איזה כיף ...

איזה כיף ...

אתם יודעים איזה כיף לקטלג משהו כמו: נוגדנים עצמוניים ספציפיים כנגד גלייקופרוטאינים שעל ממברנת הטסיות בילדים עם הטרומבוציטופניה אימונית חריפה ונוכחות נוגדנים קוטלים כנגד ניסיירה מניגיטידיס בקרב חברי קיבוץ לאחר התפרצות מקומית? תאמינו לי "מוי כייף".

משהו שיכול לעזור בדברים מסוג זה

להיעזר ב Medical Subject Headings (MeSH) - לפי הכותרת (ואולי גם האבסטרקט) באנגלית אפשר לחפש ב MeSH Browser למשל ל autoantibodies תקבלי את המונח antibodies, auto idiotypic ומונחים נוספים autoimmunity ו- autoimmune diseases.

Sapientia

New member
ה-ULI לא נתן לי את זה../images/Emo12.gif

אגב- אתם לא מעתיקים קיטלוגים? כלומר, לא בספריה הלאומית, אני מניחה- אבל השאר מעתיקים ממכם, לא? (אלא אם זה ספר שכבר קוטלג ע"י ספריית הקונגרס, אני יודעת
).

חייםלוי

Member
מנהל
אני מעתיק קיטלוגים בלי היסוס בעיקר

מבר אילן. אם יש לי ספר תורני עם קיטלוג ארוך והוא כבר מקוטלג שם למה לא. בקטלוג הלועזי מעתיקים מ OCLC אבל למעשה אני כמעט היחיד בקטלוג העברי שמעתיק. האחרים לא כל כך יודעים איך עושים את זה. למרות שעכשיו זה ממש קל. אלף 500 די הקלה עלינו בעניין הזה כמו גם בעוד דברים.

Sapientia

New member
איזה כייף שקיים הפורום הזה-

כי כמה כייף להגיד ULI בלי לקבל את המבט הזה-->

חייםלוי

Member
מנהל
היות וזה ספר שקוטלג זה עתה זה עוד

לא מופיע ב ULI. לוקח כמה ימים עד שהקיטלוג מתעדכן גם שם. כל כמה ימים או שבוע (אני אברר) פרופ' אדלר מעלה את הקיטלוגים החדשים ל ULI

למעלה