיפה. האמת אני לא מבינה בזה יותר מידי בדף רשום לי 45X0-70% 46XX-30%

batyasher

New member
הי אורית

הי, אני עובדת מת"א דרומה כך שאני לא מגיעה לחיפה אלא השותפה שלי (אנחנו שתי מדריכות) אבל בטח יצא לנו להיפגש... (אל תשכחי להציע לכל לקוח את המועדון שלנו...
) מה שרשום לך בדף זה שכ-70% מהתאים שלך חסר הכרומוזום וזה הטרנר ויתר התאים הם רגילים כמו שצריכים להיות אצל הבנות... אז שוב... בהצלחה בעבודה ונשתמע בתיה

היי אורית

באמת השוק העבודה היום קשה. שמחה שמצאת עבודה ומקווה שתחזיקי מעמד. בהצלחה דרומית

למעלה