איזה כיף!

כ לוין

New member
איזה כיף!

היום היה כיף אחושקשוקי תודה לכל מי שהיה ותודה לכל מי שצילם...

הרושמת

New member
מצטרפת! איזה נהדר לחזור לרכב

במיוחד אחרי העדרות ארוכה
לכווווולם

TShavit

New member
ותודה למי ש-ע-כ-ש-י-ו, כשנגמר

המשחק, אין כל מניעה שיתחיל להעלות את התמונות. (וכבר עכשיו נקדים רפואה למכה: לא מעניין אותנו אם אשתך תפנה לך גב בכל השבוע, לא מעניינים אותנו סיפורים קורעי-לב אודות בתך הקטנה שלא מכירה את אבא. תתחיל לעבוד, אניגו.) טל

enigo

New member
מה האינטרס שלך בעניין?

הרי אתה אפילו לא מופיע בתמונות... אז ראשית, נחשוף את הסוד. מה ב-א-מ-ת עושים רב החברה ברינג... (נשות רוכבים - לא להכנס!)

enigo

New member
היו שעוד ניסו לרדוף אחריו

הבנתי שהוא לא גולש, אז נא לדאוג לו.

enigo

New member
"השרברב המעופף"

ותודה לאנדרה, שהגיע במיוחד כדי לחוות דעה על הרך הנולד.

enigo

New member
מה המשותף ל-SM וסקס אנאלי?

בשניהם אחרי הפעם הראשונה קשה לשבת לספר איך היה... לגבי הדמיון בכיף, אני אצטרך להתיעץ במומחים. טל?

yules

New member
שאלת תם

האם הסליידים הנ"ל אכן תורמים למהירות פנייה יותר גבוהה? חוצמזה שזה מצטלם מיליון דולר? או שאולי זה פשוט משגר אותך ביציאה מהפניה חזק יותר? בשטח, יש פניות שזה אכן גורם לך להיות מהיר יותר, אבל לא תמיד

fungas

New member
אם אתה מצליח

להגיע בהחלקה מהירה עד האפקס ואז פשוט לישר כידון ליציאה ולפתוח פול גז, אז אתה אכן יותר מהיר. החסרונות: לא תמיד מושחל בול. צריך אובר-ספיד קצת פסיכי שלא בכל פעם אתה מסוגל להביא את עצמך אליו. יתרונות: כשזה עובד זה מהיר. מאוד זה יפה. זה כיף. האופנוע לרוחב המסלול וקשה לעקוף אותך. FUNGAS ברמתו היום, יותר מהיר בלי. אבל ממשיך עם זה.

כ לוין

New member
ראשונה שלי על ה- CRF...

תודה דרך אגב, מדובר בצמיגים מיוחדים, שכל הזמן מגדלים שכבת גומי טרייה, ככה שאם אתה לא שוחק אותם מספיק מהר אז הם גודלים וגודלים ובסוף דופקים לך את יחס ההעברה שהופך לארוך מידי לשפיצריניג... זה נקרא 'מקסיס-זיפים', ובהחלט מדובר בטכלוגיה פורצת גבולות בתחום הצמיגים לסופרמוטו. אז אין לי ברירה אחרת.

LONEY

New member
רק מלהסתכל עליך נהיה לי עור בRווז

סליחה על הפרסומת הסמויה . כפיר אני רוצה גם כאלה החלקות אפילו אם בהתחלה אני אאבד 2 שניות או כמה שניות שלוקח לקום מ HIGHSIDE די ,החלטתי לצאת מהארון. באתי לסופרמוטו בגלל פניות ההחלקה. זהו, אמרתי את זה

למעלה